Читав Дизелджия ?
Модератор: Технически модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
Читав Дизелджия ?
Колеги ще ви помоля за малко помощ тъй като ми писна от "компетентни" майстори. Онзи ден имах пътуване извън София и всичко си беше нормално. Колата си вървеше, нямаше никакви проблеми или поне не съм забелязъл докато не пристигнах в благоевград и не се загледах, че отзад пушеше бял пушек, ама много... Започна да губи мощност. Мисля,че е от кофти нафта и заредих от ОМВ алпин дизел, покарах известно време, колата отново загуби мощност и угасна. Сега не ще да запали
Преди няколко месеца го сложих този двигател, всичко каквото имаше да се прави съм го оправил, хвърлих едни бързи 2000 лева за двигател и за ходова част и сега ми се прави на отворена, писна ми... Останаха ми само дюзите да ги сменя, че от умната дюза има теч. Дали е възможно тя да ми прави мизерии ? Кажете ми някъв читав дизелджия около овча купел, че да я задърпам да я види за какво става на въпрос. Мерси предварително.

Животът е това,което ти се случва докато си правиш планове за бъдещето...
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
- zvetiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39М54В30
Re: Читав Дизелджия ?
Колега пуши бяло или от антифриз или от неизгоряла нафта.Ако е от антифриз е или гарнитура или спукана глава.Ако е неизгоряла нафта,значи нямаш някъде компресия.А какво са ти правили по двигателя.
нивото на антифриза не се променя, стои си. Миналия двигател му се беше пукнала главата, но не ми пушеше бяло... Сложих му друга глава, взех я от едно момче от форума, която беше перфектна, но след като смених двигателя си седи така, така,че дори и да ми е спукана сегашната глава си имам резервна.
около турбината гледам,че има масло, но мисля,че хвърля от масления филтър, долу от клапата.. баси ужаса. Нивото на маслото беше спаднало та днес долях. Най-добре някой, ако знае да ми предложи дизелджия, който да я прегледа,че така не се живее.. много ме е яд
На таблото ми свети лампата за дюзите, не е ли възможно те да ми ги правят тия мизерии ?

- golov_bg
- ентусиаст
-
- Кара: Е38-ца
това с лампата не е добре карай на диагностика да гледат
Dirty Hands are a Sign of Clean Money
- zvetiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39М54В30
L.B.Team написа:нивото на антифриза не се променя, стои си. Миналия двигател му се беше пукнала главата, но не ми пушеше бяло... Сложих му друга глава, взех я от едно момче от форума, която беше перфектна, но след като смених двигателя си седи така, така,че дори и да ми е спукана сегашната глава си имам резервна.около турбината гледам,че има масло, но мисля,че хвърля от масления филтър, долу от клапата.. баси ужаса. Нивото на маслото беше спаднало та днес долях. Най-добре някой, ако знае да ми предложи дизелджия, който да я прегледа,че така не се живее.. много ме е яд
На таблото ми свети лампата за дюзите, не е ли възможно те да ми ги правят тия мизерии ?
Свети ти лампата с дюзата,умната дюза ти тече-може би от тук трябваше да почнеш.Защо не смениш умната дюза с парите ,които ще дадеш за диагностика.

дюзите от стария двигател са изчистени и подготвени да ги сложа на сегашния, но се отлагам поради една или друга причина. Дано проблема да е от тях, че нз вече...
- mitio ochite
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е36 325 тдс
- Мечтае да кара: настрани
- Детайли за колата: Само шпер.
Пробвай при Стоянчо на Павлово.Човека е в час много,тел0888365770.Успех!
0878241719
0888240717-Митко с.Владая http://fakti.bg/avto/32833-demontaj-na- ... -3-sekundi http://www.vijde.com/%d0%b2%d0%b8%d0%b6 ... 1502a.html
0888240717-Митко с.Владая http://fakti.bg/avto/32833-demontaj-na- ... -3-sekundi http://www.vijde.com/%d0%b2%d0%b8%d0%b6 ... 1502a.html
мерси за отговорите, ще пиша като разбера за какво става на въпрос.
- ildivvy
- старши ентусиаст
-
- Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
- Мечтае да кара: BMW M2
Зашо не го "погледнете" при Ясен?Има тема в подфорума за сервизите.
Ex: 96' BMW318ti

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!
Вече съм фен на Марио Драги!
" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев
Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!
Вече съм фен на Марио Драги!
" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев
Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!
10 мнения
• Страница 1 от 1