За EWS
Модератор: Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
- zvetiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39М54В30
За EWS
Доколкото съм запознат фабричният имобилайзер блокира на две нива-най-напред се блокира въртенето на стартера и след това работата на DME ако не е синхронизирано с EWS.
Искам да сменя моето DME с друго ,което е от кола без имобилайзер.В тоя случай какво трябва да се синхронизира.На моята кола стартера върти,но двигателя не пали,на друга кола без имобилайзер със същото DME няма проблем.След като DME-то е от кола без имобилайзер би трябвало софтуера му да е направен така,че да не иска синхронизация и тогава въпроса ми е какво го блокира на моята кола и може ли да се избегне по-някакъв начин.Ако не може знаете ли някой ,който може да ги прави тия неща-Кольо Архитекта отпада ,защото иска да му оставя колата за два дни ,а аз нямам тая възможност.
Искам да сменя моето DME с друго ,което е от кола без имобилайзер.В тоя случай какво трябва да се синхронизира.На моята кола стартера върти,но двигателя не пали,на друга кола без имобилайзер със същото DME няма проблем.След като DME-то е от кола без имобилайзер би трябвало софтуера му да е направен така,че да не иска синхронизация и тогава въпроса ми е какво го блокира на моята кола и може ли да се избегне по-някакъв начин.Ако не може знаете ли някой ,който може да ги прави тия неща-Кольо Архитекта отпада ,защото иска да му оставя колата за два дни ,а аз нямам тая възможност.
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
Re: За EWS
Нарочно не искам да споделям много информация по тези неща, че всякакви хора четат тука.
Дай ми скайп на ЛС за да ти пратя едно PDF-че от БМВ което обяснява кое как и къде става далаверата
Дай ми скайп на ЛС за да ти пратя едно PDF-че от БМВ което обяснява кое как и къде става далаверата

- zvetiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39М54В30
- ЗАЯДЛИВ ЗМЕЙ
- старши ентусиаст
-
- Кара: 518
- Мечтае да кара: БМВ с кожен салон
- NikiNikolov
- старши ентусиаст
-
- Кара: Хилядолетен сокол
Не ти трябва да знаеш.
- ЗАЯДЛИВ ЗМЕЙ
- старши ентусиаст
-
- Кара: 518
- Мечтае да кара: БМВ с кожен салон
NikiNikolov написа:Не ти трябва да знаеш.
Повярвай ми трябва

М50B20 - Ни на баир ме радва , ни в завой ме плаши!
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
JIKI_RACER написа:NikiNikolov написа:Не ти трябва да знаеш.
Повярвай ми трябва!
кат ти дойде до главата ще ти кажа

7 мнения
• Страница 1 от 1