Профилактика на 525tds
Модератор: Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
Профилактика на 525tds
Та колеги ще взема да сменя някои неща по двигателя M51D25 '94tds:
въздушен и горивен филтри и маслото.
И понеже ми е отскоро колата (внос от Германия) още нищо не съм пипал.
1.Какъв горивен филтър препоръчвате (или с какъв сте в момента и доволни ли сте) - аз мисля да е Шампион ,но все пак...
2.Въздушен филтър - моя беше Манн ,но вчера сложих един италиански ,за сега "диша" по-свободно (нали е нов) ,но ще видим... - вие какво ще кажете - с каква марка сте?
3. И най-важното - спрял съм се на Лики Моли 10w40 с Молибден - мнения ,някой ползвал ли го е ,или препоръки за други марки!?
Айде колеги вие сте и Благодаря предварително!
въздушен и горивен филтри и маслото.

1.Какъв горивен филтър препоръчвате (или с какъв сте в момента и доволни ли сте) - аз мисля да е Шампион ,но все пак...
2.Въздушен филтър - моя беше Манн ,но вчера сложих един италиански ,за сега "диша" по-свободно (нали е нов) ,но ще видим... - вие какво ще кажете - с каква марка сте?
3. И най-важното - спрял съм се на Лики Моли 10w40 с Молибден - мнения ,някой ползвал ли го е ,или препоръки за други марки!?

- vanci88
- ентусиаст
-
- Кара: 98 325 tds M пакет touring
- Мечтае да кара: M6
- Детайли за колата: Фабричен М пакет, индивидуал,телефон и много други екстри...
Re: Профилактика на 525tds
За маслото Мотул или виж този колега предлага изгодно бмв масло viewtopic.php?f=63&t=171163 ..... жалко, че го смених преди да видя обявата.
- Peter Angelov
- ентусиаст
-
renault написа:Та колеги ще взема да сменя някои неща по двигателя M51D25 '94tds:
въздушен и горивен филтри и маслото.![]()
3. И най-важното - спрял съм се на Лики Моли 10w40 с Молибден - мнения ,някой ползвал ли го е ,или препоръки за други марки!?![]()
Карам с Castrol EDGE Sport 10W-60 това е маслото от което за момента съм най доволен

Въздушен филтър ако имаш възможност вземи си панелен на KN, можеш да питаш Митко от Варна, да ти направи цена и после да си го миеш с комплекта на KN.За горивен незнам

Колегата филтрите каквито си избереш,не е проблем.
За посоченото от теб масло(Лъки моли)
,не ти е нужно такова със присадки в него и не само ,че не помага а износва повече 
За посоченото от теб масло(Лъки моли)

by ''kompleksa''
4 мнения
• Страница 1 от 1