Оптичен тунинг на Е34 Touring
Модератор: Технически модератори
71 мнения
• Страница 1 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- Vlados
- с две лица
-
- Кара: на задно предаване
Оптичен тунинг на Е34 Touring
Колеги, нуждая се от повече мнения за следното:
Решил съм да си направя оптичен тунинг на комбито (добавки на предна и задна броня, прагове и вежди), но срещам много и противоречиви мнения, относно това, дали ще отива на комби. За това искам са сондирам мнения и тук. Това са снимка на моето комби, където са добавени на компютър добавките и снимки от галерията на КON4ETO, където неговата кола е Истинска - със същите добавки.

Умишлено пускам темата тук, а не в раздел Тунинг, защото искам естетичното мнение на хора, каращи и харесващи конкретно Е34.
Моля модераторите да я оставят за 10-тина дни, когато колата ще е готова за цялостно боядисване със или без добавките.
П.С. Моля ви освен да гласувате, да напишете и мнението си.
Решил съм да си направя оптичен тунинг на комбито (добавки на предна и задна броня, прагове и вежди), но срещам много и противоречиви мнения, относно това, дали ще отива на комби. За това искам са сондирам мнения и тук. Това са снимка на моето комби, където са добавени на компютър добавките и снимки от галерията на КON4ETO, където неговата кола е Истинска - със същите добавки.

Умишлено пускам темата тук, а не в раздел Тунинг, защото искам естетичното мнение на хора, каращи и харесващи конкретно Е34.
Моля модераторите да я оставят за 10-тина дни, когато колата ще е готова за цялостно боядисване със или без добавките.
П.С. Моля ви освен да гласувате, да напишете и мнението си.
- vectra
- младши ентусиаст
-
- Кара: Audi Cabriolet 1.8T,Audi A6 4.2
така както е на снимката ми допада, но определено трябват по-големи джанти...на тази кола под 17-ка стои като подарена! Поздрави
Нито ми се пее, нито ми се смее, а ми се живее
- bmwfena
- БМВманиачения
-
- Кара: ПЕЧКА понавървяваща
- Мечтае да кара: на ядене и пиене
- pantzer3
- ентусиаст
-
- Кара: Е39 М57Д30
- Мечтае да кара: Е65
Така както е направена на снимката не е никак зле, обаче тези добавки въобще не се връзват с този кафевия цвят, както и със този модел и големина на джантите! Този цвят не става! Според мен ще стои уникално ако е диамантшварц металик, черно с перла или металик, сив металик или тъмносин металик!!! Този който си е играл на фотошопа, да пробва и различни цветове на боята! Според мен ще стои убийствено с такива джанти като на другата снимка, а другия вариант е да са някакви с голям борд и задължително да са поне 17'ки или 18'-ки! И гумите ще е добре ако са ниски и поне 225 или повече! Ще стане страшна!
Това е лично мое мнение и не ангажирам никого с него! Успех и дано да стане супер! 

- S_h_e_f_a
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е34/М50 и М60
- Мечтае да кара: Е34 V12
- Детайли за колата: Ооо много са...
Аз съм за
Но с тези добавки,ще трябва да си много внимателен с бордюрите
това им е кофтито на тях,иначе е34-ката на колегата Кончето е станала супер 

- Christoff
- младши ентусиаст
-
- Кара: 330Xi
- Мечтае да кара: 760
- jullydjs
- ентусиаст
-
- Кара: Е70
- Мечтае да кара: 25 годишна
Една хубава джанта за модела, и едно нисичко укачване, това ти трябва само, а за тунинга аз съм на мнение че по добъре стоящо от оригинален М/// пакет нема, дори и да е реплика, или ако ще да е стъклопластов, другото ми седи някак претруфено това си е мое мнение и не искам да обидя никой
Re: Оптичен тунинг на Е34 Touring
задължително други джанти - ако не са м5-тици хронологично коректни (има 2 обяви за продажба на такива във форума), то поне нещо като вторите:

Без вежда по-добре според мен.
Хром лайсни (тея около стъклата отстрани) задължително, за да се подчертае габарита на комбито.
Други огледала. Нещо по-изсечено може би. Оригиналните?
За момента това, ти обаче кажи кои предложения от дадените ти допадат, за да се ориентираме какво ти харесва и да продължим да даваме мнения ; )
- Vlados
- с две лица
-
Знам, че не е евтино колкото добавките, но оригиналния М-пакет за мен е най-стилния оптичен тунинг за комбито. Той е едва забележим за непознавач защото не се натрапва с агресивната си линия, каквато например имат елементите от снимката (агресивна по мое скромно мнение). Познавачите пък го разпознават веднага и подозирам, че моментално би им докарал усмивка на лицето. Освен това подозирам, че оригиналния М-пакет (брони, прагове и огледала) е тестван аеродинамично и в този смисъл не влошава стабилността при висока скорост - нещо, което не знаеш за настоящите елементи.
И последно - всичко от М-пакета пасва идеално върху купето на колата и не изисква преработка, освен пробиването на праговете за монтажните щипки.
Като гледам цените в Продава, една сума от 1000 - 1100 лв. ми се струва реалистична за броните, праговете и огледалата (в момента има задна броня за 350 и огледала за 120), отделно 1000 лв за джантите (също ги има в Продава в идеално според мен състояние ).
Ако ти е спешно вече е друг въпрос...
И последно - всичко от М-пакета пасва идеално върху купето на колата и не изисква преработка, освен пробиването на праговете за монтажните щипки.
Като гледам цените в Продава, една сума от 1000 - 1100 лв. ми се струва реалистична за броните, праговете и огледалата (в момента има задна броня за 350 и огледала за 120), отделно 1000 лв за джантите (също ги има в Продава в идеално според мен състояние ).
Ако ти е спешно вече е друг въпрос...
- Vlados
- с две лица
-
Работата е там, че вече съм взел добавките от снимките...
Въпроса е да ги слагам или не, а колата така или иначе вече съм я подкарал за боядисване. Иначе съм абсолютно съгласен, че като твоите е най-добрия вариант, но нямам финансова възможност 

- dizelboy
- старши ентусиаст
-
аз пак сам за даваи смело маниги дъртите те живеят у комонисти4еско време и карат по стари стереотипи

- VesoPesa
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
- Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo
dizelboy написа:аз пак сам за даваи смело маниги дъртите те живеят у комонисти4еско време и карат по стари стереотипи![]()
и ся поне ние с тебе сме млади да караме като на вичо кораба на дарт вейдър

- Манчев73
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е34-столичанка в повече
Vlados,според мен по-важно е на теб да ти харесва.Не слушаи нито младите Dizelboyчета,нито старите ......
П.С.аз съм от старите и на мен лично първата снимка не ми се нрави
П.С.аз съм от старите и на мен лично първата снимка не ми се нрави

71 мнения
• Страница 1 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5