520i - работи на 2-3 цилиндъра
Модератор: Технически модератори
23 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
520i - работи на 2-3 цилиндъра
здравейте имам проблем с една е34-ка 520i
работи на 2-3 цилиндара и никои неможе да ми каже от какво е казаха ми компютар смених го все тая е казаха ми свещи смених ги пак същото компресия има гориво има ток има и работи на 2-3 цилиндара пали от раз дарйи обороти но никои не знае кжо му е мерси предварително ако искате ми пи6ете и на скайпа ionov24
работи на 2-3 цилиндара и никои неможе да ми каже от какво е казаха ми компютар смених го все тая е казаха ми свещи смених ги пак същото компресия има гориво има ток има и работи на 2-3 цилиндара пали от раз дарйи обороти но никои не знае кжо му е мерси предварително ако искате ми пи6ете и на скайпа ionov24
- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er
- LiTtLeRoCk
- СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
-
- Мечтае да кара: Е38 740IL
Re: 520i - работи на 2-3 цилиндъра
325tds+ написа:здравейте имам проблем с една е34-ка 520i
Колега виждам,че ти е първи пост но и това не те оправдава,можеше да почнеш с кой точно мотор е колата М50 или М20 има ли газ.Виж да не ти смуче въздух от някъде.
Stanchev написа::bowdown:

само бобини не е споменал колегата-иначе евала.Има си общ чат за бмв герои

by ''kompleksa''
- Ненко Вранков
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: Тежка
Иване, то добре бобини... ами то даже не знаем с какъв мотор е автомобила... няма кой да ни каже че да започнем да гадаем...
dj_ennsy_1 написа:Иване, то добре бобини... ами то даже не знаем с какъв мотор е автомобила... няма кой да ни каже че да започнем да гадаем...
Само това не бе писъл

в профила е с тдс+

Тук по малко да говорим е по-добре

by ''kompleksa''
- BULL3T
- ентусиаст
-
- Кара: е34 m50b25 turbo;е46 330xi
- Мечтае да кара: Skyline R34 GT-R
Мирише ми на инжектори тука,ама само гадая. Колега кажи кога работи на 2-3 цилиндъра? Дай нещо повече инфо.

"На мене Ауди не ми харесва, предпочитам СОНИ"
- \MITETO\ DSB
- ентусиаст
-
- Кара: Е34 525ТДС
- Мечтае да кара: Е 38 Дизел
- Детайли за колата: Снегорин
http://prntscr.com/c056ee
Важното е че темата съществува
Айде пуснете вие такава де

Айде пуснете вие такава де

by ''kompleksa''
- ddddk
- ентусиаст
-
- Кара: E65
Защо го нахранихте, бе колеги?
Като не е ясен въпросът му, оставете му темата без отговори. Той ще почака, почака, па ще разбере, че нещо не е наред и ще я оправи.
Уважаеми Колега 325tds+,
Добре дошъл в нашия задружен подфорум.
Моля да ни извиниш за бурното посрещане.
За да може някой да ти помогне дистанционно (задочно) трябва да дадеш пълната информация за колата и за историята на проблема. Какви действия си извършил до момента, кога, как и не на последно място къде?
Абсолютно съм сигурен, че колегата, който разпознае проблема от твоите подробни описания ще ти даде насоки с най-голямо удоволствие!
Поздрави и успех,
Д
Като не е ясен въпросът му, оставете му темата без отговори. Той ще почака, почака, па ще разбере, че нещо не е наред и ще я оправи.
Уважаеми Колега 325tds+,
Добре дошъл в нашия задружен подфорум.
Моля да ни извиниш за бурното посрещане.
За да може някой да ти помогне дистанционно (задочно) трябва да дадеш пълната информация за колата и за историята на проблема. Какви действия си извършил до момента, кога, как и не на последно място къде?
Абсолютно съм сигурен, че колегата, който разпознае проблема от твоите подробни описания ще ти даде насоки с най-голямо удоволствие!
Поздрави и успех,
Д

- zaharin3
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 524 91г. и325тд. мерц.123 и520i
- Мечтае да кара: е38 и нещо м пауьр
цилиндри не работят .
ток има.
компресия има.
нови свещи.
бензин има.стига да има налягане кьм разпрьсквачите.
комп.сменен.
честно и на мен ми мирише на разпрьсквачи(инжектори.
маносани от газ или стоене.патил сьм .
ток има.
компресия има.
нови свещи.
бензин има.стига да има налягане кьм разпрьсквачите.
комп.сменен.
честно и на мен ми мирише на разпрьсквачи(инжектори.
маносани от газ или стоене.патил сьм .
колеги колата не е моя и незнам дали е м20илим50 ако не ви изнася и имате нерви не си ги изкарвайте на мен
- slavianko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Караше E34 528i turbo
Ок ама как да ти отговорим като не знаеш какъв мотор е дори ??? Питай твоя човек на когото е колата ако изобщо и той знае какъв му е мотора и ни кажи и да видиш че ще има една камара мнения тук. То дори сега някой колеги ти казаха възможни причини дори без да знаят каква е колата325tds+ написа:колеги колата не е моя и незнам дали е м20илим50 ако не ви изнася и имате нерви не си ги изкарвайте на мен
Последна промяна slavianko на 21 Яну 2010, 9:53, променена общо 1 път
oxam написа:В един момент проблемът не е в мощността а в гарнитурата между седалката и волана.
- ZLATEN
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е55
slavianko написа:Ок ама как да ти отговорим като не знаеш какъв мотор е дори ??? Питай твоя човек на когото е колата ако изобщо и той знае какъв му е мотора и ни кажи и да видиш че ще има една камара мнения тук. То дори сега някой колеги ти казаха възможни причини дори без да знаят каква е колата дори.325tds+ написа:колеги колата не е моя и незнам дали е м20илим50 ако не ви изнася и имате нерви не си ги изкарвайте на мен
или поне го снимай мотора и пусни снимката

Има си тяга 740i -> http://www.youtube.com/watch?v=Nt_ZPIrCdEg
- Petar_Tonev
- Потребител
-
Според мен първо виж дали не смърка въздух отнякъде,след това свали инжекторите и ги почисти на ултразвук,като нека там ги проверят да няма някой изгорял..
23 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2