ТоЦи ?!

5-та серия ('88-'95)

Модератор: Технически модератори

Потребител
Аватар

ТоЦи ?!

Мнение от ex0duss » 15 Яну 2010, 20:08

Така .. .дойде време да се обърне внимание и на този "малък" проблем. Страшно много ме дразни факта, че като включа габарити/фарове почва да ми премигва не само таблото ами и борда с управление за парно/клима. Много ми е интересно ако някой има идея да ме насочи от къде да започна, че като се замисля колко кабеляк има тая кола и лошо ми става. Само да кажа, че не го прави само при включване, а и по време на път - започва да премигва .... изгасва за по 15-20 секунди и пак си светва всичко.
P.S. - Също уреда за бензина на таблото ми си прави гавра ... мърда наляво надясно - от какво може да е това ?
Благодаря предварително. Поздрави :yes:
Времето е пари. Парите са жени. Жените са губене на време :)

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E38

Re: ТоЦи ?!

Мнение от Dino » 15 Яну 2010, 22:57

И моята премигваше като коледна елха,и понеже не ми се проследяват жици започнах от най лесното-разглобих и напръсках копчето и буксата към него-това с което включваш габарити и фарове с контактен спрей,и от Април 2009 нямам ядове :)
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Мнение от cod-cdbp » 15 Яну 2010, 23:01

копчета, букси, бушони, клеми на акумулатора, алтернатор...
провери тез неща и сподели какво е станало
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е36 320i; Е36 318i

Мнение от ognyan 74 » 30 Яну 2010, 14:57

Според мен проблемът ти е след ключа за фаровете. Плюса, който се подава от ключа към осветлението на арматурното табло ти се губи някъде (хлабава или недобра връзка). Играенето на бензиномера също може да е от там.
???!!!

Назад към E34