e34 525i m20b25 не иска да пали
Модератор: Технически модератори
27 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
e34 525i m20b25 не иска да пали
колеги от 5 дни не мога да запаля кочината. върти но не пали.бензиновата помпа си бачка но така и не иска да запали.подавам ток от друга кола и пак същото. опитах да я дръпна но съм я бил оставил на ръчна и е замръзнала .приемам съвети всякакви.
- ZLATEN
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е55
Re: e34 525i m20b25 не иска да пали
виж дали нямаш вода при компютъра ... която вече е лед де 

Има си тяга 740i -> http://www.youtube.com/watch?v=Nt_ZPIrCdEg
- E34 - Fanatic
-
-
- Кара: 313tds
А може и бензновата помпа да е почнала да се скапва. Т.е., да не дава достатъчно налягане! 

- BULL3T
- ентусиаст
-
- Кара: е34 m50b25 turbo;е46 330xi
- Мечтае да кара: Skyline R34 GT-R
Мойта запали адски трудно,ама адски,но все пак запали.Може би както каза колегата е бенз помпа,но може и да е нещо друго...идея си нямам какво.С тоя двг има много мистерии.

"На мене Ауди не ми харесва, предпочитам СОНИ"
бензиновата помпа я тествах и си прави налягане. дано се постопли малко че да се от,рази и ще пробвам пак
- Ненко Вранков
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: Тежка
не знам колеги... аз 3-та зима я карам колата.. кара се всеки божи ден, не си е почивала скоро
зимата при -15 си пали както и лятото. 1 път не е било да запали трудно, камоли пък да се наложи 2-ри път да въртя. Обаче мотора е М50 де... абе.. най-големия ми зор е -сутрин да успея да я отворя и да влезна вътре-замръзва цялата, става в лед... имам чувството че ще изкъртя някоя дръжка или ще изпокъсам гумените уплътнения, а са ми новички.
те М20 и М30 имат ли изобщо датчик за температурата на постъпващия въздух?

- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
dj_ennsy_1 написа:не знам колеги... аз 3-та зима я карам колата.. кара се всеки божи ден, не си е почивала скорозимата при -15 си пали както и лятото. 1 път не е било да запали трудно, камоли пък да се наложи 2-ри път да въртя. Обаче мотора е М50 де... абе.. най-големия ми зор е -сутрин да успея да я отворя и да влезна вътре-замръзва цялата, става в лед... имам чувството че ще изкъртя някоя дръжка или ще изпокъсам гумените уплътнения, а са ми новички.
пак казвам не обиждай на възраст

след няколко неусмешни опита за палене с ток и с много дърпане , на някой му дойде гениалната идея да проверя свещите. оказаха се мокри .изсуших ги и колата заспа. мерси на всички за отговорите. Весели празници
Честита Коледа на всички
Оказва се че проблема сигурно е по сериозен.непрекъснато мокри свещите. всеки ден ги свалям суша и слагам и почва да омръзва. вчера както си карах и изведнъж започна да прекъсва , на неотрална дигна оборотите на близо 2000 и като давах леко газ вместо да качва оборотите ги сваляше. на светофара уж да тръгна и като натиснах газта свали оборотите и угасна.сега свалях свещите и 3 или 4 бяха мокри. в понеделник ще правя комп. диагностика ама ако някой има идеи нека сподели
Оказва се че проблема сигурно е по сериозен.непрекъснато мокри свещите. всеки ден ги свалям суша и слагам и почва да омръзва. вчера както си карах и изведнъж започна да прекъсва , на неотрална дигна оборотите на близо 2000 и като давах леко газ вместо да качва оборотите ги сваляше. на светофара уж да тръгна и като натиснах газта свали оборотите и угасна.сега свалях свещите и 3 или 4 бяха мокри. в понеделник ще правя комп. диагностика ама ако някой има идеи нека сподели
- kirililiev
- ентусиаст
-
- Кара: bmw 328-turbo
- Мечтае да кара: ГОЛФ 3
genadi666 написа:Честита Коледа на всички
пробвай с друг комп.
- Alexi
- старши ентусиаст
-
- Кара: буретата да пресъхват
а антифризчето да не би да намалява и то ...
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
dj_ennsy_1 написа:не знам колеги... аз 3-та зима я карам колата.. кара се всеки божи ден, не си е почивала скорозимата при -15 си пали както и лятото. 1 път не е било да запали трудно, камоли пък да се наложи 2-ри път да въртя. Обаче мотора е М50 де... абе.. най-големия ми зор е -сутрин да успея да я отворя и да влезна вътре-замръзва цялата, става в лед... имам чувството че ще изкъртя някоя дръжка или ще изпокъсам гумените уплътнения, а са ми новички.

Alexi написа:а антифризчето да не би да намалява и то ...
дам от както съм я взел все си слагам често вода и сега антифриз
- BULL3T
- ентусиаст
-
- Кара: е34 m50b25 turbo;е46 330xi
- Мечтае да кара: Skyline R34 GT-R
genadi666 написа:бензиновата помпа я тествах и си прави налягане. дано се постопли малко че да се от,рази и ще пробвам пак
Колега и аз вече съм като тебе,не пали,върти но не пали.Как си тествал бензиовата помпа?

"На мене Ауди не ми харесва, предпочитам СОНИ"
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
смъкни маркуча за входящия бензин и пробвай да запалиш, ако намериш мотора намокрен и смърдящ, си запали една цигара, и помисли от къде другаде може да бъден

27 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2