Хайде на ///М5-ците :)
Модератор: Технически модератори
22 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- piNky
- младши ентусиаст
-
- Кара: F10 530 xDrive '13
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Има тема в "Извън темата" ,която се бистри с голяма скорост и много емоция
Аз лично в момента съм толкова щастлив ,че незнам направо
Пак отворих удеве пазара в Швейцария и Германия , пак видях тук-таме по някой екземпляр
Само живот и здраве да е ,такава М5-ца ще си взема ,че после 3 дни ще има банкети и пушеци , пасти да ядат циганските сватби
Георги Пенчев

Пак отворих удеве пазара в Швейцария и Германия , пак видях тук-таме по някой екземпляр

Само живот и здраве да е ,такава М5-ца ще си взема ,че после 3 дни ще има банкети и пушеци , пасти да ядат циганските сватби

Георги Пенчев
- VesoPesa
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
- Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo
- SaSo
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е61 530d '05 и Е46 330d '04
- Мечтае да кара: 5GT 535 xd
Абе хора аз ли не съм осведомен и аз ли не разбирам но това за акциза не става ли въпрос за внасяне на коли от ЕС, а иначе Швейцария не е ли извън ЕС ???
Тоест акциза от там си остава, поради причината че не се получава двойно облагане....

- klintan66
- старши ентусиаст
-
- Кара: E34TDS , CL 500, Е65
Еххх ,човекоPenchev написа:Има тема в "Извън темата" ,която се бистри с голяма скорост и много емоцияАз лично в момента съм толкова щастлив ,че незнам направо
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Пак отворих удеве пазара в Швейцария и Германия , пак видях тук-таме по някой екземпляр![]()
Само живот и здраве да е ,такава М5-ца ще си взема ,че после 3 дни ще има банкети и пушеци , пасти да ядат циганските сватби![]()
![]()
Георги Пенчев
Пълниш ми душата
- klintan66
- старши ентусиаст
-
- Кара: E34TDS , CL 500, Е65
Ванка почвай да изучаваш М-ки те !ivan. написа:Най-лесно е да се купи,но подръжката й не е за всеки.
М5 или ,каквато и да е М-ка,не е практичната кола за средния българин.На фона на ежедневието ни,такава покупка е безумие,което и аз бих направил-Манталитет,какво да се прави
Някой да има който ги разбира ... и да издава ноу-хау на нас незнаещите...
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Сашо , Швейцария е наистина извън ЕС, мисля си ,че държавата ще свали изцяло акцизите за мощните автомобили
Сайта е www.autoscout24.ch и в полетата на браузъра като се изписва модела избягвайте да пишете индекси съответно d за дизелов автомобуил и i за бензинов ,защото става някаква обърквация и нищо не може да се отвори
Гледам ,че са променили малко разглеждането на снимките , вече се отварят големи и ясни - това им куцаше до сега. Весо ,за донор по-добре кола от Германия , Швейцарските са толкова пазени ,че е грехота да се разпиляват
Георги Пенчев

Сайта е www.autoscout24.ch и в полетата на браузъра като се изписва модела избягвайте да пишете индекси съответно d за дизелов автомобуил и i за бензинов ,защото става някаква обърквация и нищо не може да се отвори

Георги Пенчев
- kowalski
- кандидат ентусиаст
-
Абе аз така като я гледам работата или въобще няма да стане или ще стане само за европейския шибан съюз..... което мен въобще не ме блазни...... защото F150 идва от USA ..... поне като ми харчи 20/100 да знам за какво съм ги дал.... а не тая седмица която нито върви нито може да тегли нито да се товари(заради безценния нивомат) а и тва нещо ще е поне с по културно мотрорче(5.4)...... а не тоя смях в залата(3.5) на 35 години
както и да е - стискам палчетата и 4те

както и да е - стискам палчетата и 4те

- NeoPrint
- бай печатар
-
- Кара: E34 525tds-A
- Мечтае да кара: Е38 728i
Стига сте чоплили семки с тези М-ки ве
( Жорка за теб не се отнася това)
Аз се радвам, че най-накрая ще може да покараме простичките, но затова пък достъпни и практични M50B25 и M60B30.

Аз се радвам, че най-накрая ще може да покараме простичките, но затова пък достъпни и практични M50B25 и M60B30.
22 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2