тапицерия на предна врата
Модератор: Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
- joro_marinov
- Потребител
-
тапицерия на предна врата
колеги помагайте искам да сваля тапицерията на шофьорската врата че ни ми работи ел стъклото, както и да е рзвих двете болчета и извадих копчетета отстрани по вратата нещо задържа в средата на вратата то4но зад долния край на дръжката, как да продължа ако напъна дали няма да счупя нещо
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
там има една по масивна щипка
после като махнеш кората я премести на самата врата преди да слагаш кората.
после като махнеш кората я премести на самата врата преди да слагаш кората.

- predel
- ентусиаст
-
- Кара: Е38, понякога Е61, Е34 и Е65
- Мечтае да кара: КА-50
Там където ти е най дебелата част на дръжката вътре в колата има метална щипка (като крокодил
), която е захваната за вратата и с една метална пластинасе закрепва кората към вратата. Би трябвало като дръпнеш силно да излезе, но на мен ми се е случвало тази "щипка" да се подвие и да неще да излезе... металната пластина се мести "нагоре-надолу" във жлебове и ако (недай си боже) се подвие щипката можеш с плъзгане нагоре да откачиш пластината от кората.

Ако няма повреда в компютъра - бийте провайдера 

- discus
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E34 M50B20
1.Развиваш рапидата под дръжката за отваряне, и тази под копчето за ел.огледалата.
2.С права отварка разкачаш всички щипки внимателно
3.Xващаш в горната част лява част вратата и дърпаш към тебе - откачаш щипките които са монтирни от вътрешната страна на лайсната на стъклото.
4.Повдигаш на горе цялата кора за да се освободи централната черна щипка /тази щипка при монтаж се монтира първо на кората и после се натиска към металната част на вратата /
2.С права отварка разкачаш всички щипки внимателно
3.Xващаш в горната част лява част вратата и дърпаш към тебе - откачаш щипките които са монтирни от вътрешната страна на лайсната на стъклото.
4.Повдигаш на горе цялата кора за да се освободи централната черна щипка /тази щипка при монтаж се монтира първо на кората и после се натиска към металната част на вратата /
- joro_marinov
- Потребител
-
мерси ,мерси колега успях вече, дори и ел. стъклото работи - счупени водачи явно често срещана диагноза
- justboy
- Олдскул фен
-
- Кара: Строявайки пешеходците по тротоарит
- Мечтае да кара: E34 + s62 ]:)
Много корави тея ел, стъкла на наще коли.
Миналата година един приятел си беше изкарал ръката отвън по негов навик и аз си затварям прозореца, и му хванах ръката, после беше синя и надута ?
Миналата година един приятел си беше изкарал ръката отвън по негов навик и аз си затварям прозореца, и му хванах ръката, после беше синя и надута ?

E34, E38
8 мнения
• Страница 1 от 1