520i м50 ниските обороти играят на агу
Модератор: Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
520i м50 ниските обороти играят на агу
здравеъте колеги моля за вашата помощ скоро сложих газ обикновенна колата варви перфектно няма разлика от бензинз но на ниски обороти неми харесва постоянно играят казаха ми да изчистя стапковия мотор но за мен нее от това заштото на бензин не мардат слойих стабилизатор на оборотите но пак нещто несе получава трябва да работи на 1000 оборота за да е стабилна всичко по агу то е ново lovato благодаря за помощта
- LiTtLeRoCk
- СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
-
- Мечтае да кара: Е38 740IL
Първо напиши за кой двигател става въпрос.Какъв е този стабилизатор на оборотите?И щом ти играят оборотитe това е от регулирането на изпарителя за празния ход но нищо не пречи да почистиш и моторчето за празния ход.
- Turbo_Ted
- великият шестак
-
- Кара: няколко и киселее
- NikiNikolov
- старши ентусиаст
-
- Кара: Хилядолетен сокол
- Ненко Вранков
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: Тежка
Ники е прав. След цялостен ремонт на изпарителя е същото-минават два-три дни докато се стабилизират нещата. Не случайно след монтирането на газова уредба в повечето сервизи казват да се върнеш след няколко дни за донастройка.
Подобни простии като да изключваш стъпковото моторче недей да правиш! Не знам що за "майстор" би се изказал с такава простотия.
Подобни простии като да изключваш стъпковото моторче недей да правиш! Не знам що за "майстор" би се изказал с такава простотия.
- ЗАЯДЛИВ ЗМЕЙ
- старши ентусиаст
-
- Кара: 518
- Мечтае да кара: БМВ с кожен салон
Братле , казах ти кво да направиш ,написах ти го 10000 пъти , ти пак не го направи. Кво да ти кажем сега ?
Пусна тема може ли такава газ ? Може ,ако я направиш както трябва.
Не се чуди ами иди при големите газаджии и им кажи да ти оправят колата , ако не могат значи не са майстори ами са просто монтажници.
Тъпото е ,че много монтажници си повярваха и почнаха да се пишат майстори . Са ще дадеш още некоя кинта дет не ти се дава и си готов, нема грам ядове да имаш .
Пусна тема може ли такава газ ? Може ,ако я направиш както трябва.
Не се чуди ами иди при големите газаджии и им кажи да ти оправят колата , ако не могат значи не са майстори ами са просто монтажници.
Тъпото е ,че много монтажници си повярваха и почнаха да се пишат майстори . Са ще дадеш още некоя кинта дет не ти се дава и си готов, нема грам ядове да имаш .

М50B20 - Ни на баир ме радва , ни в завой ме плаши!
7 мнения
• Страница 1 от 1