Айде и аз най-накрая при батковците
Модератор: Технически модератори
32 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
- boricha
- младши ентусиаст
-
- Кара: e28 525e, e34 520, e36 316,next иде
- Мечтае да кара: Всичките които не са описани горе
Айде и аз най-накрая при батковците
Колеги днес най-накрая след много търсене и обикаляне къде ли не капарирах едно е34 туринг 520 може би е Ванос 95год. Направо ще умра до утре докато дойде време за нотариус
. Досега търкалях е36 туринг 316 и сега съм на 7мото небе. Преди 3 години когато я купувах не ми стигнаха парите за читава 5-ичка. Колата изглежда много много запазена с двоен шибедах подлкътници и тн. Та питането ми е следното записах си ВИНа как да разбера има ли нивомат, шпер и какво друго има. Когато гледам в realoem.com за нивомат има написана цена това значи ли че има нивомат или стандартно си го има като резервна част. Утре ще постна снимки. Блгодаря съжалявам ако пиша несвързано просто съм луднал 

Re: Айде и аз най-накрая при батковците
Честито и да ти е на късмет
Ако е 1995-та година е с VANOS, колкото другите екстри не ги гадай а направо при оторизиран дилър и ще ти дадат разпечатка на "акта за раждане"
Препоръчвам ти и една диагностика, за да знаеш от къде тръгваш ...

Ако е 1995-та година е с VANOS, колкото другите екстри не ги гадай а направо при оторизиран дилър и ще ти дадат разпечатка на "акта за раждане"
Препоръчвам ти и една диагностика, за да знаеш от къде тръгваш ...
Честито и от мен!
Виж и компресията, да не стане както с мен навремето. Може да пуснеш и една компютърна диагностика от студено до топло състояние. Така може да се видят и някои други неща.
И тези неща е хубаво преди нотариуса.
Виж и компресията, да не стане както с мен навремето. Може да пуснеш и една компютърна диагностика от студено до топло състояние. Така може да се видят и някои други неща.
И тези неща е хубаво преди нотариуса.
Обвързването с БМВ стана случайно... и явно ще е трайно!
- крив кюнец
-
Честита колица, много късмет с нея... знам какво е да се качиш от 3та на 5та серия 

- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Дай боже да е всичко наред днес пред нотариуса и да вземеш комбито
По въпроса за ВИН-а ,допреди година работеше сайта на един наш колега Chegevara от който се получаваше по мейл информацията ,но от тогава нещо го няма и остава варианта само при оторизиран дилър за справка
Георги Пенчев

По въпроса за ВИН-а ,допреди година работеше сайта на един наш колега Chegevara от който се получаваше по мейл информацията ,но от тогава нещо го няма и остава варианта само при оторизиран дилър за справка
Георги Пенчев
- Ненко Вранков
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: Тежка
крив кюнец написа:... знам какво е да се качиш от 3та на 5та серия
сигурно каквото и да се качиш от 5-та на 7-ма

Честита да ти е колега! Много да те радва!
- g_mitkov
- Потребител
-
- Кара: Е36
Честито колега със здраве да си го караш

- Alexch
- ентусиаст
-
- Кара: ше E39, сега Нисан 370z с 4 врати
- Мечтае да кара: Z8
Честито колега! Дано да е много читава! Пожелавам ти безаварийно каране. По-хубав подърък за новата година от БМВ е само по-хубаво БМВ!!! 

bai_ILIA написа:стига сте се депресирали с ремонти, наслаждавайте се на колите си и радостта от шофирането понеже те ще се развалят със сигурност
- pantzer3
- ентусиаст
-
- Кара: Е39 М57Д30
- Мечтае да кара: Е65
Честито колега - и много да се кефиш на колицата
Чакаме снимките

Чакаме снимките

- boricha
- младши ентусиаст
-
Евала колеги днес я регистрирахме и всичко е на 6. На следващият събор ще се видиме.
Благодаря за пожеланията да ви се връщат

Благодаря за пожеланията да ви се връщат

- BULL3T
- ентусиаст
-
- Кара: е34 m50b25 turbo;е46 330xi
- Мечтае да кара: Skyline R34 GT-R
Поздрави! Да ти е честита.
Дай снимки колега...
Дай снимки колега...

"На мене Ауди не ми харесва, предпочитам СОНИ"
- VesoPesa
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
- Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo
Да ти е честита колега, да се слушате много и да няма аварий 

- boricha
- младши ентусиаст
-
Преди малко имах възможност да я покарам. Първи впечатления, окачване без никакво тропане, но малко тегли надясно, малкият борд компот който тепърва, ще разучавам какво може и изобщо може ли нещо освен дата час и темп. Двигателя когато беше студен и дам по рязко газ м/у 1500 и 2500 оборота леко се задавя преди да тръгне, когато загря това се оправи. Задното дясно стъкло не се отваря но се опитва предполагам някоя релса или нещо подобно. Има шпер 25% доколкото разбирам от реалоем.ком което все още почти нищо не ми говори освен на теория.Двоен шибедах ( още не е валяло, но съм прочел темата ) Външен и вътрешен вид е безупречен и никакви тропания и скърцания от тапицерия или изобщо.
Колеги най-важният въпрос: Кажете къде да я заведа на диагностика в Дарукар си мисля, но ако кажете, че някъде другаде е по-добре ???
ЕБАСИ КЕФА КОЛКО СЕ РАДВАМ НЕ Е ИСТИНААА, ЗАМАЛКО ДА КУПИМЕ 2002 ГОД ИТАЛИАНЕЦ - ДОБРЕ, ЧЕ НЕ ИЗДЪРЖАХМЕ ПСИХИЧЕСКИ НА ИЗКУШЕНИЕТО. ДА СЕ КАРА ТОВА Е ИСТИНСКО УДОВОЛСТВИЕ, ЗАТОВА ИСКАМ ДА СИ Я ПОДДЪРЖАМ С ЛЮБОВ. Пак сигурно пиша несвързано, но все пак току що я покарах и ми се подскача от радост
П.П.
Пък дано видя какво е от 5 на 7
Дано
Колеги най-важният въпрос: Кажете къде да я заведа на диагностика в Дарукар си мисля, но ако кажете, че някъде другаде е по-добре ???
ЕБАСИ КЕФА КОЛКО СЕ РАДВАМ НЕ Е ИСТИНААА, ЗАМАЛКО ДА КУПИМЕ 2002 ГОД ИТАЛИАНЕЦ - ДОБРЕ, ЧЕ НЕ ИЗДЪРЖАХМЕ ПСИХИЧЕСКИ НА ИЗКУШЕНИЕТО. ДА СЕ КАРА ТОВА Е ИСТИНСКО УДОВОЛСТВИЕ, ЗАТОВА ИСКАМ ДА СИ Я ПОДДЪРЖАМ С ЛЮБОВ. Пак сигурно пиша несвързано, но все пак току що я покарах и ми се подскача от радост

П.П.
Пък дано видя какво е от 5 на 7
Дано
- VesoPesa
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
- Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo
boricha написа:Преди малко имах възможност да я покарам. Първи впечатления, окачване без никакво тропане, но малко тегли надясно, малкият борд компот който тепърва, ще разучавам какво може и изобщо може ли нещо освен дата час и темп. Двигателя когато беше студен и дам по рязко газ м/у 1500 и 2500 оборота леко се задавя преди да тръгне, когато загря това се оправи. Задното дясно стъкло не се отваря но се опитва предполагам някоя релса или нещо подобно. Има шпер 25% доколкото разбирам от реалоем.ком което все още почти нищо не ми говори освен на теория....
Малкия борд друго освен дата, час и температура не показва

Тегленето надясно има вариант да е от мека гума

За стъклното ми е интересно, щото и мойто като я взех не работеше и изведнъж си проработи е така от нищото

За шпера не вярвай на реал оем - легни под нея и на един от болтовете на капака на диф-а трябва да има табелка на която пише какво е предавателното число, ако на нея пред числото има буквата "S", то тогава си спечелил от тотото

Принципно за да разчетеш нещо от тая табелка е хубаво да я минеш с шкурка малко

32 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3