Сигнализация за включени фарове
Модератор: Технически модератори
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Сигнализация за включени фарове
Вчера си забравих фаровете включени и ми падна акумулатора. Добре, че бях спрял на надолнище...
Съжалявам за тъпия въпрос, ама няма ли сигнал за включени светлини? На гаджето ми тъпия Опел е с две години по-стар от моята барака и свири като отвориш шофьорската врата при светнати фарове. Как може БМВ да няма... или просто при мен не работи.

Съжалявам за тъпия въпрос, ама няма ли сигнал за включени светлини? На гаджето ми тъпия Опел е с две години по-стар от моята барака и свири като отвориш шофьорската врата при светнати фарове. Как може БМВ да няма... или просто при мен не работи.

- Alexi
- старши ентусиаст
-
- Кара: буретата да пресъхват
не може да няма,развалило се е.. при мойта Е36ца е едно гадно грачене ,просто не можеш да си забравиш фаровете
.. за мене това е ценна екстра ,служебния ми Ситроен няма и често ги забравям ..

- Giorceto
- Дружба Тийм
-
- Кара: 535xD
Зумер се казва тая гарга дето грачи. Само трябва да намериш къде седи при твоя модел 

Докъдето и да си стигнал, продължавай напред...
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|
- BMW///M-ma6inata
- Петко ///M големия
-
- Кара: E46 330xd / Mini Cooper S
Абе такова нещо серийно няма при Е34 поне, слага се допълнително, дори по бензиностанциите ги продават тея зумери по 4-5 лева са
- dizelboy
- старши ентусиаст
-
ана кои модели километражи ги има тез екстри 4е и моита няма моият е обикновен нее с дигиталния дисплеи

- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Имам 3-ма познати с коли от модела и всички си имат по една "гарга" в таблото.Направо не мога да си представя,че може да бъде екстра нещо такова ?!
Георги Пенчев
Георги Пенчев
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
А като отвориш вратата на шофьора светва ли ти плафона??? Ако не от там е проблема - ключето което задейства плафона и "гаргата" като се отвори вратата .. ако не знаеш къде се намира търси го там където заключалката на вратата се заключва за колонката от вътрешния и край има едно микроконтактче... провери го!!! Зумера трудно би изгорял - другаде е проблема или просто толкова е прегракнал че не го чуваш
Дилян Пенчев

Дилян Пенчев
- dizelboy
- старши ентусиаст
-
Penchev написа:А като отвориш вратата на шофьора светва ли ти плафона??? Ако не от там е проблема - ключето което задейства плафона и "гаргата" като се отвори вратата .. ако не знаеш къде се намира търси го там където заключалката на вратата се заключва за колонката от вътрешния и край има едно микроконтактче... провери го!!! Зумера трудно би изгорял - другаде е проблема или просто толкова е прегракнал че не го чуваш![]()
Дилян Пенчев
на мен ми светва но не ми свири гаргата ???апак изкам да си го направя и аз да имам полезное особено ако си забравяш фаровете постояно

- plamenppppp
- кандидат ентусиаст
-

Май я няма при всички .
Не съм сигурен че се връзва за плафона,по скоро за контактниа ключ би трябвало да е !!!

- ivantchoG
- старши ентусиаст
-
- Кара: 1985 BMW E30 M10B18

".....Ние, можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо....." К.Иречек, 13.12.1881
Бате Сашо - Пази имената!

Бате Сашо - Пази имената!

Аз пък мисля че има значение от годината на производство след 91г. задължително има,но товае лесно да се направи !
1.Взимаш си ток от плафона ,защо: защото когато отвориш вратите той светва;
2. Ако не чуеш тая проклета гарга след минути плафона гасне ,зумера също;
3. Фаровете се връзват на 2-ро положение на контактния ключ, та дори и да ги забравиш или ти млъкне гаргата колата да остане само на габарити.
Надявам се да съм бил полезен.
ПП И още нещо Аз съм си сложил и лампи в краката.... стана "оргинълдъ" тези 12 волтовите луни от БРИКОЛАЖ пасват идеално на корите отдолу технологията е идентична Чао
1.Взимаш си ток от плафона ,защо: защото когато отвориш вратите той светва;
2. Ако не чуеш тая проклета гарга след минути плафона гасне ,зумера също;
3. Фаровете се връзват на 2-ро положение на контактния ключ, та дори и да ги забравиш или ти млъкне гаргата колата да остане само на габарити.
Надявам се да съм бил полезен.
ПП И още нещо Аз съм си сложил и лампи в краката.... стана "оргинълдъ" тези 12 волтовите луни от БРИКОЛАЖ пасват идеално на корите отдолу технологията е идентична Чао
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2