535i Гърнета
Модератор: Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
535i Гърнета
Здравейте,
Имам лек проблем и не знам към кого да се обърна за помощ.
Живея в UK и карам е34 535 '88-ма и много му се кефя. Режа скапаните англи4ани с нато4ените им скапани опели и фордове по светофарите.
Та както и да е да се върнем на въпроса.
Задното ми гърне има дупка колкото монета и много добре се 4ува, но усещам 4е скоро ще го пръсна цялото защото не жаля колата.
Решил съм да си сложа спортно гърне което да се 4ува все така добре, а и да е здраво.
От къде идва проблема: където и да намеря хубаво гърне тук винаги се оказва 4е е с една тръба от едната страна (в смисъл от средното до задното вървят 2 тръби).
Ще съм благодарен много ако някой може да ми каже:
1. Има ли преходник от 2те тръби на средното гърне които да преминава в една за да мога да сложа спортно задно.
2. Има ли просто задно гърне което да си е с 2 тръби стандартно за да пасне на моето.
3. Ако го направя с преходник ще окаже ли влияние на мошността (ще губя ли компресия).
4. Или просто ме насо4ете към някой саит с пасващи гърнета за да мога да се ориентирам.
Благодаря.
Имам лек проблем и не знам към кого да се обърна за помощ.
Живея в UK и карам е34 535 '88-ма и много му се кефя. Режа скапаните англи4ани с нато4ените им скапани опели и фордове по светофарите.
Та както и да е да се върнем на въпроса.
Задното ми гърне има дупка колкото монета и много добре се 4ува, но усещам 4е скоро ще го пръсна цялото защото не жаля колата.
Решил съм да си сложа спортно гърне което да се 4ува все така добре, а и да е здраво.
От къде идва проблема: където и да намеря хубаво гърне тук винаги се оказва 4е е с една тръба от едната страна (в смисъл от средното до задното вървят 2 тръби).
Ще съм благодарен много ако някой може да ми каже:
1. Има ли преходник от 2те тръби на средното гърне които да преминава в една за да мога да сложа спортно задно.
2. Има ли просто задно гърне което да си е с 2 тръби стандартно за да пасне на моето.
3. Ако го направя с преходник ще окаже ли влияние на мошността (ще губя ли компресия).
4. Или просто ме насо4ете към някой саит с пасващи гърнета за да мога да се ориентирам.
Благодаря.
- bmwdriver
- старши ентусиаст
-
- Кара: на 1,6 бара
- Мечтае да кара: 911
http://www.supersprint.com/homeuk.htm
Това е само едно от предложенията.Малко скъпо решение,ма едва ли
ще ти е проблем.А и предлагат гърне точно за твоя модел
Ето и адреса на представителя за Англия
http://www.eurostyling.com/eurostyling.html

Това е само едно от предложенията.Малко скъпо решение,ма едва ли
ще ти е проблем.А и предлагат гърне точно за твоя модел

Ето и адреса на представителя за Англия

- ICE
- Ледения
-
- Кара: Е60 535d
- Мечтае да кара: из Las Vegas!
В БГ всичко става бе колега, а за англичанчетата не мога да ти кажа, щото ако са с ръцете завряни отзад... 

- bmwdriver
- старши ентусиаст
-
- Кара: на 1,6 бара
- Мечтае да кара: 911
По добре не прави преходник,не че не може да се направи ма едва ли
ефекта ще е положителен.Потърси гърне като за твоята-ако в Англия
няма не виждам къде другаде
ефекта ще е положителен.Потърси гърне като за твоята-ако в Англия
няма не виждам къде другаде

7 мнения
• Страница 1 от 1