Гърмене (М20В20 на газ)
Модератор: Технически модератори
29 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- hristin dimitrov
- Потребител
-
- Кара: bmw 520 e34 m20b20
- Детайли за колата: nogo qka
Гърмене (М20В20 на газ)
zdraveite kolegi ,iskam da vi popitam ot kakvo mi g1rmi kolata,smenih sveshti,vazdushen filtar,dat4ik na kolqnov val ,e nema pak g1rmi pri rqzko gaz i patka i mi ogasq kolata i se obr1shta kihalkata ,kfo treba da napraq,blagodarq vi predvaritelno:)

- VesoPesa
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
- Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo
Re: garmene
1-во, да прочетеш правилата и часта йм за писането на кирилица
2-ро да махнеш газовата
3-то ако решиш да не я махаш да си нагласиш сместа, като теми относно това как се прави колко щеш има, потърси в раздела
2-ро да махнеш газовата
3-то ако решиш да не я махаш да си нагласиш сместа, като теми относно това как се прави колко щеш има, потърси в раздела

- LiTtLeRoCk
- СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
-
- Мечтае да кара: Е38 740IL
Първо да прочетеш правилата на форума!Второ да кажеш колата с кой двигател е.И трето какво ще кажеш за първите две предложения.
- hristin dimitrov
- Потребител
-
izvinqvam se che ne pisha na kirilica no nemam na komputera si i mnogo rqdko sqdam ,ami kolata e bmw e34 m20b20,izgorqla mi e benzinovata pompa i ne iskam da maham gazta.prosto hodih na mnogo maistori i nikoi ne znae ot kakvo e pomognete molq vi
- LiTtLeRoCk
- СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
-
- Мечтае да кара: Е38 740IL
Най горе в дясно като погледнеш форума има кирилизатор.По темата може да са свещи или кабели иди на диагностика първо и виж какво ще ти кажат,може и изпарителят ти да не е добре центрован или платната му да са за смяна.
- sniper74
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34
- Мечтае да кара: E34
най добрия вариянт е да си вземеш бензинова помпа и да се оттървеш от гаста.
не видях от каде си но газаджията ти е за убиване, намери свестен газаджия който да ти помогне
но няма да минеш без пари в нито един от случайте
не видях от каде си но газаджията ти е за убиване, намери свестен газаджия който да ти помогне
но няма да минеш без пари в нито един от случайте
БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО
- Ненко Вранков
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: Тежка
Кабели или много богата горивна смес... сложи изпаритела възможно най-близо до всмукателните колектори, така че пътя на газта да е възможно най-къс.
- hristin dimitrov
- Потребител
-
m ne sam hodil nikoga na gazadjiq,as mislq che e ot isparitelqt,ot k1de treba da si opraq smesta
- Ненко Вранков
- старши ентусиаст
-
Не се засягай, но след като дори толкова елементарно нещо не знаеш, то как изобщо ще я настройваш - как знаеш колко газ да й осигуриш за високите обороти и за тези на празен ход? По-добре отиди в сервиз .. за една настройка няма да ти вземат почти нищо.
Колега, в този форум писането на кирилица е задължително и изключения не се допускат!
Моля те, намери начин да пишеш на кирилица, в противен случай не ми оставяш много възможности за действие като модератор... и още нещо - непременно прочети правилата, ето линк към тях: ЛИНК КЪМ ПРАВИЛАТА (кликни с мишката отгоре)
Моля те, намери начин да пишеш на кирилица, в противен случай не ми оставяш много възможности за действие като модератор... и още нещо - непременно прочети правилата, ето линк към тях: ЛИНК КЪМ ПРАВИЛАТА (кликни с мишката отгоре)
Re: Гърмене (М20В20 на газ)
Пробвай с метан и се чуди защо гърми 

Евала на тунинга! Тунинговайте при нас!
- sniper74
- младши ентусиаст
-
колега нали ти казах отиди на свестен газаджия и така ще решиш проблема.
от опит знам че в случайте когато съм се опитвал да мина евтино след това ми излиза тройно по скъпо.
но аз ако бях на твое място щях вече да съм изскубал тая газова
от опит знам че в случайте когато съм се опитвал да мина евтино след това ми излиза тройно по скъпо.
но аз ако бях на твое място щях вече да съм изскубал тая газова
БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО
- Ненко Вранков
- старши ентусиаст
-
Не можеш да кажеш така колега... "ако бях на твое място"... не знаеш какво му е на него-какви са му доходите и разходите. Всеки сам си прави сметката... нали като изскубне газовата и разхода му на 100 става х2 ...
- VesoPesa
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
- Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo
Абе да ти кажа, ако колата му е с газова щото няма кинти да кара на бензин, грам не си е направил сметката с тая е34-ка ама айде да не се отплесваме от темата в тоя спор 

- sniper74
- младши ентусиаст
-
dj_ennsy_1 написа:Не можеш да кажеш така колега... "ако бях на твое място"... не знаеш какво му е на него-какви са му доходите и разходите. Всеки сам си прави сметката... нали като изскубне газовата и разхода му на 100 става х2 ...
колега никой несъм искал да обидя но погледнато реазлно караме такива коли дето можем да ги потдържаме нали така
и все пак ако иска да си остане на гас пак ще се наложи намесата на газаджия и съответтното плащане
всички знаем че съм прав. знаем и защо е изгоряла и бензиновата му помпа и че е именно от това че кара предимно на гас което пак си е негова грешка и каде е евтиното като караш на гас като после ремонта компенсира
БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО
29 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2