Дали колата е бронирана?Номер Рама
Модератор: Технически модератори
22 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Дали колата е бронирана?Номер Рама
Здравейте,
Автомобилът е Е32, 740, номер рама: WBAGD41040DD58848.Как мога да разбера дали колата е бронирана?Стъклата са двойни, задницата е една идея по ниска от оригиналната ( или поне така ми се струва ), колата е със всички екстри.Благодаря предварително.
Поздрави
Автомобилът е Е32, 740, номер рама: WBAGD41040DD58848.Как мога да разбера дали колата е бронирана?Стъклата са двойни, задницата е една идея по ниска от оригиналната ( или поне така ми се струва ), колата е със всички екстри.Благодаря предварително.
Поздрави
A STORY BEYOND COINCIDENCE - High quality bulgarian essential oils and floral waters - Bulgarian rose oil , rose water , lavender oil etc.
Производство и монтаж на всички видове висококачествени щори за дома и офиса - вертикални, хоризонтални, роло щори, плисе щори, мрежи против насекоми, външни ролетни, дървени и външни хоризонтални щори
Производство и монтаж на всички видове висококачествени щори за дома и офиса - вертикални, хоризонтални, роло щори, плисе щори, мрежи против насекоми, външни ролетни, дървени и външни хоризонтални щори
- Zubcho
- старши ентусиаст
-
- Кара: Кенеф за великани
- Мечтае да кара: Alpina B10 biturbo
Re: Дали колата е бронирана?Номер Рама
Стъклата може да са стъклопакет. Ако са бронирани са доста дебели примерно 1 пръст, че и повече. Вратите са видимо по-дебели и много по-тежки и от стандартните. Според нивото на бронировката може и гумите да са специални и още 1 милион неща. Къде я гледаш тази кола? Ако може дай снимки с висока резолюция и то много, и ще разберем дали е бронирана. По ВИН не излиза.
* Identification number: WBAGD41040DD58848
* VIN....................correct
* Manufacturer...........BMW AG Munchen
* Factory................Dingolfing
* Vehicle code...........GD41
* Model..................BMW 740i
* Body...................E32
* Engine.................M60/2
* Gearbox................Automatic
* Body style.............Limousine
* Rear wheel drive
* Manufactured for.......ECE
* Year...................1993
* Month..................9
* Identification number: WBAGD41040DD58848
* VIN....................correct
* Manufacturer...........BMW AG Munchen
* Factory................Dingolfing
* Vehicle code...........GD41
* Model..................BMW 740i
* Body...................E32
* Engine.................M60/2
* Gearbox................Automatic
* Body style.............Limousine
* Rear wheel drive
* Manufactured for.......ECE
* Year...................1993
* Month..................9
Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.
Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?
- sniper74
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34
- Мечтае да кара: E34
Хехе,това със стрелянето не е невъзможно, предвид че колата е собственост на федерацията по стрелба...
Мисля че е със двоен стъклопакет, защото няма бронирания куфар зад задната седалка и задните стъкла се отварят...по късно ще пусна и снимки

A STORY BEYOND COINCIDENCE - High quality bulgarian essential oils and floral waters - Bulgarian rose oil , rose water , lavender oil etc.
- Zubcho
- старши ентусиаст
-
- Кара: Кенеф за великани
- Мечтае да кара: Alpina B10 biturbo
Някаква голяма красавица ще излезне по улиците на БГ. Успех с покупката и да се похвалиш в снимки.
Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
това с бронирането на 740 са глупости като цяло.
По принцип стъклопакета отговаря на стандарта бронировка Б4 но това не е голяма файда тъй като това защитава от 9мм Макаров и др подобни и до там.
Така че реално погледнато стъклопакета единствената му роля е обезшумяване.
Ето това е брониран джам:

ПС като чуя такива глупости и не знам направо какво ми става.

По принцип стъклопакета отговаря на стандарта бронировка Б4 но това не е голяма файда тъй като това защитава от 9мм Макаров и др подобни и до там.
ПС като чуя такива глупости и не знам направо какво ми става.

- ktv
- оптимист-неверник
-
- Кара: старо Е 34
- Мечтае да кара: ново Е 34
- Детайли за колата: най- добрата
Четох една статия за новата бронирана седмица, на която стъклото е дебело.........7 см
. Според мен, тук става въпрос за двоен стъклопакет.

Едно е да искаш, второ е да можеш, а трето и четвърто е да го направиш!
- sniper74
- младши ентусиаст
-
_65536_kb_sec_ написа:това с бронирането на 740 са глупости като цяло.
ПС като чуя такива глупости и не знам направо какво ми става.![]()
![]()
![]()
колега няма такова нещо, мога да се хвана на бас даже, три стъкла немогат да спрът 9 милиметров куршум, виж за 22 кал може и да спрът но 9 е невъзможно без бронировка.
а сега се обръщам и сериозно към колегата - най лесно ще е като отидеш и я качиш на кантар, ако е по тежка от стандарта значи е бронирана
БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Ненко Вранков
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: Тежка
Добре де, тя ако е бронирана, дори само предния капак ако вдигнеш и ще го усетиш-трябва сериозно да тежи.
- sniper74
- младши ентусиаст
-
като казвам по тежка то имам предвид от 500кл. на горе тогава може да се каже че има някаква степен на бронировка а един стъклопакет няма как да тежи толко 

БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО
по скоро да е само стъкло пакет. което със сигурност не Б4, за Б4 трябват и вратите да са бронирани
Base Armoring Specification:
Glass areas: Windshield, rear doors and side glass with bullet-resistant transparent armor multi-layer glass and polycarbonate inner layer to prevent spalling upon ballistic impact. All transparent areas will be Level B4. Front driver side windows will be operable to 6 inches.
Body: Doors, pillar posts, side panels, kick-panels, firewall, and headers (laterals) armored with ballistic composite material equivalent material or air hardened heat treated ballistic steel in accordance with defined standard of defeat. Overlap system used throughout. NIJ Level III and EN 1063 B4 protection. Roof: Armored with ballistic composite material in accordance with NIJ III / B4 standards.
Floor: Floor areas will be armored with multi-ply rigid ballistic fragmentation material molded to form fit contours of floor boards and panels.
Vehicle Structure: Reinforcement of pillar posts and hinges and upgrade of suspension. Fuel tank: Ballistic fragmentation wrap.
Battery: Original replaced with an Optima® bullet-resistant battery. Electronic control Module (ECM) protection, Wire mesh tailpipe protection,Locking Gas cap. Five (5) Hutchinson Run flat tire devices.
Същата е като тази... http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?f=46&t=161321 Ако тя има Б4 зна4и и нашата има.Ето снимки

- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- IAV
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 528iA
бронираното Е32 има в багажника 2 бутилки като за метан,едната е кислород за дишане в купето при евентуална химическа атака а другата е пожарогасител!
Отпред при мотора има едни интересни джаджи за пожарогасителя и тръби до тях!Прозорците се отварят по 10-15 сантиметра а вратата е брутално тежка!
Положението е почти същото и при Е38(завирал съм се и в бившата бронирана лимузина на Пардю с номер 0200)!
Поздрави!
Отпред при мотора има едни интересни джаджи за пожарогасителя и тръби до тях!Прозорците се отварят по 10-15 сантиметра а вратата е брутално тежка!
Положението е почти същото и при Е38(завирал съм се и в бившата бронирана лимузина на Пардю с номер 0200)!
Поздрави!
BMW Service Team
22 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2