Г.Н.П. от Е39 тдс на Е34тдс въпрос
Модератор: Технически модератори
12 мнения
• Страница 1 от 1
- koloneljou
- Потребител
-
- Кара: 525ТДС 94г.
Г.Н.П. от Е39 тдс на Е34тдс въпрос
Г.Н.П. от Е39 тдс на Е34тдс може ли да се сложи? Ако да ОК.Ако не къде е проблема? Моля спецовете за компетентно мнение.

- ///MILEN
- младши ентусиаст
-
- Кара: E30 31? , E34 525 TDS , E34 525 IX
Re: Г.Н.П. от Е39 тдс на Е34тдс въпрос
може ако номера на помпата е същият. ако не е същият няма да запали, да не говорим че може и вала и да е по -дебел или по-тънък и даже и не можеш да я поставиш
То става ,ако са с еднакви номера-както каза колегата.
При някои от последните е34-ки ,плочките са като на е39....т.е. щуцера за излишното гориво на плочката трябва да е на едно и също място и на двете плочки.
Другия вариант е плочката,заедно с дде от е39,което не си струва-според мен.
При някои от последните е34-ки ,плочките са като на е39....т.е. щуцера за излишното гориво на плочката трябва да е на едно и също място и на двете плочки.
Другия вариант е плочката,заедно с дде от е39,което не си струва-според мен.

by ''kompleksa''
- koloneljou
- Потребител
-
Значи да не се впускам в приключения. Благодаря колеги! 

- Пресиян Василев
- старши ентусиаст
-
- Кара: 730д
- Мечтае да кара: космически кораб Сатурн 5
Нестава ,наи малкото фланеца за захващане е различен.995 и 994 са много различни и приликите в тях се свеждат до крьстачка ролки и дозиращ шибьр.Всичко останало включително и нагнетателната секция(елемент) ,няма прилика.
Това в изключение на случая с последните години на Е-34 в които е вьзможно да е монтирана по новата помпа.Лично аз несьм виждьл обаче
Това в изключение на случая с последните години на Е-34 в които е вьзможно да е монтирана по новата помпа.Лично аз несьм виждьл обаче
Диагностиката не е гледане на телевизия !
Бензина служи за измиване на дизелови части.
presko79 написа:Нестава ,наи малкото фланеца за захващане е различен.995 и 994 са много различни и приликите в тях се свеждат до крьстачка ролки и дозиращ шибьр.Всичко останало включително и нагнетателната секция(елемент) ,няма прилика.
На е34 -ката на Иво .......

by ''kompleksa''
моият тдс е,е34-95г.и е със гнп от е39
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Последна промяна klz97 на 30 Яну 2010, 22:41, променена общо 1 път
- Пресиян Василев
- старши ентусиаст
-
- Кара: 730д
- Мечтае да кара: космически кораб Сатурн 5
Вьзможно е ,просто аз несьм виждьл.Пьк може и да несьм обрьщал внимание.
Трябва колегата с темата да каже неговото ГНП какво и вече сам ще си отговори на вьпроса.
Поздрави
Трябва колегата с темата да каже неговото ГНП какво и вече сам ще си отговори на вьпроса.
Поздрави
Диагностиката не е гледане на телевизия !
presko79 написа:Вьзможно е ,просто аз несьм виждьл.Пьк може и да несьм обрьщал внимание.
Поздрави
Лошото.е че не питат как става,а кой ще им го направи безплатно

by ''kompleksa''
- Peter Angelov
- ентусиаст
-
И моята кола е с помпа от Е39 и незнам но до сега много ме радва тоя факт. Може ли някой да каже мако по подробно каква е разликата и защо се е довело до тези разлики. Плюсове и минуси на помпа от Е39. Лятото като идва Валерката при нас с просто око се виждат видими разлики в принципно еднакви коли. Има ли връзка това че примерно моята е от последните и примерно се знае че съм с мотора който е точно преди мотора за монтиран на Е39. От Валери знам че има няколко доработки на мотора през годините в които е монтиран...
- koloneljou
- Потребител
-
ivan. написа:presko79 написа:Вьзможно е ,просто аз несьм виждьл.Пьк може и да несьм обрьщал внимание.
Поздрави
Лошото.е че не питат как става,а кой ще им го направи безплатно
Безплатен обяд няма. ГНП то си е стандартното за Е34. Имам познат който може да ми донесе ГНП на Е39 от Германия За 200евро.Спецовете в Русе казват че става но може да има проблем с компа.Затова питам във форума за повече информация.На външен оглед двете помпи нямат разлика освен излишната нафта.проблем със зацепването не би трябвало да има защото ГНП то от Е39 ще бъде със зъбното колело което е със същия външен диаметър като на Е34.Така че единствения проблем който е съществен четящия блок на Е39 който не отговаря на компютъра на Е34 сле дълго ровене стигнах до това заключение.
12 мнения
• Страница 1 от 1