BMW E34 525TDS ИЛИ 524TD
Модератор: Технически модератори
42 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
BMW E34 525TDS ИЛИ 524TD
Моля ви за помощ в избора ми на кола?Кой от двата модела е п-добър-лично аз искам 525тдс и за това моля за мнение по всичко свързано с този модел?И ако се сещате някой да продава запазено такова да ми кажете
- Peter Angelov
- ентусиаст
-
Добро утро, да това е много хубаво решение
До колегата и двата мотора са хубави, прочети във важни теми какво е писано и за двата мотора така също и за автомобила Е34. Едно пояснение, колега ако си решил да вземаш кола за 1500- 2000 лв. и е с тези мотори просто не се занимавай
Най добре е при покупката да имаш под ръка един добър майстор на дизел. Ако намериш подходящята кола ще бъдеш много доволен от към конфорт, вървене и разход....
Успех

До колегата и двата мотора са хубави, прочети във важни теми какво е писано и за двата мотора така също и за автомобила Е34. Едно пояснение, колега ако си решил да вземаш кола за 1500- 2000 лв. и е с тези мотори просто не се занимавай

Успех
- Peter Angelov
- ентусиаст
-
BMWWW написа:Всъщност съм готов да дам към 3000лв най-много!а това с пукането на глави МИТ ли е
Това с главите е според зависи

в далечната 1993 г. имах е30 и като му праснах тиквата да те би и бензина да е проблем

Успех
- Пресиян Василев
- старши ентусиаст
-
- Кара: 730д
- Мечтае да кара: космически кораб Сатурн 5
- sniper74
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34
- Мечтае да кара: E34
аз не разбирам много но бих взел тдс, дайе се бях запалил по едно време да се продам бензинката и да си взема тдс 

- Wenzy
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е34 М51Д25
Немисля, че има значение кой мотор ще си вземеш ако и двата са М51
Незнам пич като отидеш на пазар кое купуваш хубав и верен кон или такъв, но и по - динамичен, по - мощен и носещ повече на "концерти"
+1 за ТДС - не само, защото съм собственик на такъв - на това купе му трябва Повер да го носи

Незнам пич като отидеш на пазар кое купуваш хубав и верен кон или такъв, но и по - динамичен, по - мощен и носещ повече на "концерти"
+1 за ТДС - не само, защото съм собственик на такъв - на това купе му трябва Повер да го носи

- ddddk
- ентусиаст
-
- Кара: E65
ти си вземи здрав двигател, пък то кожи в подфорум "продава" колкото си искаш. С ел, без ел, рекако, фотьойларо, кот ди душа сака...
шукарийките се слагат после лесно и евтино, ама ДВГ-то...
Поздрави и успех в избора!
Д
шукарийките се слагат после лесно и евтино, ама ДВГ-то...
Поздрави и успех в избора!
Д

42 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3