Проблем с пиксeлите на показателя на километражите
Модератор: Технически модератори
20 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- Tod
- ентусиаст
-
- Кара: M3 и Volvo XC70
Проблем с пиксeлите на показателя на километражите
Привет колеги, изгасна ми показателя на километражите -дневния и постоянния!?
Пробвах да сваля километража, да видя какво има отзад, не че знам какво да търся, но без успех, според мен много са къси кабеляците и нямах достъп до буксите които държат таблото
Безславно се предадох и го върнах на местото му, и така карам от месец-два, преди време пак бяха изгаснали, но след време светнаха, но сега май е завинаги
Ако някой е борил проблема да помага!?
Колата е Е34 525тдс Туринг 95г.
Поздрави и благодарности на отзовалите се
Пробвах да сваля километража, да видя какво има отзад, не че знам какво да търся, но без успех, според мен много са къси кабеляците и нямах достъп до буксите които държат таблото

Безславно се предадох и го върнах на местото му, и така карам от месец-два, преди време пак бяха изгаснали, но след време светнаха, но сега май е завинаги

Ако някой е борил проблема да помага!?
Колата е Е34 525тдс Туринг 95г.
Поздрави и благодарности на отзовалите се

Последна промяна Tod на 12 Апр 2009, 13:21, променена общо 1 път
Good Luck
Не е ли странно? Същите хора, които се смеят на научната фантастика, четат прогнозата за времето и вярват на икономисти? ~Kelvin Throop III
Не е ли странно? Същите хора, които се смеят на научната фантастика, четат прогнозата за времето и вярват на икономисти? ~Kelvin Throop III
- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er
- ЗАЯДЛИВ ЗМЕЙ
- старши ентусиаст
-
- Кара: 518
- Мечтае да кара: БМВ с кожен салон
Са ще те нападнат - ПОЛЗВАЙ ТЪРСАЧКАТА , около 10000 човека.
И да ползвуваш файда няма.... хронична болка е , и аз я имам тая дразга , ама май свикнах и не ми дреме вече . 100 лева за старо табло втрора ръка няма да дам дето да спре след 2 месеца сигурно и то .
Има решение на проблема , ама някои колеги тука бяха тънкообидени и не казаха как става . Ама за тва сме бмв форум , да се правим на интересни и ако можем да изкараме някой леФ , а не да си помогнем .
И да ползвуваш файда няма.... хронична болка е , и аз я имам тая дразга , ама май свикнах и не ми дреме вече . 100 лева за старо табло втрора ръка няма да дам дето да спре след 2 месеца сигурно и то .
Има решение на проблема , ама някои колеги тука бяха тънкообидени и не казаха как става . Ама за тва сме бмв форум , да се правим на интересни и ако можем да изкараме някой леФ , а не да си помогнем .

М50B20 - Ни на баир ме радва , ни в завой ме плаши!
Колега да не би да се изгорели лампите зад дисплея,а пикселите да си работят и да не се виждат
За дисплея на автомата- това може да го провериш лесно ,без да сваляш волана.Издърпваш волана до крайно положение назад,след това издърпваш таблото леко назад,откачаш буксата отдясно(на табе като седиш на шофйорската седалка),за да може таблото да ти дойде леко под ъгъл.
Ще видиш буксата долу ,по-средата на таблото-тя е за този дисплей-разкачаш и нея.Самия дисплей се държи на щипка към таблото-освобождаваш го и го изваждаш........лампичката му се вижда и за да се смени няма нужда да се разглоби дисплея....
Ако се затрудняваш мога да ти направя някоя снимка
И не давай на контакт без да си закачил всички букси на таблото.

За дисплея на автомата- това може да го провериш лесно ,без да сваляш волана.Издърпваш волана до крайно положение назад,след това издърпваш таблото леко назад,откачаш буксата отдясно(на табе като седиш на шофйорската седалка),за да може таблото да ти дойде леко под ъгъл.
Ще видиш буксата долу ,по-средата на таблото-тя е за този дисплей-разкачаш и нея.Самия дисплей се държи на щипка към таблото-освобождаваш го и го изваждаш........лампичката му се вижда и за да се смени няма нужда да се разглоби дисплея....
Ако се затрудняваш мога да ти направя някоя снимка
И не давай на контакт без да си закачил всички букси на таблото.
Последна промяна ivan. на 10 Апр 2009, 11:57, променена общо 1 път
- Zubcho
- старши ентусиаст
-
- Кара: Кенеф за великани
- Мечтае да кара: Alpina B10 biturbo
Относно лентовия кабел обидения колега сподели, че намазал кабела с течен калай и после леко с поялника виж в темата имаше. И най-вероятно е крушка някоя. И на мен така ми се беше прецакало.
Поздрави
Поздрави
Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.
Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?
Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?
- Tod
- ентусиаст
-
Вероятно е крушка защото показанията се виждат, като таблото се огрява от слънце и при начално запалване, като свети индикатора за смяна на маслото!
ПС А с търсачката съм търсил-търсил, ползвам я редовно!
Относно частите втора ръка-лъгал съм се няколко пъти да си купувам безполезни някому неща които не могат да свършат работа никому
Аре със здраве!
ПС А с търсачката съм търсил-търсил, ползвам я редовно!

Относно частите втора ръка-лъгал съм се няколко пъти да си купувам безполезни някому неща които не могат да свършат работа никому

Аре със здраве!
Good Luck
- dokie
- ентусиаст
-
- Кара: BMW e39, VW Golf, Audi
- Мечтае да кара: Е60 М5
ivan. написа: И не давай на контакт без да си закачил всички букси на таблото.
Мога ли да попитам колегата Иван - какво може да стане...
Интересува ме, тъй като имам този навик - карал съм Ауди 100, Лачна Дедра и Пасат 2 с разкачени и полуразкачени табла (по време на ремонт) и слава богу нямаше проблем... и все пак?
Благодаря!
Иван Иванов.
Колега на практика светва лампата за въздушната възглавница поради грешка,която трябва да се изчисти на диагностика след това.dokie написа:ivan. написа: И не давай на контакт без да си закачил всички букси на таблото.
Мога ли да попитам колегата Иван - какво може да стане...
Интересува ме, тъй като имам този навик - карал съм Ауди 100, Лачна Дедра и Пасат 2 с разкачени и полуразкачени табла (по време на ремонт) и слава богу нямаше проблем... и все пак?
Благодаря!
Иван Иванов.
А на теотия съм чувал ,че се получавали и други грешки

- Tod
- ентусиаст
-
Откачих таблото, но волана не излиза достатъчно за да излезе таблото!?
Good Luck
- bmwfena
- БМВманиачения
-
- Кара: ПЕЧКА понавървяваща
- Мечтае да кара: на ядене и пиене
излиза-явно не си го дръпнал добре воланаTod написа:Откачих таблото, но волана не излиза достатъчно за да излезе таблото!?

- Tod
- ентусиаст
-
bmwfena написа:излиза-явно не си го дръпнал добре воланаTod написа:Откачих таблото, но волана не излиза достатъчно за да излезе таблото!?![]()
Волана неще да излезе колкото е нужно

Сега отивам да разглобявам корта отдоло да видя какво му пречи!
Good Luck
- Tod
- ентусиаст
-
Разкачосах всичко отдоло и се оказа, че това е хода на волана, а аз за малко да изстръгна геврека от колеца
Извадих само задната част на таблото и риших проблема, всичко си свети вече както преди 13-14години когато е излязла от завода
Благодаря на всички за тзивчивоста, и специални блатодарности за готовноста да помогне на живо към колегата AceMF
Може да заключвате!

Извадих само задната част на таблото и риших проблема, всичко си свети вече както преди 13-14години когато е излязла от завода

Благодаря на всички за тзивчивоста, и специални блатодарности за готовноста да помогне на живо към колегата AceMF

Може да заключвате!
Good Luck
- pantzer3
- ентусиаст
-
- Кара: Е39 М57Д30
- Мечтае да кара: Е65
- Tod
- ентусиаст
-
Поправих фаталната грешка и моля за прошка стожерите на грамотноста!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 

Good Luck
- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er
в крайна сметка можеш да кажеш дали си сменил само лампичката, за да може някой колега като търси в търсачката да си реши проблема 

20 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2