клапани на парното
Модератор: Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
клапани на парното
Както вече писах, ел. магнитните клапани на партоно са ми блокирали в отворено положение ;( и в колата духа само топъл въздух. Клапаните са BOSH. в Дару кар са 270лв ;((( а в BOSH са цифра пара.
Някой има ли идея от от каде мога да ги намеря 2-ра ръка по-евтино? Някой няма ли някоя ударена 5-ца да продава чаркове от нея?
ето за тези клапани става въпрос:
http://www.bmwe34.net/e34main/Maintenan ... rValve.htm
асен.
Някой има ли идея от от каде мога да ги намеря 2-ра ръка по-евтино? Някой няма ли някоя ударена 5-ца да продава чаркове от нея?
ето за тези клапани става въпрос:
http://www.bmwe34.net/e34main/Maintenan ... rValve.htm
асен.
продължение
Смених клапаните.
На предното стъкло и в краката духа само горещ въздух ;(
посредата си духа както трябва - т.е. както съм нагласил температурата.
някой има ли идея защо мам?цата му на предното стъкло и в краката духа само горещ въздух.
а на един приятел с Е36 същия номер почна да му прави от 2 дена!
помогнете.
На предното стъкло и в краката духа само горещ въздух ;(
посредата си духа както трябва - т.е. както съм нагласил температурата.
някой има ли идея защо мам?цата му на предното стъкло и в краката духа само горещ въздух.
а на един приятел с Е36 същия номер почна да му прави от 2 дена!
помогнете.
парно
На мен ми се беше случило абсолютно същото - счупени ми бяха стержините на клапаните. Смених ги с нови и после духаше топло. Оказа се че ми е изгорял компютъра на климатроника (драйверите дето управляват ел.моторчетата на бош). смених го и всичко е ок. купих си тогава два за 300 лв. втора ръка.
Fix.
Е и аз си реших проблема. Купих си клапаните 2-ра ръка, за 50 лв. Смених ги срещу 10лв в един сервиз, защото ме мързеше да си цапам ръцете, и да отвъртя 3 болтчета
Сега всичко е наред, климатроника си работи ок. Само дето много нерви скъсах. и аман от майстори!

Сега всичко е наред, климатроника си работи ок. Само дето много нерви скъсах. и аман от майстори!
5 мнения
• Страница 1 от 1