губи мощност "Проблема решен"
Модератор: Технически модератори
15 мнения
• Страница 1 от 1
губи мощност "Проблема решен"
Колеги,кото карам на дълго растояние примерно 500км. до първите
200-250км. колата си върви перфектно,но след това започва да губи мощност в ниските обороти до 4000 на горе няма проблем, като измина цялото растояние на място колата леко мени оборотите.
На другия ден няма никакъв проблем.Колата е Е34 М50Б20 ванус,автоматик,комби. На какво може да се дължи това?
200-250км. колата си върви перфектно,но след това започва да губи мощност в ниските обороти до 4000 на горе няма проблем, като измина цялото растояние на място колата леко мени оборотите.
На другия ден няма никакъв проблем.Колата е Е34 М50Б20 ванус,автоматик,комби. На какво може да се дължи това?
Последна промяна Ntalanov на 03 Авг 2009, 15:49, променена общо 1 път
- Владо
- старши ентусиаст
-
- Кара: myCar 5.3. and iCar 3.9.
- Мечтае да кара: още по-бавно
- Детайли за колата: ...
01" 525d m57
04" X5 m57
06" Liberty 2,8 CRD
имал съм отдавна същия случай... оказаха се неподходящи за мотора свещи, макар че по каталог май ставаха... бяха четирипроводни, а в дару ги смениха с обикновени бош, и забравих за това 

- Владо
- старши ентусиаст
-
- Кара: myCar 5.3. and iCar 3.9.
- Мечтае да кара: още по-бавно
- Детайли за колата: ...
01" 525d m57
04" X5 m57
06" Liberty 2,8 CRD
e нелепо ще е в камор да ти сложат неподходящи свещи... макар че не си споделил от кога е проблема, преди или след смяната...
пак да отбележа, че получавах проблема след малко по-продължително монотонно каране по магистралата например... на смесени режими нямаше грижи...
най-вероятно нещо друго ще се окаже
пак да отбележа, че получавах проблема след малко по-продължително монотонно каране по магистралата например... на смесени режими нямаше грижи...
най-вероятно нещо друго ще се окаже

- santo_bansko
- ентусиаст
-
- Кара: Само компоти:)
Някоя лула?
Някоя бубина?
Може и да звучи смешно но на мене от пръскалките,за чистачките ми сълзеше вода над 1-цилиндар:)
И докато не разгобих да видя,за какво става на въпрос се чудех от къде ми е дошло:)
Някоя бубина?
Може и да звучи смешно но на мене от пръскалките,за чистачките ми сълзеше вода над 1-цилиндар:)
И докато не разгобих да видя,за какво става на въпрос се чудех от къде ми е дошло:)

- santo_bansko
- ентусиаст
-
Ntalanov написа:Всички бубини и лули са нови оригинални,а до това за водата от пръскалките не съм забелязал да имам проблем и не мисля, че може да е от това, защото го прави когато не съм ги ползвал.
Не е нужно да ги ползваш,има едни шибани малки тапички дето са от витрешна страна и като въли дижд и тапичките неволно изчезнат,почва да пилни цилиндира,тоест свеща се мокри и се сещаи кво става:)
До всички дето,ще кажат:ама нали е за това тази кора?
Кората не винаги пази

Сигорен съм,че нее такъв проблема,ама даи боже да е такъв та да се разминеш без пари:)
Успех!
Поздрави!:)

- santo_bansko
- ентусиаст
-
Ntalanov написа:Колега,не мога да включа за коя тапичка става на въпрос,ако можеш поясни
Абе отвърташ бубините и,ако няма вода в някои от цилиндрите,ще търсиш проблема другаде:)

- Zubcho
- старши ентусиаст
-
- Кара: Кенеф за великани
- Мечтае да кара: Alpina B10 biturbo
Браво напиши в първият си коментар с какви свещи си бил и какви точно си купил. В заглавието напиши след губи мощност "Проблема решен" 

Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.
Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?
Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?
15 мнения
• Страница 1 от 1