Много ли е скъпа и претенциозна поддръжката на БМВ 520и 90те
Модератор: Технически модератори
22 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Много ли е скъпа и претенциозна поддръжката на БМВ 520и 90те
Исках да си купя такава кола, но всичките ми приятели ме убеждаваха,че частите са зверски скъпи и се отказах временно, ама сега пак се запалих по тия пусти БМВта! И реших да питам тук, където му е мястото!
Също така какви са специфичните неща при тези БМВта, които се чупят често, или са много скъпи и като се счупят веднъж се ръсиш здраво?
Кои са по-важните неща, които трябва да се гледат при покупката на БМВ?
Предварително благодаря!
Също така какви са специфичните неща при тези БМВта, които се чупят често, или са много скъпи и като се счупят веднъж се ръсиш здраво?
Кои са по-важните неща, които трябва да се гледат при покупката на БМВ?
Предварително благодаря!
- dizelboy
- старши ентусиаст
-
скъпо кво зна4и скъпо ????? определно нее евтина подръжката но нее невазможна благодарение на форума наи ве4е ,и хилядите у4асници в него можеш да намериш една 4аст която струва 5 ле или 500 лв много е относително
когато си копуваш такава кола наи ве4е се гледа мотора там му е маиката ходовата 4аст грубо казано е 800 цялата с работа 4исто нова ,но така е адцки трудно да ти обесним наи ве4е се 4упят ходовите 4асти благодарение на прекрасните ни пътища
когато се спреш на определн модел примерно 520 м50 мотор питаи за него ли4но и щ е полу4иш бая компетентен отговор но така на изуст няма да стане
2-- когато си готов да сия вземеш която и да е била кола кажи хоря спях се на еди кои си модел помогнете и може да се уговорите с някои които може да доиде стеб да я погледне и да направите заедно едно кръг4е и да ти каже батка тука тва тропа тва 4ука гарантирам 4е мом4етата от форума които си карат колите от 1 година и пове4е до болка познават колите си от саответния модел достатъ4но му е да застане до нея и да 4уе мотора за да ти каже какво муе ,всеки от тях има уникален звук
дано да сам бил полезен
но определно нее толко скъпо да я подържаш
когато си копуваш такава кола наи ве4е се гледа мотора там му е маиката ходовата 4аст грубо казано е 800 цялата с работа 4исто нова ,но така е адцки трудно да ти обесним наи ве4е се 4упят ходовите 4асти благодарение на прекрасните ни пътища
когато се спреш на определн модел примерно 520 м50 мотор питаи за него ли4но и щ е полу4иш бая компетентен отговор но така на изуст няма да стане
2-- когато си готов да сия вземеш която и да е била кола кажи хоря спях се на еди кои си модел помогнете и може да се уговорите с някои които може да доиде стеб да я погледне и да направите заедно едно кръг4е и да ти каже батка тука тва тропа тва 4ука гарантирам 4е мом4етата от форума които си карат колите от 1 година и пове4е до болка познават колите си от саответния модел достатъ4но му е да застане до нея и да 4уе мотора за да ти каже какво муе ,всеки от тях има уникален звук
дано да сам бил полезен
но определно нее толко скъпо да я подържаш

- Vasilen
- Доктор на БМВ науките
-
- Кара: 400 коня и едно магаре зад волана
Определено най-скъпото е горивото, ма както казват във форума не мое да имаш лъв и да го храниш със сено
Разход под 11-12 не очаквай независимо от приказките на продавачите освен ако не си вземеш 518 или дизел.
Части можеш да си намериш и по евтини от на АУДИ и Фолксваген, а определено не се чупи толкова
А фъна който имаш със моща и задното няма да го намериш в друга марка

Части можеш да си намериш и по евтини от на АУДИ и Фолксваген, а определено не се чупи толкова

А фъна който имаш със моща и задното няма да го намериш в друга марка

May the BMW force be with you!
- popai
- младши ентусиаст
-
- Кара: e63 3.0 i, Х1 е84 35 i
- Мечтае да кара: м5
супер си е е 34 ката, ако ти харесва си я вземай, подръжката е нормална нищо безбожно скъпо няма, окачването е много здраво и просто,
Много мерси момчета!
А може ли някой да ми каже къде има свестни магазини за части, където са хубави частите и е по- евтино, и евентуално някакъв телефон, да разпитам за цените и да си направя сметката!
Аз преди съм карал Мазда 626 и Нисан примера Дизел, така че едва ли ще ми се види много солено. То всъщност имате ли представа по-скъпа ли е поддръжката отколкото на японска кола?
Всъщност искам да запитам къде си правите срещите и кога ще е следващата и ако си харесам кола направо ще се опитам да я докарам та да я видите, пък после ще черпя! Иначе съм се спрял на 520i от 90-та или 91-ва. Бях си харесал една много запазена машина с всички екстри и кожа, ама са я продали! Сега пак ще търся!
А може ли някой да ми каже къде има свестни магазини за части, където са хубави частите и е по- евтино, и евентуално някакъв телефон, да разпитам за цените и да си направя сметката!
Аз преди съм карал Мазда 626 и Нисан примера Дизел, така че едва ли ще ми се види много солено. То всъщност имате ли представа по-скъпа ли е поддръжката отколкото на японска кола?
Всъщност искам да запитам къде си правите срещите и кога ще е следващата и ако си харесам кола направо ще се опитам да я докарам та да я видите, пък после ще черпя! Иначе съм се спрял на 520i от 90-та или 91-ва. Бях си харесал една много запазена машина с всички екстри и кожа, ама са я продали! Сега пак ще търся!
- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
- dizelboy
- старши ентусиаст
-
LARY написа:Или всъщност някой ако знае сайт, в който ги има цените на частите ще съм безкрайно благодарен!!! Но и телефони на разни магазинчета имат почти същото значение.
скиваи са ако ще си коуваш кола едвали е нужно да гледаш цените по саитовете предполагам не си си сервизирал колите от саитовете ,всеки един от нас си пазарува разли4но и от разли4но хора кво те интересува за тиа коли,ходова 4аст ти казах 4е цялата е нова ама 4истак нова за 800 кинта може и да не ти се налага да я правиш скоро амортесиорите са ти около 400 може и много по евтино носа4и 4 броия при е 34 са по 120 кинта пар4ето може и 140 щанги манги пак ..........абе с 2 думи сека 4аст по колата от долу тие над 100 кинта хубава и да е ка4ествена ако мислиш да си копуваш такава кола които и да е модел от бмв един савет от мене ако мислиш да се стискаш и да си копуваш кофти 4асти по добре недеи си зима не убиваи колата и себеси наи ве4е колите са стари и имат нужда да се сменя по нещи4ки лошо няма адцки с абалгодарни квото им смениш все се отбалгодарява като спасява друго да се строши кола като всяка друга по евтина е за подръжка от форд скорпио ако щеш ми вярваи
просто вапроса ти е адцки относителен колко е скъпи 4астите квото и да си земеш след като се с4упи нещо драскаш тука и питаш трябвами едикаквоси и ще те засипят от 4асти има толко хора дето продават коли на 4асти тук 4е нее истина
успех от мене

dizelboy написа:........абе с 2 думи сека 4аст по колата от долу тие над 100 кинта хубава и да е ка4ествена ако мислиш да си копуваш такава кола които и да е модел от бмв един савет от мене ако мислиш да се стискаш и да си копуваш кофти 4асти по добре недеи си зима не убиваи колата и себеси наи ве4е колите .............
Само едно уточнение от мене: Един носач за 120 кинта не е по-качествен с нищо от един носач за 90 кинта , само дето е по-скъп

- dizelboy
- старши ентусиаст
-
bawareca написа:dizelboy написа:........абе с 2 думи сека 4аст по колата от долу тие над 100 кинта хубава и да е ка4ествена ако мислиш да си копуваш такава кола които и да е модел от бмв един савет от мене ако мислиш да се стискаш и да си копуваш кофти 4асти по добре недеи си зима не убиваи колата и себеси наи ве4е колите .............
Само едно уточнение от мене: Един носач за 120 кинта не е по-качествен с нищо от един носач за 90 кинта , само дето е по-скъпМоже да попитате при "ВАРИ2000" за цените на оригиналните с отстъпката за членове на клуба и тогава пак може дискутираме
няма проблеми сило радвамсе 4е се вклю4и да дадеш по компетентно мение даже трябваше много по рано да се вклю4иш за да не пиша излишно

- Vasilen
- Доктор на БМВ науките
-
- Кара: 400 коня и едно магаре зад волана
LARY написа:Аз преди съм карал Мазда 626 и Нисан примера Дизел, така че едва ли ще ми се види много солено. То всъщност имате ли представа по-скъпа ли е поддръжката отколкото на японска кола?
Имам и точно за това смятам че няма да ти е скъпо

May the BMW force be with you!
22 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2