525tds-при над 3500 об.при отнемане на газта изключва..?
Модератор: Технически модератори
15 мнения
• Страница 1 от 1
525tds-при над 3500 об.при отнемане на газта изключва..?
имам проблем с колата 525tds.Когато кача над 3500 оборота и отнема газта ме изключва,тоест колата не гасне но газта не реагира докато не изключа от контакт и включа отново.Също при спиране на кръстовище гасне ако при спиране натисна съединителя и спирачката след това без да подавам леко газ докато се нормализират оборотите.Моля ако някой може да помогне.Немога да открия причината.
- momo-1st
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е30-М40В18;Е36-М44В19;E91-N43B20A
- Мечтае да кара: Е30 М3 Sport Evolution
Имах подобен проблем,при мен обаче се оправя6е сама след няколко сек. или като набиоя една надолу!Колегите от форума -по знаещите разбира се отсякоха ГНП! И разбира се бяха прави!!Така че и аз мисля че твоя проблем е точно там -ГНП-по специално плочката!!
bum_bum написа:Върти се, суче се и пак към соца се избива![]()
![]()
![]()
Забравете го вече тоя гнил строй.
Наслаждавайте се на придобивките на демокрацията- Е шейсе на 15 години, виски на промоция от Кауфланд, пура за 2,40 в панелката с ипотека до 2060-та.
- dido_lom
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е34 тдс
- Мечтае да кара: 740
.Също при спиране на кръстовище гасне ако при спиране натисна съединителя и спирачката след това без да подавам леко газ докато се нормализират оборотите.Моля ако някой може да помогне.Немога да открия причината.
колега,при мен проблема е са6тиа,опитаи да подаде6 пове4е гориво от пло4ката или реглаж на помпата.при мен и двете интервенции не дадоха желаниа резултат,варви по добре но като натисна спира4ката и саединитела и мени оборотите но не гасне,само пониакога.ре6их проблема като изкл.дат4ика за подгреване.сега погрева всеки пат като дам на контакт и пали топла но оборотите са кам 900-1000. виж си стоп ма6инката на педала на спира4ката.дано да сам помогнал.
колега,при мен проблема е са6тиа,опитаи да подаде6 пове4е гориво от пло4ката или реглаж на помпата.при мен и двете интервенции не дадоха желаниа резултат,варви по добре но като натисна спира4ката и саединитела и мени оборотите но не гасне,само пониакога.ре6их проблема като изкл.дат4ика за подгреване.сега погрева всеки пат като дам на контакт и пали топла но оборотите са кам 900-1000. виж си стоп ма6инката на педала на спира4ката.дано да сам помогнал.
- Иван Стоянов
- младши ентусиаст
-
labour написа:.Също при спиране на кръстовище гасне ако при спиране натисна съединителя и спирачката след това без да подавам леко газ докато се нормализират оборотите.Моля ако някой може да помогне.Немога да открия причината.
Колега стига си ползвал ( 6-цата) за ш и тем подобни.Не е това идеята да се пише на кирилица.Модераторите нещо са позаспали!!!
Иван Стоянов написа:......
Ето, че има съвестни потребители като теб, които докладват за всичко

Само за твое всведение - ако например пишеш от чужбина от местен компютър, въпреки вградения кирилизатор на форума (за фонетичната кирилица говоря), много често букви като ч, ш, щ и ю излизат със символ от съответната азбука на конкретната държавата, респективно поставената 4 или 6 вместо ч и ш поне прави текста малко по-грамотен.
- dido_lom
- кандидат ентусиаст
-
Колега стига си ползвал ( 6-цата) за ш и тем подобни.Не е това идеята да се пише на кирилица.Модераторите нещо са позаспали!!!
благодариа за корекциата колега,но нека не издребниаваме,когато станеш модератор даже може и мнениата да ми триеш ако си немаш друга работа.мнението ти не помага на колегата нито промениа не6то!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
благодариа за корекциата колега,но нека не издребниаваме,когато станеш модератор даже може и мнениата да ми триеш ако си немаш друга работа.мнението ти не помага на колегата нито промениа не6то!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- Иван Стоянов
- младши ентусиаст
-
labour написа:Колега стига си ползвал ( 6-цата) за ш и тем подобни.Не е това идеята да се пише на кирилица.Модераторите нещо са позаспали!!!
Работа си имам достатъчно,мерси

дреме как ще пишете.То това си е до възпитание и грамотност.Просто
другия път няма да се мъча да разчитам некви ироглифи и всичко ще
си е наред за всички.
- Иван Стоянов
- младши ентусиаст
-
Postman написа:Иван Стоянов написа:......
Ето, че има съвестни потребители като теб, които докладват за всичко.
Само за твое всведение - ако например пишеш от чужбина от местен компютър, въпреки вградения кирилизатор на форума (за фонетичната кирилица говоря), много често букви като ч, ш, щ и ю излизат със символ от съответната азбука на конкретната държавата, респективно поставената 4 или 6 вместо ч и ш поне прави текста малко по-грамотен.
Мерси за пояснението

от прованса а не от чужбина.Просто тъй си му е по-лесничко и го е
домързяло да прочете правилника,или никой не му е казал

Сърдечни поздрави До скоро

- dido_lom
- кандидат ентусиаст
-
Иван Стоянов написа:labour написа:Колега стига си ползвал ( 6-цата) за ш и тем подобни.Не е това идеята да се пише на кирилица.Модераторите нещо са позаспали!!!
Работа си имам достатъчно,мерсиМодератор не ми се става.А като гледам и твойто мнение не облекчи колегата!!!Иначе принципно не ми
си е наред за всички.
колега не се сарда за корекциата ти,но не помагаш на човека пуснал темата,ако нямаш мнение по вапроса по добре не пиши,темата се разводнява

- Иван Стоянов
- младши ентусиаст
-
labour написа:Иван Стоянов написа:labour написа:Колега стига си ползвал ( 6-цата) за ш и тем подобни.Не е това идеята да се пише на кирилица.Модераторите нещо са позаспали!!!
Работа си имам достатъчно,мерсиМодератор не ми се става.А като гледам и твойто мнение не облекчи колегата!!!Иначе принципно не ми
си е наред за всички.
колега не се сарда за корекциата ти,но не помагаш на човека пуснал темата,ако нямаш мнение по вапроса по добре не пиши,темата се разводнява
Това е супер.Ама виж по-нагоре написах му.
- dido_lom
- кандидат ентусиаст
-
Иван Стоянов написа:Postman написа:Иван Стоянов написа:......
Мерси за пояснениетоНо...! Този пич е просто
домързяло да прочете правилника,или никой не му е казал![]()
проблема на всички които живеят в СФ. е че всички които не живеят там са селяни

- Иван Стоянов
- младши ентусиаст
-
labour написа:Иван Стоянов написа:Postman написа:Иван Стоянов написа:......
Мерси за пояснениетоНо...! Този пич е просто
домързяло да прочете правилника,или никой не му е казал![]()
проблема на всички които живеят в СФ. е че всички които не живеят там са селяни.Живях 3г там и се нагледах на толкова селяниа дето не сам виждал на друго място.
![]()
![]()
поздрави
Не бе пич,не съм искал така да прозвучи.Просто имах в предвид че не
си писал от странство.Поздрави и на теб

Re: 525tds-при над 3500 об.при отнемане на газта изключва..?
Недостиг на гориво до ГНП-то-филтър,цедка,горивопровод или неправилна работа на помпата в резервоара(за проверката на тези неща не ти трябват средтсва)voskin написа:имам проблем с колата 525tds.Когато кача над 3500 оборота и отнема газта ме изключва,тоест колата не гасне но газта не реагира докато не изключа от контакт и включа отново.Също при спиране на кръстовище гасне ако при спиране натисна съединителя и спирачката след това без да подавам леко газ докато се нормализират оборотите.Моля ако някой може да помогне.Немога да открия причината.
После тръгваш към плочката,но ако тя е скапана винаги е придружено с тресене на обороти,а ти не го споменаваш

15 мнения
• Страница 1 от 1