гасне в движение
Модератор: Технически модератори
18 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
гасне в движение
та по същество.....колата при потегляне ми гасне,не всеки път но е страшно дразнещо !!!!има съвсем леко претрисане на празен ход.който може да ми помогне-че незнам от къде да почвам да я разкоствам 

- E34 - Fanatic
-
-
- Кара: 313tds
Re: гасне
Дорбе де ... първо кажи с какъв двигател е. Пък после да видим какво можем да направим. А и плюс това има много тема и за бензиновите и за дизеловите двигатели които се монтират в Е34.

E34 - Fanatic написа:Дорбе де ... първо кажи с какъв двигател е. Пък после да видим какво можем да направим. А и плюс това има много тема и за бензиновите и за дизеловите двигатели които се монтират в Е34.![]()
съжалявам!мотора е м50б20,бая изчетох но нищо конкретно не намерих!мерси!

ако си мислиш за двумасов маховик - не всички. при М20 не е, при М50 май в началото има и с обикновен маховик, после минават на двумасов. а има и М50, където някой е сменил двумасовият с едномасов - къде от финансови съображения, къде си мислят, че мотора се развърта по - лесно.
- martyn
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е34 525ix touring
- Мечтае да кара: м5
- Ненко Вранков
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: Тежка
@2bar написа:ако си мислиш за двумасов маховик - не всички. при М20 не е, при М50 май в началото има и с обикновен маховик, после минават на двумасов. а има и М50, където някой е сменил двумасовият с едномасов - къде от финансови съображения, къде си мислят, че мотора се развърта по - лесно.
aз пък точно обратното направих...
До колега с проблема... на място мотора добре ли работи-форсира ли се нормално (освен лекото притрисане...)? Това притрисане може да е от много неща... като се започне от зацапани дюзи, напукани лули, кофти бобина/и или свещи за смяна...
мотора си работи перфектно ,ускорява се добре и нямам никакви грижи/вече/ с него-но това досадно забиване ,направо ме дразни......
- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er
- Ненко Вранков
- старши ентусиаст
-
Koлега от обясненията ти, никой така няма да ти помогне... след като мотора е наред и си има мощност-защо гасне колата при тръгване? ... накрая някой ще ти каже че не можеш да караш
Да не ти задържат спирачките ? Джантите загряват ли се след каране?

Да не ти задържат спирачките ? Джантите загряват ли се след каране?
колата е чиста и неопетнена от към газ и тем подобни приспособления
спирачките са си на ред, а пък и имам известен опит с отпускането на амбриажа около 20год
разхода на бенз. си е в нормите 13/100/градско.имам чувството че като забие така,все едно и спират бенз. и тока едновременно /тъкмо тръгна от място и тя забие муцуната/......и добре че напоследък карам с колан че направо ще си излетя през джама некой ден
ПС -забравих по горе да спомена че го имам този проблем около година но напоследък зачести/веднъж дневно, за около 60км на ден -градско/

- Ненко Вранков
- старши ентусиаст
-
ааа това сега вече е друго
Първо виж бушона отпред на ботуша на десния амортисьор (в една черна кутийка е), огледай го добре, понеже се пропуква и ако го огледнеш по-небрежно може и да не забележиш. Същата кутийка трябва да я имаш и отзад под задната седалка. Зачисти хубаво обувките на кабелите които влизат в тези купийки, понеже често се случва да се окисляват...
Свещи (запалителни) кога си сменял?

Първо виж бушона отпред на ботуша на десния амортисьор (в една черна кутийка е), огледай го добре, понеже се пропуква и ако го огледнеш по-небрежно може и да не забележиш. Същата кутийка трябва да я имаш и отзад под задната седалка. Зачисти хубаво обувките на кабелите които влизат в тези купийки, понеже често се случва да се окисляват...
Свещи (запалителни) кога си сменял?
Лично аз трудно се ориентирам в разхвърляните ти обяснения, но ако все пак правилно съм разбрал, проблемът е идентичен с това, което имах преди време с друга кола със система Мотроник 2.8 - оказа се датчика на коляновия вал и нито една диагностика на можеше да го "хване".
Postman написа:Лично аз трудно се ориентирам в разхвърляните ти обяснения, но ако все пак правилно съм разбрал, проблемът е идентичен с това, което имах преди време с друга кола със система Мотроник 2.8 - оказа се датчика на коляновия вал и нито една диагностика на можеше да го "хване".
какво точно не си разбрал от разхвърлените ми обяснения?
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
Postman написа:Лично аз трудно се ориентирам в разхвърляните ти обяснения, но ако все пак правилно съм разбрал, проблемът е идентичен с това, което имах преди време с друга кола със система Мотроник 2.8 - оказа се датчика на коляновия вал и нито една диагностика на можеше да го "хване".
че тоя датчик аз почти никога не съм виждал да го "хващат"

18 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2