Температурни датчици на ТДС + още 1 въпрос
Модератор: Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
Температурни датчици на ТДС + още 1 въпрос
Смених свещите на тдс-а и при смяната без да искам счупих пластмасата на два(2) от датчиците. Та въпроса ми какви са точно тези датчици за да купя нови. Търсих в търсачката нещо подобно но нищо не намерих. Намерих ето тази схема:
http://www.realoem.com/bmw/showparts.do?model=HA91&mospid=47379&btnr=11_1329&hg=11&fg=15
И тук значи тези на които разказах играта са номер 6 и 8. Може ли някой да каже всички датчици за какво служат и кой какъв е така и така ще сменям 2 да сменя и другите.
Другият ми въпрос е, че след като ги прецаках тези датчици на таблото взе да свети една оранжева крушка точно в ляво от крушката за свещите. Дали причината да свети е в тези датчици или някъде другаде?
Колата е 525tds 95г.
http://www.realoem.com/bmw/showparts.do?model=HA91&mospid=47379&btnr=11_1329&hg=11&fg=15
И тук значи тези на които разказах играта са номер 6 и 8. Може ли някой да каже всички датчици за какво служат и кой какъв е така и така ще сменям 2 да сменя и другите.
Другият ми въпрос е, че след като ги прецаках тези датчици на таблото взе да свети една оранжева крушка точно в ляво от крушката за свещите. Дали причината да свети е в тези датчици или някъде другаде?
Колата е 525tds 95г.
- Peter Angelov
- ентусиаст
-
Re: Температурни датчици на ТДС + още 1 въпрос
Здрасти, ти голяма смяна си направил
Значи по спомен:
№6 - температура на водата
№9 - за включване на втора степен на електрическата перка
за №7 и №8 - единия мисля че беше за датчика на таблото - вода а другия за отваряне и затваряне на желюзите пред радиатора. Тая лампа дет е светнала е проблем според мен на умната дюза може и нея да си размазал
егати аз си мислих че съм само по
чупенето...
Колата върви ли нормално
най добре я закачи на стенд

Значи по спомен:
№6 - температура на водата
№9 - за включване на втора степен на електрическата перка
за №7 и №8 - единия мисля че беше за датчика на таблото - вода а другия за отваряне и затваряне на желюзите пред радиатора. Тая лампа дет е светнала е проблем според мен на умната дюза може и нея да си размазал

чупенето...
Колата върви ли нормално

Колата не върви нормално. Много тромава стана. Тя тая лампа и преди от време на време светваше ма за кратко и не и обръщах внимание.
Номер 6-за жилузи(ако има).
Номер7-за таблото;
Номер 8 -за дде.при дефектиране= Колата работи на по-високи тихи обороти,подгрява винаги,без значение топла-студена.
Номер 9 -за вкл. на електрическата перка за охлаждане,когато виското не смогва.
Номер7-за таблото;
Номер 8 -за дде.при дефектиране= Колата работи на по-високи тихи обороти,подгрява винаги,без значение топла-студена.
Номер 9 -за вкл. на електрическата перка за охлаждане,когато виското не смогва.

by ''kompleksa''
- Peter Angelov
- ентусиаст
-
Scooper написа:Колата не върви нормално. Много тромава стана. Тя тая лампа и преди от време на време светваше ма за кратко и не и обръщах внимание.
най вероятно имаш проблем с умната дюза, виж на диагностика трябва да го покаже.
Ванката по долу ти е написъл точно датчиците аз съм разменил 2 от тях...
Успех
Колеги мерси за отговорите. Умната дюза съм е бил излключил от буксата да се таковам у главата шашава! А иначе датчиците ги смених и всичко е точно сега!
Модераторите могат да заключат темата.
Модераторите могат да заключат темата.
6 мнения
• Страница 1 от 1