Едно въпросче - как се свалят облегалките на задната седалка
Модератор: Технически модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
Едно въпросче - как се свалят облегалките на задната седалка
Имам BMW 524 TD 90 година . Не знам как се свалят облегалките на задната седалка ,има някакви червени бутони но нещо не става . Ако някой ми каже ще съм благодарен. С кожен салон е ако има значение!
- S_h_e_f_a
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е34/М50 и М60
- Мечтае да кара: Е34 V12
- Детайли за колата: Ооо много са...
- Zubcho
- старши ентусиаст
-
- Кара: Кенеф за великани
- Мечтае да кара: Alpina B10 biturbo
И да свалиш седалките какво ще видиш? Има само 1 ламарина между купето и багажника и толкова. Ако мислиш, че това е като хлопела на седана да махнеш седалките и да турнеш нещо голямо в багажника няма да стане 

Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.
Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?
Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
Полезни сте както винаги
Колега, има 4 пластмасови гайки, 2 са като свалиш подлакътника. другите две са в двата края долу на облегалката. Махни седалката и ще ги видиш.
След това подглавниците махаш със "рязък удър" нагоре. Под самите подглавници ще видиш два големи пластмасови винта, махаш ги и от двете страни. След това с малко зор, повдигаш нагоре цялата облегалка и ще излезе.

Колега, има 4 пластмасови гайки, 2 са като свалиш подлакътника. другите две са в двата края долу на облегалката. Махни седалката и ще ги видиш.
След това подглавниците махаш със "рязък удър" нагоре. Под самите подглавници ще видиш два големи пластмасови винта, махаш ги и от двете страни. След това с малко зор, повдигаш нагоре цялата облегалка и ще излезе.
- stambo_81dg
- старши ентусиаст
-
- Кара: Х5
има два вида седалки на е34- има едни които са падащи
много рядко срещани и другите които са непадащи.
незнам за кои точно червени бутони говориш, да не са за коланите
много рядко срещани и другите които са непадащи.
незнам за кои точно червени бутони говориш, да не са за коланите

- dokie
- ентусиаст
-
- Кара: BMW e39, VW Golf, Audi
- Мечтае да кара: Е60 М5
Maй да...
А като махнеш подглавниците тези двете гадини, дето крепят пластмасите се завъртат на 90 градуса и излизат без усилие - иначе ги прецакваш... и запомни кое е напред кое назад - да не се чудиш после и да си играеш 2 пъти... а тези пластмаси горе където излизат коланите вминателно - първо отзад отделяш от колана (има зъбци) и дръпваш нагоре, после отпред пак така... и излиза и това - ма като го слагаш да го не биеш много, че така си строших едната пластмаса...
Ако не разбираш за какво конкретно говоря - явно си с друг тип облегалка...
Смисъл за свалянето и няма освен за прекарване на кабели до багажника (както трябва) или махане на кората и т.н.
Успех!
Иван Иванов.
А като махнеш подглавниците тези двете гадини, дето крепят пластмасите се завъртат на 90 градуса и излизат без усилие - иначе ги прецакваш... и запомни кое е напред кое назад - да не се чудиш после и да си играеш 2 пъти... а тези пластмаси горе където излизат коланите вминателно - първо отзад отделяш от колана (има зъбци) и дръпваш нагоре, после отпред пак така... и излиза и това - ма като го слагаш да го не биеш много, че така си строших едната пластмаса...
Ако не разбираш за какво конкретно говоря - явно си с друг тип облегалка...
Смисъл за свалянето и няма освен за прекарване на кабели до багажника (както трябва) или махане на кората и т.н.
Успех!
Иван Иванов.
- stambo_81dg
- старши ентусиаст
-
- Кара: Х5
santuco написа:Стори ми се че е падаща седалката защото е разделена на две. А долната част на задната седалка се повдига и отдолу има някакви метални планки . Май ще трябва да щракна някоя снимка
щом е на 2 части значи е от падащите
- IAV
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 528iA
10 мнения
• Страница 1 от 1