Бензинова помпа или ?
Модератор: Технически модератори
19 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Бензинова помпа или ?
Здравейте колеги
стана вече месец не знам какъв проблем имам писна ми от ролетки от това е не е от това...всичко се пише на тоя дето плаща...Преблема е следния Имам метанова уредба.... на бензин не варви/прекасва/ а на метан върви...еи това е лошото че не го праий винаги ами когато си иска..един вика помпата...друг филтара горивния е смених го не е от него на майстор не съм ходил все още се мъча сам но виждам че тука няма такъв с проблем като моя не е кабели не е свещи смених ги а и няма логика на метан върви ...ама ще думне утре руснака крнчето пак газови кризи...и аз спирам колата 

Re: Бензинова помпа или ?
И при мене така става, като покарам извесно време само на бензин и се оправя.
Предполагам че инжекторите се позапушват и не работи добре - глъхне, тресе и тн простотии.
Предполагам че инжекторите се позапушват и не работи добре - глъхне, тресе и тн простотии.
Бензинова помпа или ?
а при мен не се оправя като карам известно време .....днес чух че можело да бъде от някое реле...вадих слагах работи.....трябва да я хвана когато не работи явно
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
а замислял ли си се за студена спойка в самото реле, защото тоя вече съм го ял

Бензинова помпа или ?
Аз да го знам кое е това реле ? ама не го знам по принцип кое е за помпата ? те са много ? иначе ще си поиграя ......
- gsi_leo
- младши ентусиаст
-
- Кара: LX62314
- Мечтае да кара: e31 860
- Детайли за колата: Бърза,Мощна,Вечна
релето корто командва бензиновата помпа се намира в десната кутиа с компютрите,незнам оба4е ве4е сам намразил тоз които е измислил агу,този 4ове4ец ми сакрати дните понежее възтановявам едно бмв карано на газ,газта е скапала по4ти всеки детаил по запалителната система
---------------------
е32 730 за 4асти
0883494325
---------------------
е32 730 за 4асти
0883494325
-0896965069-Сашо
...готов да помогне всекиму...
Бензинова помпа или ?
значи в дясно се намира...хм утре ще погледна мерси за савета то не че като видя нещо ще променя кои знаи какво ама ще ги размардам ще ги понаместя пък ще видим... 

- gsi_leo
- младши ентусиаст
-
при мен беше залепнало и бензиновата помпа хварляше постоано бенз,смених го и ве4е е ок,ама от друго се нуждае моита красавица,от дебитомер
------------------------------
е32 730 на 4асти
------------------------------
е32 730 на 4асти
-0896965069-Сашо
Бензинова помпа или ?
какви са признаците на заминал дебитомер ? да знам какво да очаквам...щото и в него се самнявах
и той работи ли когато е на газ или на метан ?

- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
най-простичкия тест е да го откачиш докато колата работи
ако не се промени работата на мотора значи е заминал. Това поне върши работа за дебитомерите на М50-ките
при М30 е друга халвата и за това и на Сашо му бях казал да мине някой ден да го погледна неговия и да му набаем ама той си трае.
ако не се промени работата на мотора значи е заминал. Това поне върши работа за дебитомерите на М50-ките
при М30 е друга халвата и за това и на Сашо му бях казал да мине някой ден да го погледна неговия и да му набаем ама той си трае.

- gsi_leo
- младши ентусиаст
-
ами кви нестабилна работа на ниски обороти,гаснене при рязко натискане педала на газта,
-0896965069-Сашо
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
gsi_leo написа:ами кви нестабилна работа на ниски обороти,гаснене при рязко натискане педала на газта,
Не само от дебитомер са възможни тези мизерии...

- gsi_leo
- младши ентусиаст
-
аве братле купих още ена е32 само 4е 735,1989г.и от двете сега 6те права една,ама немам изправен дебитомер,,,,има4е ако сполу4ливо ако запали много 6те се искефа,,,,
--------------------
ГОЛЕМО благодара на колегата от надежда,,,,
------------
--------------------
ГОЛЕМО благодара на колегата от надежда,,,,

------------
-0896965069-Сашо
Бензинова помпа или ?
ей сега тествах дебитомера както каза колегата работи//// изгасна веднага както и трябва ....обаче на газ или на метан не игае роля /метан/ даже без него е по добре което ме учуди
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
fil_82 написа:ей сега тествах дебитомера както каза колегата работи//// изгасна веднага както и трябва ....обаче на газ или на метан не игае роля /метан/ даже без него е по добре което ме учуди
ако ми обясниш как дебитомера ще влияе на работата на газ или метан ще ти купя каса бира.
Дебитомера е електронна част от която ЕКУ-то взима данни за количеството постъпващ въздух. Прави го струвай го няма дори и инжекционни АГУ-та които да го ползват за сензор, така че никога няма да има разлика с него или без него на газ метан пръднян и тн ...

19 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2