Може ли да си сложа шибидах
Модератор: Технически модератори
19 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- saint85
- младши ентусиаст
-
- Кара: bmw X3 Е83 М47
- Мечтае да кара: bmw X3 Е83 М47
- Детайли за колата: bmw X3 Е83 М47N 2.0d
Може ли да си сложа шибидах
Здравейте, колеги имам един малко нетрадиционен въпрос имам си Е34 без гюрук и гледам тавана си има лека вдлабнатинка каде да стой шибидаха та се питам ако фана флекса и си купя един цял дали ще мога да си го монтирам успешно на мойта има ли кабели букси до тавана и тн. естествено дали има и отводнителни канали и тн.
благодаря предварително за отговора - не ми се смейте идеята е само за дискусия, знам че звучи глупаво ама ми е интересно
благодаря предварително за отговора - не ми се смейте идеята е само за дискусия, знам че звучи глупаво ама ми е интересно
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
Re: Може ли да си сложа шибидах
не се занимавай с глупости е мойта препоръка, имаше тема където е обсъждано и просто не си е работа.

- saint85
- младши ентусиаст
-
Ясно просто ми беше интересно - Стояне петъка или събота съм при Архитекта -ела ако искаш 

- kalin4o1986
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 520i
- Мечтае да кара: 760li
Единствения начин да го направиш е да направиш като мен.Аз нямах шибидах и отидох в моргата и си купих цял таван заедно с шибидаха и кората.Одрязах моя таван и си монтирах новия.После си боядисах цялата кола и ефекта е добър.Сега шибидаха си работи идеално и си има отводнителни канали.Стана като заводски.Въпроса е дали ще ти се занимава и дали ще имаш излишни пари за хвърляне?
BMW M-POWER
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
kalin4o1986 написа:Единствения начин да го направиш е да направиш като мен.Аз нямах шибидах и отидох в моргата и си купих цял таван заедно с шибидаха и кората.Одрязах моя таван и си монтирах новия.После си боядисах цялата кола и ефекта е добър.Сега шибидаха си работи идеално и си има отводнителни канали.Стана като заводски.Въпроса е дали ще ти се занимава и дали ще имаш излишни пари за хвърляне?
сега ако кажеш че имаш снимка на колата ти без таван и си я карал така направо евалата

- saint85
- младши ентусиаст
-
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
kalin4o1986 написа:Единствения начин да го направиш е да направиш като мен.Аз нямах шибидах и отидох в моргата и си купих цял таван заедно с шибидаха и кората.Одрязах моя таван и си монтирах новия.После си боядисах цялата кола и ефекта е добър.Сега шибидаха си работи идеално и си има отводнителни канали.Стана като заводски.Въпроса е дали ще ти се занимава и дали ще имаш излишни пари за хвърляне?
Леле мале

Георги Пенчев
- kalin4o1986
- кандидат ентусиаст
-
Колеги нямам снимки на колата без тавана и не съм е карал без таван но пък имам снимки на колата без шибидаха със стария таван и снимки с новия таван и шибидаха.Проблема е че незнам как да ги кача във форума за да ги видите.Ако някой иска ще му ги пусна на скайпа за да ги качи вместо мен.Само дайте някакъв скайп.

BMW M-POWER
- Zubcho
- старши ентусиаст
-
- Кара: Кенеф за великани
- Мечтае да кара: Alpina B10 biturbo
И аз бях за час без големия шибедах
ама не я карах така.

Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.
Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?
Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?
- saint85
- младши ентусиаст
-
Интересно ми е от къде отряза тавана, после завари ли го и конструкцията не е ли слаба така ? - Браво и от мен за начинанието
скайп да ми пратиш снимки да ги кача - saint85

скайп да ми пратиш снимки да ги кача - saint85
- kalin4o1986
- кандидат ентусиаст
-
Сега да ти обесня колега за моя тавян.Тавана го одрязахме от заводските шевове от предните и задните колонки,а колонките,които са посредата между двете врати(предна и задна)ги одрязахме не от заводските шевове а горе долу от средата,за да може като се слага новия таван да се напасне както трябва.При поставянето на новия таван е важно да се нагласи така че всички диагонали да отговарят на заводските за да няма разминаване и после като сложиш вратите да не ти зеят и естествено да не влиза вода.След като направихме настройките на диагоналите и въобще на целия таван хванахме С-ото и на мястото на рязането заварки и шевове до полуда
.След тази процедура подготвихме колата за цялостно боядисване предполагам знаеш как.Ефекта от тази простутия за мене беше уникален
защото накрая бях освен с нов таван със шибидах и с нова боя(черен металик с перла).След това само

BMW M-POWER
- Ненко Вранков
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: Тежка
To и онзи индиец по дискавъри реже и заваря и на едно менче веднъж му фръкна тавана като го натисна на пистата...
внимавайте с тези модификации, че да не стане конвертъбъл някой път в движение
Божидаре, не си вкарвай беля! За какъв ти е тоя шибидах, че си готов чак тавана с флекса да режеш...

Божидаре, не си вкарвай беля! За какъв ти е тоя шибидах, че си готов чак тавана с флекса да режеш...

Като се направи качественно и здраво няма да има никакви проблеми. Стига хората които го правят да си знаят работата. Но тук идва и въпроса дали си заслужава инвестицията на тия наще стари курници. Но мерак с пари се гасиdj_ennsy_1 написа:To и онзи индиец по дискавъри реже и заваря и на едно менче веднъж му фръкна тавана като го натисна на пистата...внимавайте с тези модификации, че да не стане конвертъбъл някой път в движение
![]()
![]()
Божидаре, не си вкарвай беля! За какъв ти е тоя шибидах, че си готов чак тавана с флекса да режеш...![]()

- saint85
- младши ентусиаст
-
Божидаре, не си вкарвай беля
Аз само информативно питам че ми изпадна един гюрук почти за без пари ама то целия таван щом се реже - май няма да пипам структурата

- PEEL_OFF
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Умрело е36
- Мечтае да кара: кола на газ...
наистина, всичко зависи от маистора които щте реже и заварява. може да стане перфе. колите дето са през таван, доста често така ги правят
19 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2