Въпрос за XENON
Модератор: Технически модератори
20 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- ta6aka2000
- кандидат ентусиаст
-
Въпрос за XENON
Колеги извинявам се за въпроса
но наистина не знам. Имам КСЕНОН на късите фарове, мога ли да си сложа и на дългите ( само крушки) или си трябват отделни баластри??
А и на дългите фарове пак ли е H1 ?

А и на дългите фарове пак ли е H1 ?
- Zubcho
- старши ентусиаст
-
- Кара: Кенеф за великани
- Мечтае да кара: Alpina B10 biturbo
Re: Въпрос за XENON
Логично е - още 1 комплект баласти + крушки Н1.
Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.
Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?
Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?
- ta6aka2000
- кандидат ентусиаст
-
Zubcho написа:Логично е - още 1 комплект баласти + крушки Н1.
и аз така си мисля, ала да питам

- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
аз не мисля че е хубаво, но вие сами ще разберете като падне я мъгла я здрав валеж

- jullydjs
- ентусиаст
-
- Кара: Е70
- Мечтае да кара: 25 годишна
_65536_kb_sec_ написа:аз не мисля че е хубаво, но вие сами ще разберете като падне я мъгла я здрав валеж![]()
![]()
Бате страшно е кат падне мъгла тия с Х5ците направо спират от нищо се не види

- dokie
- ентусиаст
-
- Кара: BMW e39, VW Golf, Audi
- Мечтае да кара: Е60 М5
Според мен няма смисъл от ксенон на дългите, но всеки сам решава за своята машина.
С 55 Ватови крушки съм на дългите и когато ги пусна 2 лъча като на влак проправят път на километър напред.
За мъглата - не сте ли установили, че не помагат силните фарове... на къси е най-добре (и от ако са настроени) - дългите осветяват самата мъгла (ако мога така да се изразя)... а при силен снеговалеж - само на халогени и скорост до 60 максимум...
Айде, че трапеза ме чака...
С 55 Ватови крушки съм на дългите и когато ги пусна 2 лъча като на влак проправят път на километър напред.
За мъглата - не сте ли установили, че не помагат силните фарове... на къси е най-добре (и от ако са настроени) - дългите осветяват самата мъгла (ако мога така да се изразя)... а при силен снеговалеж - само на халогени и скорост до 60 максимум...
- Ненко Вранков
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: Тежка
Има ли финанси-слагй ксенон навсякъде няма какво да се коментира!
Айде че колко ядене и пиене изпихме и още имааа
Приятно и уютно прекарване на Бъдни вечер колеги! И не се качвайте зад волана ако сте пили, дори да е само една бира!
Айде че колко ядене и пиене изпихме и още имааа

Приятно и уютно прекарване на Бъдни вечер колеги! И не се качвайте зад волана ако сте пили, дори да е само една бира!
- ta6aka2000
- кандидат ентусиаст
-
Колеги то не е по темата
ала да Ви пожелая ВЕСЕЛА КОЛЕДА
Мн щастливи моменти, само хубави неща да Ви се случват
да ни слушат нашите "красавици" нека щастие, здрав, любов и топлина да струи от Вас

- BULL3T
- ентусиаст
-
- Кара: е34 m50b25 turbo;е46 330xi
- Мечтае да кара: Skyline R34 GT-R
_65536_kb_sec_ написа:аз не мисля че е хубаво, но вие сами ще разберете като падне я мъгла я здрав валеж![]()
![]()
хайхахахайхахахаха Леле стояне направо ме счупи.
според мен няма смисъл от ксенон на дългите фарове.има смисъл да е би ксенон на късите,демек на лупите.ама в тоя случай не се използват втория чифт фарове.

"На мене Ауди не ми харесва, предпочитам СОНИ"
- стан
- старши ентусиаст
-
- Кара: '94 Opel Corsa B
Я и аз да ви издам една тайна - за мъгла халогени с ксенон 3000К + къси на 4300К и все едно няма мъгла
но това при положение че са отрегулирани правилно

- kraininski
- ентусиаст
-
- Кара: 530d
BULL3T написа:_65536_kb_sec_ написа:аз не мисля че е хубаво, но вие сами ще разберете като падне я мъгла я здрав валеж![]()
![]()
според мен няма смисъл от ксенон на дългите фарове.има смисъл да е би ксенон на късите,демек на лупите.ама в тоя случай не се използват втория чифт фарове.
хах е тва е интересно вече

"And You'll Always Be My Whore Cause You're The One That I Adore"
- i D r i v e
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е46 N42B20
- Мечтае да кара: 2002 turbo
dokie написа:Според мен няма смисъл от ксенон на дългите, но всеки сам решава за своята машина.
и аз съм на това мнение

- kirililiev
- ентусиаст
-
- Кара: bmw 328-turbo
- Мечтае да кара: ГОЛФ 3
BULL3T написа:_65536_kb_sec_ написа:аз не мисля че е хубаво, но вие сами ще разберете като падне я мъгла я здрав валеж![]()
![]()
би ксенон на лупите?ми те лупите са направени да пръскат равномерно свелината,а не да светят напред,точно втория чифт фарове е с насочено действие-напред и на далеч.хсенона на дългите също си е газария,на халогените също,важното е да са правилно регулирани.
- NeoPrint
- бай печатар
-
- Кара: E34 525tds-A
- Мечтае да кара: Е38 728i
На дългите не се слага ксенон защото губите светлинния клаксон или друго яче казано присветкването. Освен това доколкото ми е известно именно честото стартиране скапва ксенона, а дългите се изключват при всяка друга кола на пътя. Не знам как са оригиналните, но тези китайчета с които аз си карам колите не стартират мигновенно, а блясват за част от секундата силно после отслабват и 6-7 секунди набират яркост. С това поведение не мисля, че стават за дълги.
Дългите и без това са великолепни и в комбинация с 6000к ксенон на късите ми правят много приятна светлина за окото.
За халогените обаче бих сложил може би 4000к.

Дългите и без това са великолепни и в комбинация с 6000к ксенон на късите ми правят много приятна светлина за окото.
За халогените обаче бих сложил може би 4000к.
20 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2