Предно стъкло за Е34
Модератор: Технически модератори
12 мнения
• Страница 1 от 1
Предно стъкло за Е34
Колеги счупих си по най-глупавия начин предното стъкло - изпуснах рамото на чистачката и то се спука на 5 пукнатини, които сега же4е са огромни. Дали някой не продва предно стъкло? Или знаете ли от каде да се купи читаво и евтино такова. Благодаря ви на всички предварително 

- LiTtLeRoCk
- СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
-
- Мечтае да кара: Е38 740IL
Ако търсиш втора ръка си има форум купува пускаш обява там и чакаш предложения избираш най доброто за теб и отиваш някъде да ти го сменят.
- Иван Стоянов
- младши ентусиаст
-
Re: Предно стъкло за Е34
dixy написа:Колеги счупих си по най-глупавия начин предното стъкло - изпуснах рамото на чистачката и то се спука на 5 пукнатини, които сега же4е са огромни. Дали някой не продва предно стъкло? Или знаете ли от каде да се купи читаво и евтино такова. Благодаря ви на всички предварително
Не че не е криза,ама като напишете "читаво и евтино"ме разбивате!?
- pantzer3
- ентусиаст
-
- Кара: Е39 М57Д30
- Мечтае да кара: Е65
Joro2004 написа:Кобра. 192лв с лента отгоре и нови щипки.
Същото обаче в Питон, с лента отгоре+монтаж - 138лв.

- NeoPrint
- бай печатар
-
- Кара: E34 525tds-A
- Мечтае да кара: Е38 728i
- BAWARISCHE
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: вече Е38 730д 01
защо не видиш в Дару,доколкото знам има разпродажба на оригинални стъкла и мисля че са на доста добри цени 

- nitrif
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 635d
- Мечтае да кара: Only BMW...
- Детайли за колата: M6
Колега,купуваи ново,преди близо 3г.смених 2ъти преден джам(като се роди дъщеря ми го 4упих от кеф с 3,4би4а,после една буря ми го 4упи)оба4е слагай нов,от кобра 120,130лв с монтаж,лента и зелен отенък
- dizelboy
- старши ентусиаст
-
а така са и в кобра много са паднали цените бате ако изкаш си4ко тие ок сисложи ново и си капитан на параход виж кое мом4е ще ти ти го монтира джама даи му 10 15 лева и ти казвам немаш грижи ние ходихме преди 2 седцмици 4е на един френд му обраха колата и страни4но слагахме на врата бате дадохме 10 кинта се по4ерпи пи4а казвам ти кори стакло си4ко го праеше се едно от завода с внимание леко стана идеално аи 10 4ка нема ти с4упи джоба знаеш как е системата немам тарпение некои ден като си подкарам пета4ето да ходя си сменим и аз предния 4е много ме дразни как е налуспен от камъ4ета и тн

- FANATIK-s-BMW
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е60 530д
- Мечтае да кара: на път без дупки(ако може)
- Детайли за колата: ламя
Re: Предно стъкло за Е34
dixy написа:Колеги счупих си по най-глупавия начин предното стъкло - изпуснах рамото на чистачката и то се спука на 5 пукнатини, които сега же4е са огромни. Дали някой не продва предно стъкло? Или знаете ли от каде да се купи читаво и евтино такова. Благодаря ви на всички предварително
Хах се едно някой казва какво се е слу4ило при мен...И аз трябва да сменям сега
Атаката е най-добрата защита...!!!
12 мнения
• Страница 1 от 1