Прекъсва
Модератор: Технически модератори
34 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
Прекъсва
Здравейте колеги,
колата е с М50Б25.Обаче...проблем.Като загрее започва да тресе на ниски и да глъхне.И така до две хилядо оборота.След това положението малко се оправя,ама като цяло ми се струва,че е загубила и от демаража.От днес започна опити и да гасне.И то успешни.
Сменил съм всичко което ви идва на ум.Не съм сменил само дебитомер,
сензора за положението на дросела (ТПС),сензорите на коляновия и разпределителния вал и за детонацията.На диагностиката ми излиза грешка на детонационния датчик ама едва от скоро а проблема ми е по стар.Къде да отида и да ми кажат какво точно и е на колицата?Боледувам заедно с нея и вече ми се отразява и в бачкането и в къщи:(
Благодаря предварително за помоща!
Мариян
колата е с М50Б25.Обаче...проблем.Като загрее започва да тресе на ниски и да глъхне.И така до две хилядо оборота.След това положението малко се оправя,ама като цяло ми се струва,че е загубила и от демаража.От днес започна опити и да гасне.И то успешни.
сензора за положението на дросела (ТПС),сензорите на коляновия и разпределителния вал и за детонацията.На диагностиката ми излиза грешка на детонационния датчик ама едва от скоро а проблема ми е по стар.Къде да отида и да ми кажат какво точно и е на колицата?Боледувам заедно с нея и вече ми се отразява и в бачкането и в къщи:(
Мариян
- kirililiev
- ентусиаст
-
- Кара: bmw 328-turbo
- Мечтае да кара: ГОЛФ 3
Re: Прекъсва
sod518i написа:Здравейте колеги,
Мариян
имам почти същия проблем,загряла тресе на ниски и на диагностиката ми казват датчик за детонации

- S_h_e_f_a
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е34/М50 и М60
- Мечтае да кара: Е34 V12
- Детайли за колата: Ооо много са...
- kirililiev
- ентусиаст
-
S_h_e_f_a написа:Аз имах същия проблем с старата ми е34-ка и се оказа дюзакато загре не цъка на ниски об
ама мойта си работи,просто тресе яко,не е от дъза защото неравномерно прекъсват всички цилиндри,махам наред бубините и всеки един си работи

- стан
- старши ентусиаст
-
- Кара: '94 Opel Corsa B
- kirililiev
- ентусиаст
-
стан написа:Виж си ЕСТ датчика, тоя дето е за температурата на антифриза и дава данни за ЕКУто.
каде стои това нящо

- BoLiViV
- Red Fanatic
-
- Кара: Е34 М50B20
- Мечтае да кара: Е34 M5, E30 M3
- Детайли за колата: 209 LIMITED SLIP DIFFERENTIAL (25%)
210 ANTI-BLOCKIER-SYSTEM ( ABS )
216 SERVOTRONIC
220 SELF-LEVELING SUSPENSION
288 LT/ALY WHEELS
302 ALARM SYSTEM
320 MODEL DESIGNATION, DELETION
339 SATIN CHROME
401 SLIDING/VENT ROOF, ELECTRIC
411 WINDOW LIFTS, ELECTRIC
423 FLOOR MATS, VELOUR
430 INT/EXT RR VW MIRROR W AUT ANTI-DAZZLE
498 HEADRESTS IN REAR, MECHANIC. ADJUSTABLE
500 HEADLIGHT WASHER SYS/INTENSIVE CLEANING
520 FOGLIGHTS
529 MICRO FILTER
556 EXTERIOR TEMPERATURE DISPLAY
560 CO-PILOTS IN RR COMPARTMENT
562 MAP READING LIGHT
571 BOOSTED POWER SUPPLY
676 HIFI LOUDSPEAKER SYSTEM
687 RADIO PREPARATION
708 M-SPORT LEATHER STEERING WHEEL II
814 ITALY VERSION
855 LANGUAGE VERSION ITALIAN
899 EXPORT-FAHRZEUG
- kirililiev
- ентусиаст
-
BoLiViV написа:И аз имах подобен проблем, но при мен се оказаха 2 бобини! Смених ги и сега нямам никакви проблеми!
е как само на тихите се ебават,на високите цепя мрака,тва нящо как тръгна не е истина,на трета свирят гуметата

- SaSo
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е61 530d '05 и Е46 330d '04
- Мечтае да кара: 5GT 535 xd
bu4 написа:и аз имам съ6тия проблем-сменил съм све6ти,лули,дебитомера ми работи,на диагностиката показва 4е вси4ко е ок по електрониката,но не6то става.![]()
![]()
колега бубината често не я хваща диагностиката... И аз имам в момента същия проблем така че ... Мисля да взема една здрава бубина и да я разкарам по различните цилиндри... Стъпковото моторче също не го хваща диагностиката...Имай и това впредвид...
- стан
- старши ентусиаст
-
- Кара: '94 Opel Corsa B
kirililiev написа:стан написа:Виж си ЕСТ датчика, тоя дето е за температурата на антифриза и дава данни за ЕКУто.
каде стои това нящокак се тества,хваща ли го диагностиката?
http://bmwfans.info/parts/catalog/E34/S ... ead_vanos/
ето тук номер 15 не е на много неудобно място, а иначе мери му се съпротивлението, в аутодата го пише какво трябва да е при какви температури
34 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3