Пране на седалка с подгрев

5-та серия ('88-'95)

Модератор: Технически модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: шлеп

Пране на седалка с подгрев

Мнение от rottweiler » 13 Юли 2009, 1:16

Здравейте колеги. Реших да си поосвежа малко салона с перяща прахосмукачка. Но се притеснявам за подгрева на седалката. Дали ще се прецака нещо от влагата докато изсъхне седалката?

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Re: Пране на седалка с подгрев

Мнение от cod-cdbp » 13 Юли 2009, 9:14

aHToHuO написа:Здравейте колеги. Реших да си поосвежа малко салона с перяща прахосмукачка. Но се притеснявам за подгрева на седалката. Дали ще се прецака нещо от влагата докато изсъхне седалката?

не би трябвало да се прецакат защото до колкото съм ги гледал подгревите са капсуловани и не може да проникне лесно вода при тях.
все пак за да не рискуваш изчакай седалките да изсъхнат напълно за да не стане някой сакатлък, че разглабянето после е одисея 8) 8)
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от AcOrP » 13 Юли 2009, 12:46

на мен ми се струва,че няма проблеми подгрева е като меден проводник така изглежда поне и спокойно може да си го мокриш дори и да го пуснеш няма да има проблеми... само не е ясно за какво да пуска човек подгрев на жегата..

ентусиаст
Аватар
Кара: шлеп

Мнение от rottweiler » 13 Юли 2009, 16:01

Благодаря за отговорите. Значи на баба Яга и предстой пране.

AcOrP написа:на мен ми се струва,че няма проблеми подгрева е като меден проводник така изглежда поне и спокойно може да си го мокриш дори и да го пуснеш няма да има проблеми... само не е ясно за какво да пуска човек подгрев на жегата..

евентуално за да изсъхнат по бързо. ама това е в кръга на шегата.

Назад към E34