Пастиране

5-та серия ('88-'95)

Модератор: Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: е39 525D 163hp 2001г.

Пастиране

Мнение от DekeR » 05 Фев 2010, 14:07

...та мисълта ми е следната...пастирал съм я веднъж дваж ставаше добре въпреки че беше на ръка всичко без машини без нищо като използвах няква паста която ми я предпоръчаха познати...в една зелена кутия с костенурка отгоре и надпис "Turtle" ;) ...но мисля че може още и за това искам да питам кажете има ли нещо по добро...няколко вида ли трябва да взема тъй като има и някой драскотини за заличаване(в смисъл отделно за блясък и отделно за драскотини)...и дали трябва отделно да се минава и с вакса...тъй като не съм особено компетентен в пастирането!!??

Поздрави !!! ;) ... и мерси

ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 Individual
Мечтае да кара: BMW М5 Е34 Individual
Детайли за колата: една сбъдната мечта

Re: Пастиране

Мнение от ИлХиТо » 05 Фев 2010, 14:23

Хвърли едно око на тази тема viewtopic.php?f=10&t=86861. Има доста полезна информация. ;)
КОГАТО ФАКТИТЕ ГОВОРЯТ И БОГОВЕТЕ МЪЛЧАТ!

Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: Е38-ца

Мнение от golov_bg » 07 Фев 2010, 13:47

аз я пастирам с машина и колкото повече се задържа на едно място толкова по добре става
Dirty Hands are a Sign of Clean Money

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Мнение от cod-cdbp » 07 Фев 2010, 13:56

golov_bg написа:аз я пастирам с машина и колкото повече се задържа на едно място толкова по добре става

Според мануала на колата, колата трябва да се пастира дважди годишно :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от xristo » 09 Фев 2010, 21:12

Колега,по принцип всеки си решава.Аз лично я пастирам мойта преди и след зимата с машина и три вида паста,през две години,а през останалото време с паста за ръчно пастиране,колкото да пази боята.Това е мое мнение все пак.Ще пусна снимки на колата да я видиш и сам да си прецениш.Колата е 92г.и не е пребоядисвана.

ентусиаст
Аватар
Кара: bmw 328-turbo
Мечтае да кара: ГОЛФ 3

Мнение от kirililiev » 09 Фев 2010, 21:16

xristo написа:Колега,по принцип всеки си решава.Аз лично я пастирам мойта преди и след зимата с машина и три вида паста,през две години,а през останалото време с паста за ръчно пастиране,колкото да пази боята.Това е мое мнение все пак.Ще пусна снимки на колата да я видиш и сам да си прецениш.Колата е 92г.и не е пребоядисвана.

така се прави :yes:

Назад към E34