Втулката на хебела
Модератор: Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
- D_U_D_E_
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34 TDS
- Мечтае да кара: M5 с гуми за горене
Втулката на хебела
колеги дайте съвет. Не мога да избия бтулката на хебела, някой сменял ли е, има ли некви трикове?
Аз съм сменял но избиването и набиването беше на хидравлична преса, съответно никакви затруднения. Интересувах се и аз преди това и информацията беше стабилно подпиране, тежък чук и точна ръка, при което след известна борба втулката се предава. Ако нямаш преса под ръка (което явно е така щом питаш), опитай на менгеме с подходяща втулка от страната на набиването да я избиеш, предполагам ще се получи. При набиването грес колкото поеме и по обратния път.
Ако съвсем никаква "механизация" нямаш под ръка - нагряване докато се изпържи гумата, след това е по-лесно.
Ако съвсем никаква "механизация" нямаш под ръка - нагряване докато се изпържи гумата, след това е по-лесно.
- D_U_D_E_
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34 TDS
- Мечтае да кара: M5 с гуми за горене
10x ми дано да стане. че ми изтръпна ръката да блъскам(Хората с мръсно подсъзнание: не е това което си мислите)
- pantzer3
- ентусиаст
-
- Кара: Е39 М57Д30
- Мечтае да кара: Е65
D_U_D_E_ написа:10x ми дано да стане. че ми изтръпна ръката да блъскам(Хората с мръсно подсъзнание: не е това което си мислите)

4 мнения
• Страница 1 от 1