4х4 за е34?
Модератор: Технически модератори
30 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- Anton_Romanov
- Потребител
-
- Кара: BMW 524td E34
- Мечтае да кара: BMW 540 E34
- Детайли за колата: Старичка ама страшничка
4х4 за е34?
Може ли да се сложи 4х4 на бмв което е нямало такова? Трябва ли да се правят някакви реконструкций?

0878947531 Tони
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
Re: 4х4 за е34?
Anton_Romanov написа:Може ли да се сложи 4х4 на бмв което е нямало такова? Трябва ли да се правят някакви реконструкций?![]()
![]()
Тоя филм вече ще е много много голям, и мног дълъг, с много драматични епизоди.
Накратко - не си го и помисляй, а какво остава да се захващаш.
Едно нещо май няма да е същото на iX-a

- IAV
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 528iA
- \MITETO\ DSB
- ентусиаст
-
- Кара: Е34 525ТДС
- Мечтае да кара: Е 38 Дизел
- Детайли за колата: Снегорин
http://prntscr.com/c056ee
- BULL3T
- ентусиаст
-
- Кара: е34 m50b25 turbo;е46 330xi
- Мечтае да кара: Skyline R34 GT-R
\MITETO\ DSB написа:Може ако имаш много пари.
И много малко акъл!Плюс това ще излезе по-евтино и читаво да си купиш 525xi.

"На мене Ауди не ми харесва, предпочитам СОНИ"
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
- Anton_Romanov
- Потребител
-
- Кара: BMW 524td E34
- Мечтае да кара: BMW 540 E34
- Детайли за колата: Старичка ама страшничка
- ///MILEN
- младши ентусиаст
-
- Кара: E30 31? , E34 525 TDS , E34 525 IX
- BULL3T
- ентусиаст
-
- Кара: е34 m50b25 turbo;е46 330xi
- Мечтае да кара: Skyline R34 GT-R
///MILEN написа:@2bar написа:а и кярът от 4x4 не е кой знае, колко голям
Така си мислиш
Повярвай ми не е толкова голям,щото има много минуси като разход,капризен е за поддръжка и тн. А и ако не е фул тайм 4х4 няма смисъл. На бащата Х-трайла е адаптивно 4х4 и се включва само като му каже ЕСП-то през останалото време е на предно,той казва че почти никога не му се включва.

"На мене Ауди не ми харесва, предпочитам СОНИ"
BULL3T написа:///MILEN написа:@2bar написа:а и кярът от 4x4 не е кой знае, колко голям
Така си мислиш
Повярвай ми не е толкова голям,щото има много минуси като разход,капризен е за поддръжка и тн. А и ако не е фул тайм 4х4 няма смисъл. На бащата Х-трайла е адаптивно 4х4 и се включва само като му каже ЕСП-то през останалото време е на предно,той казва че почти никога не му се включва.
Наистина не голям кярът,а е огромен

Колата като цяло си е фуул таийм,като цяло е с перфектна с-ма от стара генерация ,но това е друга тема.
Колега е34 4 по 4 го купуваш само цяло

Приликита са две с другите е34(разликите са много повече);
-външен и вътрешен интериор;
-мотор;
...................разлики:
-ел. инсталация;
-окачване;
-шаси;
-и много други,за които се сещам,но не се сещам за всичко

by ''kompleksa''
чак пък огромен.....ако 10 месеца през годината при теб е сняг, може и да е огромен. ама на сухо да го търкаляш, като ежедневна кола....виждам повече минуси, отколкото плюсове.
@2bar написа:чак пък огромен.....ако 10 месеца през годината при теб е сняг, може и да е огромен. ама на сухо да го търкаляш, като ежедневна кола....виждам повече минуси, отколкото плюсове.
Дори с отвесните бомбета,колата е с рядка стабилност .............за с-мата -натискала спирачка на подхлъзващото колело (или нещо такова-ще го копирам от книжката),също изкл. шпера на задния мост при спиране и т.н.
При мен няма сняг

Като цяло разхода не е по-голям

by ''kompleksa''
Изобщо не говоря преносно. Както написах по - горе, минусите само много повече от плюсовете (това е личното ми мнение).
Като се започне от специфичните преден и заден (той не толкова) мост, премине през това, че повечето части са само за този модел и ги има само при БМВ на уникални цени, после през завишеният разход на бензин общо взето картинката не е много розова.
Пък и мощността на самият мотор не е кой знае какво на фона на купето, та да се налага да се предава през 4 колела (говорим за сухо).
После сложи и това, че имаш много малък избор на джанти, окачване и т.н. (в нормалните държави), сложи и това, че при точно този модел няма начин да минеш на Евро2 и плащаш луд данък на фона на другите, които карат същият мотор само със задно, като цяло не мисля, че плюсовете са кой знае колко.
Като се започне от специфичните преден и заден (той не толкова) мост, премине през това, че повечето части са само за този модел и ги има само при БМВ на уникални цени, после през завишеният разход на бензин общо взето картинката не е много розова.
Пък и мощността на самият мотор не е кой знае какво на фона на купето, та да се налага да се предава през 4 колела (говорим за сухо).
После сложи и това, че имаш много малък избор на джанти, окачване и т.н. (в нормалните държави), сложи и това, че при точно този модел няма начин да минеш на Евро2 и плащаш луд данък на фона на другите, които карат същият мотор само със задно, като цяло не мисля, че плюсовете са кой знае колко.
Изобщо не говоря преносно. Както написах по - горе, минусите само много повече от плюсовете (това е личното ми мнение).
Само за разхода на гориво не съм съгласен......повтарям се...и аз не мога да си ги обясня

сЪщО се съгласявам за избора на гуми и джанти-като размерПосле сложи и това, че имаш много малък избор на джанти, окачване и т.н. (в нормалните държави), сложи и това, че при точно този модел няма начин да минеш на Евро2 и плащаш луд данък на фона на другите, които карат същият мотор само със задно, като цяло не мисля, че плюсовете са кой знае колко.

Но едно голямо НО да кажа(пак се звинявам,че не е по темата).
Их-А му плащам данък в нормална държава

Явно знаем кое евро е-не се занасям

реално сравнение:
-данъка тук ми е 280лв.
-данъка в ук ми е 400лв. и признават декларация ,е колата е в гараж и не искат данък за това време.
Н а фона на това може по -ефтин данък да ми излезе

Само незнам дали не ни се разлиават мненията за нормални страни

Срвнението на стандарта на живот е от луната до земята.

by ''kompleksa''
30 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2