цена за Е34
Модератор: Технически модератори
21 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
цена за Е34
Здравейте,много ме интересуват ориентировачните цени за е34 бензин-дизел и вашето лично мнение?Като вариянти-е34(192-150к.с.) и за дизелите 2.4тд и 2.5тдс?В момента съм много раздвоен между бензин и дизел,на година минавам някъде към 10к км и клоня към бензина обаче пак нафта мога да си намирам без пари
- Ненко Вранков
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: Тежка
По принцип избора е М50В25, но ако нафтата ти идва без пари, просто недей да се чудиш. Това е мое менение разбира се... но ако си намериш читав 525TDS ще си доволен! 524 недей.
Честно казано съм твърдо за бензина , ама тая криза ми се отразява нещо и ще наблягам на дизел ама да ти кажа мн се наплаших с тия дизелови 5чки и направо се побърках да се чудя-бензин-дизел ха ! а друго да ми кажеш ако знаеш - гледам в мобилето мн ефтини нещо и затова питам за цената щото ме съмнява да са по 2500-3000dj_ennsy_1 написа:По принцип избора е М50В25, но ако нафтата ти идва без пари, просто недей да се чудиш. Това е мое менение разбира се... но ако си намериш читав 525TDS ще си доволен! 524 недей.
П.С.:Наплаших-в смисъл за тия дефекти кадето чета за тях особено при тдс-ките и незнам дали да легенди или верно пукат главите
На мен да ми се не обиждат колегите на газ-ама при мене бензин и дисел средно положение няма щото газта според мен е най-селското нещо не света особено да я сложа в лимузинаRealDex написа:Мда ти сам виждаш какво става по форума.Явно е доста несполучлива тази серия на БМВ.Без да ми се обиждат колегите, не съм карал дизел признавам и нищо незнам за тях и аз чета по форума.
Според мен варианта при тебе е да си вземеш бензинка, газова да си му сложиш....пък нафтата продавай и![]()
- kirililiev
- ентусиаст
-
- Кара: bmw 328-turbo
- Мечтае да кара: ГОЛФ 3
BMWWW написа:На мен да ми се не обиждат колегите на газ-ама при мене бензин и дисел средно положение няма щото газта според мен е най-селското нещо не света особено да я сложа в лимузинаRealDex написа:Мда ти сам виждаш какво става по форума.Явно е доста несполучлива тази серия на БМВ.Без да ми се обиждат колегите, не съм карал дизел признавам и нищо незнам за тях и аз чета по форума.
Според мен варианта при тебе е да си вземеш бензинка, газова да си му сложиш....пък нафтата продавай и![]()
седан

- White 1913 Power
- младши ентусиаст
-
- Кара: carefully
-
недей взимай тдс незнаеш в какъв филм ще се вкараш
- golov_bg
- ентусиаст
-
- Кара: Е38-ца
Re: цена за Е34
BMWWW написа:Здравейте,много ме интересуват ориентировачните цени за е34 бензин-дизел и вашето лично мнение?Като вариянти-е34(192-150к.с.) и за дизелите 2.4тд и 2.5тдс?В момента съм много раздвоен между бензин и дизел,на година минавам някъде към 10к км и клоня към бензина обаче пак нафта мога да си намирам без пари
Колега, вчера питаш как се слага суперчарджър на М50, а днес питаш дали да си купиш бензиново или дизелово Е34...
С такъв подход ще жънеш точно това, което си посял преди това.
- kirililiev
- ентусиаст
-
- Кара: bmw 328-turbo
- Мечтае да кара: ГОЛФ 3
- Vlados
- с две лица
-
- Кара: на задно предаване
Re: -
White 1913 Power написа:недей взимай тдс незнаеш в какъв филм ще се вкараш
Ти като знаеш, я разкажи...
Към автора на темата: Колега, след като си на кантар дали да вземеш бензин или дизел, по-добре се абстрахирай от горивото и гледай само да е читава Е34-ката. Каквато читава ти падне първо, взимай я. Професори има много, разбиращите са малко...
BMWWW написа:На мен да ми се не обиждат колегите на газ-ама при мене бензин и дисел средно положение няма щото газта според мен е най-селското нещо не света особено да я сложа в лимузинаRealDex написа:Мда ти сам виждаш какво става по форума.Явно е доста несполучлива тази серия на БМВ.Без да ми се обиждат колегите, не съм карал дизел признавам и нищо незнам за тях и аз чета по форума.
Вярно е!Мен ме е срам като се редя за газ но се примирявам с положението си.Не става всичките да сме паралии и да си наливаме бензин на 2.60 на литър при разход 16 на 100.

Като се напрай колата с газов инжекцион положението не е чак път толкова трагично колкото се смята.
Виждал съм луксосна лимузина,незнам ква марка беше неква измислена, на метан.
- White 1913 Power
- младши ентусиаст
-
- Кара: carefully
-
vlados не се засягай всеки знае колко проблемни са тдс пукат глави много чести са и случаите в които хвърлят и гнп а неразбирам що подскачаш толко като 70% от тия къде се събирате в люлин карате тдс и сте се оплаквали в мое присъствие а най пресния случай е с icaka88 мисля че беше -тва че си уцелил една от малкото безпроблемни не означава никщо нали?
- joro_marinov
- Потребител
-
към автора на темата:в твоя случай при положение че няма да караш много бензин или дизел не е от значение , гледай колата да е запазена защото тези коли не подлежът на българийки и кофти потдръжка истината е че по лесно ще намериш потдържана бензинка заради по евтината потдръжка на двигател. моята я купих скоро на бензинка 2500лв.
- Methodius
- Митоди яде мисо
-
Re: -
White 1913 Power написа: ...
След като са на по 500 000км. ти какво искаш .. ? Аз пък мога да ти кажа, че тдс-а е уникален мотор, стига да е поддържан добре .. Всичко си има живот, ГНП-то какво искаш да кара по 1 000 000км. ли ? Мнението ти е несериозно и необосновано, така че моля те ..

Единственото нещо, от което се нуждае злото, за да триумфира, е добрите хора да не правят нищо ...
21 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2