вграден радар детектор - да се похваля
Модератор: Технически модератори
11 мнения
• Страница 1 от 1
вграден радар детектор - да се похваля
Много ме дразнеше антирадара, само ми се пречкаха разни кабели а и не исках ченгетата да го зяпат като ме спират, все пак сигурно ги дразни.
Разглобих си Кобрата, махнах малката платка с дисплея и я свързах през един лентов кабел, от стар компютър. Обвих платката на детектора с изолираща лента да не стане някоя инфекция. Свалих плафона на тавана и с малко зор успях да намеря място където да пасне така, че и плафона след това да се затвори - платката седи сега успоредно на предното стъкло възможно най-напред. 12 волта взех от щипката на сенника, понеже имам лампички над него - който си няма, да се оправя.
Промуших малката платчица с дисплея м/у кората на тавана и предния джам, като кабела я държи да не се шмитка наляво надясно.
Ето и 2 снимки как се е получи:

Има и лоши страни - опасноста да изгори нещо от топлината на крушките е голяма, заради това сега ще внимавам а след някой друг ден ще ги сменя с диодни.
Разглобих си Кобрата, махнах малката платка с дисплея и я свързах през един лентов кабел, от стар компютър. Обвих платката на детектора с изолираща лента да не стане някоя инфекция. Свалих плафона на тавана и с малко зор успях да намеря място където да пасне така, че и плафона след това да се затвори - платката седи сега успоредно на предното стъкло възможно най-напред. 12 волта взех от щипката на сенника, понеже имам лампички над него - който си няма, да се оправя.
Промуших малката платчица с дисплея м/у кората на тавана и предния джам, като кабела я държи да не се шмитка наляво надясно.
Ето и 2 снимки как се е получи:
Има и лоши страни - опасноста да изгори нещо от топлината на крушките е голяма, заради това сега ще внимавам а след някой друг ден ще ги сменя с диодни.
- BMW5820iA
- младши ентусиаст
-
Re: вграден радар детектор - да се похваля
много добре е станало !
само че не трябва ли да извадиш и самото око на радара дето олавя сигнала също отпред на стъклото ?
само че не трябва ли да извадиш и самото око на радара дето олавя сигнала също отпред на стъклото ?

- BULL3T
- ентусиаст
-
- Кара: е34 m50b25 turbo;е46 330xi
- Мечтае да кара: Skyline R34 GT-R
BMW5820iA написа:много добре е станало !
и аз си мисля че рупора трябва да е навън

by _65536_kb_sec_

"На мене Ауди не ми харесва, предпочитам СОНИ"
Ами пиюка си нормално. Направих едно кръгче из центъра и пищеше на обичайните места. Аз, съм доволен. Окото за лазера ми не трябва, нали у нас няма лазерни радари.
Рупора ли се явява антена? Единственото, което прилича на рупор, е в най-предната част на радара и в него влиза пишката за закрепване на предния джам. Сега гледа надясно, може да се пробвам да го изкълча малко, да гледа напред но ще е трудно а не искам да режа тавана.
Рупора ли се явява антена? Единственото, което прилича на рупор, е в най-предната част на радара и в него влиза пишката за закрепване на предния джам. Сега гледа надясно, може да се пробвам да го изкълча малко, да гледа напред но ще е трудно а не искам да режа тавана.
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
penio написа:Ами пиюка си нормално. Направих едно кръгче из центъра и пищеше на обичайните места. Аз, съм доволен. Окото за лазера ми не трябва, нали у нас няма лазерни радари.
по принцип на мен идеята ми е винаги била рупора с диода на него, да монтирам рупора някъде отпред, и да направя баш АНТИрадар, който да маскирам като модул от колата, защото отзад ми остана едно местенце за още един модул.

- ЗАЯДЛИВ ЗМЕЙ
- старши ентусиаст
-
- Кара: 518
- Мечтае да кара: БМВ с кожен салон
_65536_kb_sec_ написа:penio написа:Ами пиюка си нормално. Направих едно кръгче из центъра и пищеше на обичайните места. Аз, съм доволен. Окото за лазера ми не трябва, нали у нас няма лазерни радари.
по принцип на мен идеята ми е винаги била рупора с диода на него, да монтирам рупора някъде отпред, и да направя баш АНТИрадар, който да маскирам като модул от колата, защото отзад ми остана едно местенце за още един модул.![]()
![]()
И да отидеш в гръцко и да те наебат БАШ как си трябва

М50B20 - Ни на баир ме радва , ни в завой ме плаши!
- predel
- ентусиаст
-
- Кара: Е38, понякога Е61, Е34 и Е65
- Мечтае да кара: КА-50

Последна промяна predel на 04 Яну 2010, 18:43, променена общо 1 път
Ако няма повреда в компютъра - бийте провайдера 

JIKI_RACER написа:_65536_kb_sec_ написа:penio написа:Ами пиюка си нормално. Направих едно кръгче из центъра и пищеше на обичайните места. Аз, съм доволен. Окото за лазера ми не трябва, нали у нас няма лазерни радари.
по принцип на мен идеята ми е винаги била рупора с диода на него, да монтирам рупора някъде отпред, и да направя баш АНТИрадар, който да маскирам като модул от колата, защото отзад ми остана едно местенце за още един модул.![]()
![]()
И да отидеш в гръцко и да те наебат БАШ как си трябва.
Там редко да засечеш полицай,ама е добре ако сигнализира и за камерите.
Иначе ако го засече някой агент-лошо.

by ''kompleksa''
- \MITETO\ DSB
- ентусиаст
-
- Кара: Е34 525ТДС
- Мечтае да кара: Е 38 Дизел
- Детайли за колата: Снегорин
http://prntscr.com/c056ee
И да ти пръднат БАШ на к.ра.

- bmwfena
- БМВманиачения
-
- Кара: ПЕЧКА понавървяваща
- Мечтае да кара: на ядене и пиене
JIKI_RACER написа:_65536_kb_sec_ написа:penio написа:Ами пиюка си нормално. Направих едно кръгче из центъра и пищеше на обичайните места. Аз, съм доволен. Окото за лазера ми не трябва, нали у нас няма лазерни радари.
![]()
ооохххх много ще боли

- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
11 мнения
• Страница 1 от 1