Мени оборотите..
Модератор: Технически модератори
37 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
- uricatoli
- Зайо-Байо
-
- Кара: Пръскан кенеф
- Мечтае да кара: Мка комби
- Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..
Мени оборотите..
здравейте колеги.. Скоро подскочих на е32.. та имам следния проблем.. както стои запалена колата.. изведнъж сама си рязка оборотите до 2500 след това си ги намалява.. все едно поплавък нагоре надолу нагоре надолу.. понякое време ги нормализира.. За жалост ми се случва дори и да гасне.. Това ми го прави на празен ход.. дали е стъпково моторче? Или нещо повече ? Опа забравих... мотора е М30б35..
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
баш то е
сваляй и чисти - къде къде по лесно и достъпно е от това на М50, аз мога и с вързани очи да го сваля...
сваляй и чисти - къде къде по лесно и достъпно е от това на М50, аз мога и с вързани очи да го сваля...

- uricatoli
- Зайо-Байо
-
То хубаво ама забелязах и едно прекъсване както карам.. И вече ме съмнява че работата отива към дебитомер.. 

- santo_bansko
- ентусиаст
-
- Кара: Само компоти:)
uricatoli написа:То хубаво ама забелязах и едно прекъсване както карам.. И вече ме съмнява че работата отива към дебитомер..
Температурен датчик

- Ненко Вранков
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: Тежка
На М50 стъпковото се сваля точно за 4-5 минути... не е нищо особено.
Прекъсването ти колега може да е от доста работи... кабел, свещ...
Прекъсването ти колега може да е от доста работи... кабел, свещ...
- ddddk
- ентусиаст
-
- Кара: E65
dj_ennsy_1 написа:На М50 стъпковото се сваля точно за 4-5 минути... не е нищо особено.
...
4-5 минути, ама друг път! Аз рових два часа, изподрах си ръцете, пуснах тема, четох, пак се драх, пак псувах, пак псувах и още не е почистено!
4-5 минути с цената на скъсан маркуч или нещо друго потрушено съм съгласен...
С други думи бих искал да видя как става за 4-5 минути, но не на моята кола...
Иначе по темата: колега, почни с прословутото моторче, после свещи, лули и дебитомера последно. Демек от евтиното към скъпото. И всичко което направиш по системата, то така или иначе един ден трябва да се направи, нищо не е излишно.
Поздрави,
Д

- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
AcOrP написа:uricatoli написа:То хубаво ама забелязах и едно прекъсване както карам.. И вече ме съмнява че работата отива към дебитомер..
Ще свикнеш споко)

- ktv
- оптимист-неверник
-
- Кара: старо Е 34
- Мечтае да кара: ново Е 34
- Детайли за колата: най- добрата
Тая кола ламбда сонда има ли?
Едно е да искаш, второ е да можеш, а трето и четвърто е да го направиш!
- ЗАЯДЛИВ ЗМЕЙ
- старши ентусиаст
-
- Кара: 518
- Мечтае да кара: БМВ с кожен салон
ddddk написа:dj_ennsy_1 написа:На М50 стъпковото се сваля точно за 4-5 минути... не е нищо особено.
...
4-5 минути, ама друг път! Аз рових два часа, изподрах си ръцете, пуснах тема, четох, пак се драх, пак псувах, пак псувах и още не е почистено!
4-5 минути с цената на скъсан маркуч или нещо друго потрушено съм съгласен...
С други думи бих искал да видя как става за 4-5 минути, но не на моята кола...
Става , ама трябва да си с по тънки ръчици и предмишница ..ако си с трактористки шамар стигаш зад масления филтър и толкоз

М50B20 - Ни на баир ме радва , ни в завой ме плаши!
- kirililiev
- ентусиаст
-
- Кара: bmw 328-turbo
- Мечтае да кара: ГОЛФ 3
Re: Мени оборотите..
uricatoli написа:здравейте колеги.. Скоро подскочих на е32.. та имам следния проблем.. както стои запалена колата.. изведнъж сама си рязка оборотите до 2500 след това си ги намалява.. все едно поплавък нагоре надолу нагоре надолу.. понякое време ги нормализира.. За жалост ми се случва дори и да гасне.. Това ми го прави на празен ход.. дали е стъпково моторче? Или нещо повече ? Опа забравих... мотора е М30б35..
на гас или бензин бре момче младо

- uricatoli
- Зайо-Байо
-
kirililiev написа:uricatoli написа:здравейте колеги.. Скоро подскочих на е32.. та имам следния проблем.. както стои запалена колата.. изведнъж сама си рязка оборотите до 2500 след това си ги намалява.. все едно поплавък нагоре надолу нагоре надолу.. понякое време ги нормализира.. За жалост ми се случва дори и да гасне.. Това ми го прави на празен ход.. дали е стъпково моторче? Или нещо повече ? Опа забравих... мотора е М30б35..
На бенз кире.. днеска сложих газ да я видим как е.. вече го няма това и наистина работата отиде към дебитомера защото забелязах че и разхода беше доста висок на бенз.. към 40

- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
или дебитомер или ламбда или и двете - но в случай че всички вакууми и всичко по въздушната система е наред

- uricatoli
- Зайо-Байо
-
_65536_kb_sec_ написа:или дебитомер или ламбда или и двете - но в случай че всички вакууми и всичко по въздушната система е наред
от горната страна огледах всичко е наред.. чакам да ми остане някой почивен ден от работа да се понавра и по-дълбоко в проблема.. засега ще си я карам на газ..

- kirililiev
- ентусиаст
-
- Кара: bmw 328-turbo
- Мечтае да кара: ГОЛФ 3
uricatoli написа:kirililiev написа:uricatoli написа:здравейте колеги.. Скоро подскочих на е32.. та имам следния проблем.. както стои запалена колата.. изведнъж сама си рязка оборотите до 2500 след това си ги намалява.. все едно поплавък нагоре надолу нагоре надолу.. понякое време ги нормализира.. За жалост ми се случва дори и да гасне.. Това ми го прави на празен ход.. дали е стъпково моторче? Или нещо повече ? Опа забравих... мотора е М30б35..
На бенз кире.. днеска сложих газ да я видим как е.. вече го няма това и наистина работата отиде към дебитомера защото забелязах че и разхода беше доста висок на бенз.. към 40
дюзите как са?съветвам те да я направиш да върви перфектно на газ,на бензин щом се движи ще ти стига да стигнеш до някоя газстанция.така отпадат проблемите с дебитомера и дюзите,виж също кабели,свещи палец,капачка,ако смяташ да я правиш да върви перфектно на бензин изхода ти е само един-махаш газовото

37 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3