Втулки на ел.мотора за смяна.Къде?
Модератор: Технически модератори
2 мнения
• Страница 1 от 1
- №0123456789
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 525tds
- Мечтае да кара: Винаги BMW
Втулки на ел.мотора за смяна.Къде?
Привет на всички!
Свалих електромотора на вентилатора на парното (климатроника) и естествено установих това което очаквах, а именно износени втулки на ротора. Някой от вас би ли ми дал координати на майстор който може да се заеме с отремонтирането на електромотора. Молбата ми е само да не ме пращате на "бобиньори", " ремонт на стартери, алтернатори, пренавиване на електромотори" защото ми казаха, че там не отремонтират втулки. Или има изключения??? Незнам!
Ако някой знае нещо по въпроса моля да помогне
Благодаря.

Свалих електромотора на вентилатора на парното (климатроника) и естествено установих това което очаквах, а именно износени втулки на ротора. Някой от вас би ли ми дал координати на майстор който може да се заеме с отремонтирането на електромотора. Молбата ми е само да не ме пращате на "бобиньори", " ремонт на стартери, алтернатори, пренавиване на електромотори" защото ми казаха, че там не отремонтират втулки. Или има изключения??? Незнам!
Ако някой знае нещо по въпроса моля да помогне

Благодаря.

- №0123456789
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 525tds
- Мечтае да кара: Винаги BMW
Колеги намерих майстор за отремонтиране с нови втулки на електромотора. Ако някой от вас има нужда нека да отиде на кръстовището на бул.Сливница с бул.Раковски или по точно казано от това кръстовище вървейки отдясно по бул.Раковски посока гарата втората или третата работилница за ремонт на ел.двигатели(на десет метра от кръстовището) търсите майстор Киро.
Този човек наистина си разбира от работата. Въши я бързо и на добра цена.

Този човек наистина си разбира от работата. Въши я бързо и на добра цена.

2 мнения
• Страница 1 от 1