не подгрява както трябва-524-е34
Модератор: Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
- vladimir8505
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Всичко
- Детайли за колата: Е 53
не подгрява както трябва-524-е34
здравеите колеги,проблема ми е следният:преди няколко дни спря да свети зеленото кръгче което гасне последно.известно ми е че то показва ако е прекасната веригата или изгоряла свещ.аз веднага проверих всяка една свещ с един кабел,но всяка дава искра-значи работят.после отворих таблото но не е и лампичката
.между другото пропуснах да кажа че от тогава почна да пали сутрин по-трудно,почва да прекасва,пуши докато се разработи,което не е типично винаги е палила даже и на минусови.незнам от какжо може да е,някои ако може да ми каже или да ме насочи кам добар маистор ше сам благодарен
!!!!

- dinozab
-
-
- Кара: от моабет на моабет
Re: не подгрява както трябва-524-е34
Колега само не разбрах как видя че свещите ти дават искра
Иначе по проблема ти 101% имаш изгоряла/и свещ/и.Съвет от мен купи си направо 6 нови и ги смени поне на 24-ката става лесно и си карай колата спокойно 

- vladimir8505
- кандидат ентусиаст
-
колега,проверявам ги без да ги развивам,както са си на блока имат маса и аз с един плюс от буксата допирам до всяка една свещ и штом даде искра-значи работи.миналата зима беше изгоряла парвата,смених я,и лампата пак светна.но сега като работят всички зашто не свети и пали по-трудно-незнам 

че тя може да си дава искра ама да загрява по бавно т.е. съпротивлението и да е по голямо. Най-добре ги смени всичките те все пак са консуматив.
- Борис_Малинов
- старши ентусиаст
-
- Кара: По-долу изброеното...
- Детайли за колата: F11 M550d , ///М3 EVO Sedan
...и едно лачено купенце Е-30 с м40б18.
Бе то искра можа да си дава,ама да загравя само в основата.Изправната свещ загравя от върха към основата.Най сигорно е да демонтираш свещите и ще си покаже.Тогава може да им подадеш ток и ще се убедиш,че ти е заминала някоя...

Нещата, които притежаваме...всъщност притежават нас!
..., който не се учи от историята, е обречен да я повтори!
- vladimir8505
- кандидат ентусиаст
-
колеги,нямах време да пиша,наистина се оказа че са изгоряли даже 2 свещти,смених ги и всичко се оправи,благодаря ви 

6 мнения
• Страница 1 от 1