Писна ми ще я продавам

5-та серия ('88-'95)

Модератор: Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Писна ми ще я продавам

Мнение от arkys » 08 Юли 2009, 21:42

Здравейте момчета,ще си продам колата накрая :bcry: Писна ми.Немога да и управя проблема с кутията и най-важното е че никой в нашия град не може да каже какво и е точно,едни казват ккутия други компютър.И най-важното е че всеки ми казва да не я карам така,но без нея сам без крака просто.А и съм без работа от 6 мес. и каквото имах спестено замина по нея да я управя но уви,само пари по сервизи и накрая нищо.Накладки и термостат са за смяна но се предавам вече,просто нямам пари да я поддържам и ще разсипя колата.Страшно запазен и хубав автомобил е ,и ме боли че ще замине.Не хленча пред Вас,просто споделям болката си пред хора за които БМВ не е просто кола и ще ме разберат,за какво говоря-болката ми е голяма.С огромно желание и хъс я взех,но вече като я видя ми се преобръщат червата.Знам че форума тук е технически и моля модераторите да ме извинят,но тук сме всички каращи Е34 и най-вече Вие ще ме разберете.
Обичай ближния,ближи обичания!!!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo

Мнение от VesoPesa » 08 Юли 2009, 21:51

Колега кажи какъв е проблема на колата че аз явно съм пропуснал :roll:
Все някак ще помогнем :roll:

ентусиаст
Аватар
Кара: Само компоти:)

Re: Писна ми ще я продавам

Мнение от santo_bansko » 08 Юли 2009, 22:18

arkys написа:Здравейте момчета,ще си продам колата накрая :bcry: Писна ми.Немога да и управя проблема с кутията и най-важното е че никой в нашия град не може да каже какво и е точно,едни казват ккутия други компютър.И най-важното е че всеки ми казва да не я карам така,но без нея сам без крака просто.А и съм без работа от 6 мес. и каквото имах спестено замина по нея да я управя но уви,само пари по сервизи и накрая нищо.Накладки и термостат са за смяна но се предавам вече,просто нямам пари да я поддържам и ще разсипя колата.Страшно запазен и хубав автомобил е ,и ме боли че ще замине.Не хленча пред Вас,просто споделям болката си пред хора за които БМВ не е просто кола и ще ме разберат,за какво говоря-болката ми е голяма.С огромно желание и хъс я взех,но вече като я видя ми се преобръщат червата.Знам че форума тук е технически и моля модераторите да ме извинят,но тук сме всички каращи Е34 и най-вече Вие ще ме разберете.

Ееееееее колега много съжалявам :(
Сега ще ти кажа от каде идва проблема.
Проблема идва,че винаги хора които страдат от перфекционизъм им идват на главата подобни проблеми :angel:
Просто съм се обедил в тва,че понягога бих казал доста често,такива хора дето недават и прашинка да падне по колата,страдат от постоянно чупеща се кола :twisted:
И,аз по някога се ядосвам,за теа работи,ама няма фаида.
Тука в махалата има двама малУумници дето се състезават кой пръв ше си счупи колата и нема ти казвам,за какво каране и отношение става на въпрос посредством колите им :mhihi:
Но уви чупене няма,даже постоянно си патуват към морето и чужбина и се връщат без никви проблеми.
Даже незнам как ги пускат извън страната с тези коли.
Хич да не ти пука маика и да еба и ламарината.
Пожелавам ти,ако не успееш да я поправиш то да си купиш много по хубава!
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: Е39 М57Д30
Мечтае да кара: Е65

Мнение от pantzer3 » 08 Юли 2009, 22:19

Колега - и аз съм така - не съм взимал кинти повече от половин година, а при мен нещата за ремон са в пъти повече - например: за смяна са капачка, палец, ремък, ролка, хидр.маркучи и големия за въздуха, мембрани на изспарителя, предни амортесьори, предни и задни пружини, предни носачи, биалети, накладки, тампони, кормилната оредба е за ремонт, скоростната кутия тече, както и дифа, а и акомулатора се скапа и нямам и летни гуми и т.н. мога да изброявам още - за това не я карам, само от време на време правя по едно кръгче пред блока да я раздвижвам да не се срастне с асвалта :( Много ми е жал, но все пак не мога да си представя да я продам и като слизам пред блока нея да я няма!!! :confused: Не спирам да се надявам че скоро ще попадне от някъде някой лев и малко по малко ще почна да я стягам! Пожелавам ти и твойта скоро да я оправиш! Успех
Изображение Изображение Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E 34 TDS '94 Е 46 320 Д
Мечтае да кара: M5

Мнение от Pesho_1 » 08 Юли 2009, 22:36

Колега здравей,
не се познаваме но аз сам ти виждал колата-НЕВЕРОЯТНА е!!!
Не знам дали ще ти помогне но ще опитам.При мен на работа има едни майсторчета електичарчета Иван и Веселин.Намират се в бившата яйцебаза(Георги Кочев 92).Мисля че те могат да ти помогна понеже са правили чудеса с много автомобили и могат да ти помогнат.Мога да ти дам и номер за да се чуеш с тях.

П.С.дано сам ти помогнал и успех!! :winky:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: E65

Мнение от ddddk » 09 Юли 2009, 8:44

Здравей,

колегата santo_bansko е абсолютно прав. Колкото повече я мисля мойта кола толкова по-зле става. А пък гледам съседите палят и тръгват и това е - дертове никакви - дори смяната на маслото просрочват и пак не им пука и си жулят с морганите и спят спокойно.

Лошото е, че при такава експлоатация идва един момент, когато колата така се смарангясва, че единствения път е моргата.

Пожелавам ти да стегнеш колата или поне ако я сменяш да попаднеш на по-читава.

Поздрави и успех,
Д
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от arkys » 09 Юли 2009, 11:14

Пешо, и при тях бях нищо не измислиха,мистерия е и за тях.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo

Мнение от VesoPesa » 09 Юли 2009, 11:34

добре де, аз пак не разбрах какъв е проблем, сподели, пък знаеш ли, може все от някъде да изскочи решение ;)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Мнение от cod-cdbp » 09 Юли 2009, 12:14

VesoPesa написа:добре де, аз пак не разбрах какъв е проблем, сподели, пък знаеш ли, може все от някъде да изскочи решение ;)

мисля че кутията беше насаждана и компа и беше и той навързван и тн и тн.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е61 530d '05 и Е46 330d '04
Мечтае да кара: 5GT 535 xd

Мнение от SaSo » 09 Юли 2009, 12:48

Е добре де вземи една ръчка и си перфект... Ше свикнеш.. А и ръчката е максимум 200лв... И един махових ти трябва до колкото знам и това е ...
Изображение

БМВманиачения
Аватар
Кара: ПЕЧКА понавървяваща
Мечтае да кара: на ядене и пиене

Мнение от bmwfena » 09 Юли 2009, 14:03

SaSo написа:Е добре де вземи една ръчка и си перфект... Ше свикнеш.. А и ръчката е максимум 200лв... И един махових ти трябва до колкото знам и това е ...
за 200лв и кутия и маховик ще му дам- ако даде 300 давам още и педалите и кардана и помпите на съединителя
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от arkys » 10 Юли 2009, 13:40

Знам,че и това е решение и дори е по-удачното в моя случай,но просто нямам финансовата възможност на този етап.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 7er

Мнение от Stanchev » 10 Юли 2009, 15:47

Ми в такъв случай я продавай.
имаше един колега, той ревече, че нема пари да си я стегне, събраха му пари, кой части му даде, кой му ремонтира, но пак я продаде и ся си търси 525и :D
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: E65

Мнение от ddddk » 10 Юли 2009, 16:09

Stanchev написа:Ми в такъв случай я продавай.
имаше един колега, той ревече, че нема пари да си я стегне, събраха му пари, кой части му даде, кой му ремонтира, но пак я продаде и ся си търси 525и :D

стига бе! Майтапиш се?!? ... е, тогава за къв х... го провихме тоз всичкия екшън... и що думи изписахме и пари пращахме и фонд щяхме да създаваме и във "важни" има тема за взаимопомощ...

... не говориш сериозно... човека си му беше мерак и си я направи... май...

Абе, да не говорим за различни хора... ?
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от Postman » 10 Юли 2009, 16:16

Следваща

Назад към E34