Каре за кардана
Модератор: Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
- Steelheart
- Потребител
-
Каре за кардана
Понеже отскоро съм в клуба и не разбирам особено ме интересува следното. Разбито ми е предното каре на кардана дето е на скоростната кутия и имам нужда от ориентир, колата е 520i 24V. Коя марка е по хубаво да сложа и към какви цени да се ориентирам, благодаря предварително
- _FIRMATA_
- младши ентусиаст
-
- Кара: 306 Hp 600 Nm
Re: Каре за кардана
Steelheart написа:Понеже отскоро съм в клуба и не разбирам особено ме интересува следното. Разбито ми е предното каре на кардана дето е на скоростната кутия и имам нужда от ориентир, колата е 520i 24V. Коя марка е по хубаво да сложа и към какви цени да се ориентирам, благодаря предварително
И аз имах проблема колега! Взех SWAG от Ауто Плюс- 100 лв.!
Ма мяза на оригиналдъ бря .... не виждам свински опашки, следователно не е измислено във Враца - следователно никъде по света не може да е измислено
Мойта не се кутира по тия параметри, а със сигурност не е от Враца, значи или има други мушингии или вин таблицити ви са перде кириз

- Steelheart
- Потребител
-
Re: Каре за кардана
_FIRMATA_ написа:Steelheart написа:Понеже отскоро съм в клуба и не разбирам особено ме интересува следното. Разбито ми е предното каре на кардана дето е на скоростната кутия и имам нужда от ориентир, колата е 520i 24V. Коя марка е по хубаво да сложа и към какви цени да се ориентирам, благодаря предварително
И аз имах проблема колега! Взех SWAG от Ауто Плюс- 100 лв.!
На какво ниво се води тази марка и сега има ли проблем с тази част.
- Ненко Вранков
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: Тежка
Водят се добри. 100лв никак не са малко за каре... при положение, че оригиналното е изкарало 15-18 години е малко не сериозно новото да си иде за няколко месеца 

.
това упражнение го правих точно е неделя колега !
не е сложно за два часа работа.трябва да свалиш болтовете на карето които са 6 на брои ,има една ламарина някъква алуминиева над гърнето(катализатора) махаш я и нея разхлабваш висящия лагер и трябва да извадиш кардана,иначе не става.слагаш новото и си готов.
не забравяй тампоните на скоросната кутия да смениш най вероято са се смазали или ги няма и затова се е прецакало карето.
що се отнася за цена аз взех някъкво италянско за 50 лева от мои човек но ще го наглеждам по често.
не е сложно за два часа работа.трябва да свалиш болтовете на карето които са 6 на брои ,има една ламарина някъква алуминиева над гърнето(катализатора) махаш я и нея разхлабваш висящия лагер и трябва да извадиш кардана,иначе не става.слагаш новото и си готов.
не забравяй тампоните на скоросната кутия да смениш най вероято са се смазали или ги няма и затова се е прецакало карето.
що се отнася за цена аз взех някъкво италянско за 50 лева от мои човек но ще го наглеждам по често.
http://dobavi.info/cars/BMW/m18721.gif[/img][/url]
- dokie
- ентусиаст
-
- Кара: BMW e39, VW Golf, Audi
- Мечтае да кара: Е60 М5
Аз моето го смених за 2 часа, ама не съм откачал висящ лагер, само дръпнах кардана назад повечко и стана... старото беше яко напукано.
Взех febi за 80-тина лв с отстъпка някаква като отказах офертите за 40-50лв за "евтини варианти"...
Взех febi за 80-тина лв с отстъпка някаква като отказах офертите за 40-50лв за "евтини варианти"...
- ивчо
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е34 с ... ръжда
Само да ви оринтирам ... Febi и SWAG е едно и също .... Търсете си Meyle или Lemforder .... Другото е на късмет 

- saint85
- младши ентусиаст
-
- Кара: bmw X3 Е83 М47
- Мечтае да кара: bmw X3 Е83 М47
- Детайли за колата: bmw X3 Е83 М47N 2.0d
Здравей, Стефчо радвам се че направи правилния избор и смени голфа с Е34- ка
Сега сериозно магазините които бих ти препоръчал са
Ауто +
Вари 2000
Даже може и отстъпка да измислим обади се и наистина ново най- добре

Ауто +