Дистанционно на ключа
Модератор: Технически модератори
11 мнения
• Страница 1 от 1
Дистанционно на ключа
Колеги искам да попитам На кого ключа му е с едно копче само на което пише BMW-и като го разглобиш вътре има /една кръгла батерия,една пружинка,една пластина и едно нещо-като малка лампичка или като светлодиод / питането ми е това за централното ли е или е някаква шибана лампичка да си светя с нея за да оцеля ключалката.PS-щях да ви го покажа на снимка но от известно време нещо не ми излиза прозореца за качване на снимка.
Re: Дистанционно на ключа
Dido73 написа:... питането ми е това за централното ли е или е някаква шибана лампичка да си светя с нея за да оцеля ключалката...
Само лампичка е колега

j
единя от моите ключове е такъв ,но вътре има платка с 6 -волтова батерия, която смених скоро но нищо се става.
в книжката на колата има картинка която показва че ключа се насочва към огледалото от вън на колата ( там е сензора )но явно тая екстра не ми работи
в книжката на колата има картинка която показва че ключа се насочва към огледалото от вън на колата ( там е сензора )но явно тая екстра не ми работи

http://dobavi.info/cars/BMW/m18721.gif[/img][/url]
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
Re: j
5seriq написа:единя от моите ключове е такъв ,но вътре има платка с 6 -волтова батерия, която смених скоро но нищо се става.
далече си иначе бих пробвал да го подкарам

5seriq написа:единя от моите ключове е такъв ,но вътре има платка с 6 -волтова батерия, която смених скоро но нищо се става.
Това предполагам е варианта с IR (инфрачервен) дистанционен контрол на централното.
Виж дали не се е замазала пластмасата "окото" пред трансмитера на ключа и ресивъра на огледалото
е кое му е далеко нали са 100км и 40 минути! А какво е това!?_65536_kb_sec_ написа:5seriq написа:единя от моите ключове е такъв ,но вътре има платка с 6 -волтова батерия, която смених скоро но нищо се става.
далече си иначе бих пробвал да го подкарам
http://dobavi.info/cars/BMW/m18721.gif[/img][/url]
- tahsinov
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше E34 /грухчо/
- Мечтае да кара: E34 M5
Ако е като ключ № 2 от схемата е само с лампичка за осветяване, ако е като № 7 е с дистанционно за отключване и заключване на централното.
http://www.realoem.com/bmw/showparts.do ... g=41&fg=40
http://www.realoem.com/bmw/showparts.do ... g=41&fg=40
- Ненко Вранков
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: Тежка
А само да попитам - вашите коли момчета с един и същи ключ ли ги отключвате и палете? Че моята е с 2 и е гадно така
Единия за вратите и с един по-малък - за запалването.

Ако колата ти е тази от галерията трябва да се отключва и палис един ключ
Най-вероятно патрона на контактния ключ е разбиван (много рядко се износва и почва да превърта) и е сменен с "някакъв"
Ако нямаш чип на ключа (а и да имаш можеш да го преместиш) можеш да си намериш патрон за контакта (волана) и да го пренаредиш по този с кпйто отключваш вратата
Най-вероятно патрона на контактния ключ е разбиван (много рядко се износва и почва да превърта) и е сменен с "някакъв"
Ако нямаш чип на ключа (а и да имаш можеш да го преместиш) можеш да си намериш патрон за контакта (волана) и да го пренаредиш по този с кпйто отключваш вратата
- Ненко Вранков
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: Тежка
Колата ми е тази от галерията, да. За патрона - не знам... Тя преди мен е имала още 3-4 собственика...
Иначе на малкото ключе, с което паля си пише БМВ...

11 мнения
• Страница 1 от 1