въпрос за борд комп-а
Модератор: Технически модератори
3 мнения
• Страница 1 от 1
- sivkotarak
- кандидат ентусиаст
-
въпрос за борд комп-а
колеги първо не съм сигурен тва борд компютър ли е или не, но се намира точно до радиото (от дясно) показва температури там час и още някви работи. Въпроса ми е как да си го наглася за час дата и така натам и да си се запамети и също така дали имате някакво обяснение защо бутончетата и пикселите са съвсем тъмни... някаква лампичка ли има или кво? къде мога да си го оправя и ако е лесно кажете ми как моля ви и направо сам да си го светна...
откакто я имам тая кола го имам тоя проблем но така съм му свикнал че...
а и още нещо - дисплейчето за пробега на колата в таблото не е заминал просто от време на време пикселите (все различни) просто изгасват и остават така до следващото палене (без да зануляват нищо-нали имаше такава тема) понякога леко като чукна по вътрешната част на таблото се опраят - понякога не като лада става праи си квото си иска... дайте ми съвети по тея проблеми моля ви!

- dokie
- ентусиаст
-
- Кара: BMW e39, VW Golf, Audi
- Мечтае да кара: Е60 М5
за настойката тук: http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewt ... highlight=
за лампите - като свалиш борда (има теми - не е много лесно) има 2 горе за данните и мисля една долу за копчетата (ама май се отваряше първо капака му)
за таблото - сигурно тоя лентов кабел, ама що при рестарт се оправя - нека кажат по-вещите...
за лампите - като свалиш борда (има теми - не е много лесно) има 2 горе за данните и мисля една долу за копчетата (ама май се отваряше първо капака му)
за таблото - сигурно тоя лентов кабел, ама що при рестарт се оправя - нека кажат по-вещите...
- kraininski
- ентусиаст
-
- Кара: 530d
мдам некши шеднага "компетентни" отговори
за да смениш лампите - 3 на брой, сваляш радиото и там в така отворилата се дупка в дясно горе има едно лостче....дърпаш го към теб и така борда излиза...отзад са трите лампи от тея с пластмасов цокъл....и тва е май
за часа и датата то си има 2 копчета(тия горните двете) от тях променяш стойностите а от долните съответно за час и дата запаметяваш съответните стойности
за да смениш лампите - 3 на брой, сваляш радиото и там в така отворилата се дупка в дясно горе има едно лостче....дърпаш го към теб и така борда излиза...отзад са трите лампи от тея с пластмасов цокъл....и тва е май
за часа и датата то си има 2 копчета(тия горните двете) от тях променяш стойностите а от долните съответно за час и дата запаметяваш съответните стойности
"And You'll Always Be My Whore Cause You're The One That I Adore"
3 мнения
• Страница 1 от 1