Едно голямо БЛАГОДАРЯ

5-та серия ('88-'95)

Модератор: Технически модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Кенеф за великани
Мечтае да кара: Alpina B10 biturbo

Едно голямо БЛАГОДАРЯ

Мнение от Zubcho » 27 Мар 2009, 10:03

Онзи ден ivan. дойде от Петрич с 1 торба инструменти и снощи прави центровка на ГНП на ТДС-а ми. Е няма такава промяна. До сега съм карал 518 тдс, а не 525 тдс. Колата преди тръгваше към 3000 оборота, а сега вече не дава да й се пипне газта (беше направен реглаж на плочката и се пусна чрез нея малко повече гориво). Преди си палеше добре топла, но сега Иван центрова ГНП-то и не дава да й покажа ключа - още като ме види и почва да си трака самичка :D :mhihi:

На финала 1 шестограм в кората на мотора, един камък No7 също там долу, един накрайник от тези за отверките също е в долната кора и 1 бр. гайка от входящия колектор (тъпа работа винаги нещо пада ама тази вечер бяха доста неща и се надявам поне нещо да седи утре като махна кората), но след като изкарах колата да я покарам бях така :D

Иване искам още 1 път да ти благодаря най-искрено за перфектната работа, която свърши по моя мотор и искам да ти се извиня за скептицизма ми в началото на ремонта. (Страх си ме беше нещо да не се оака) Искам да ми кажеш какъв шестограм затрихме (ако не го извадя от кората) и ще ти го купя и изпратя по еконт още др. седмица.

И за финал съм оставил най-сладкото разхода 4.8/100 :shock: по борд градско за снощи смятал е компа около 30 изминати километра и съм си карал нормално. Свидетел е Kowalski, на който искам също да благодаря за оказаната подкрепа и осигурения закрит гараж. Ще допълня още наблюдения върху разхода в близките дни.
Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.

Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Алфа Ромео 159 SW
Мечтае да кара: kолело
Детайли за колата: Вагон-ресторант(РСВ)

Мнение от Бобби » 27 Мар 2009, 10:15

Колко жалко, че съм пропуснал тази визита :roll: ....но така е като съм новобранец ;)
Иван трябваше да го здаржим на маса...па и мястоза спане с екстри щяхме да осигурим :winky: ..за да може повече баварки да оправи ;)
Ако има друга визита....казвйте!!!.
Не за първи път чувам добри отзиви за него ;)
BMW525TDS
Важното е да си в играта!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e65

Мнение от Воденичаров » 27 Мар 2009, 11:11

Аз ако бях по-близо до Петрич (на пример от София) до сега да бях отишъл при Ivan. с пълен багажник с армагани. :D

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от gecata73 » 27 Мар 2009, 11:50

Хора, Ванката е супер човек и много отзивчив, но не го карайте да сяда на маса преди да е свършил работа, щото все пак е от петричкия регион, а там пият вино за разредител- това в кръга на шегата-малко оф-иване кога ще дойдеш да вземеш прозореца щото имам малко останала водчица

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Vmax, Е46 330 Convertible, E21 315

Re: Едно голямо БЛАГОДАРЯ

Мнение от mikluho » 27 Мар 2009, 16:46

Zubcho написа:Онзи ден ..........................

Евала на майстора и на Zubcho че има културата да благодари за услугата в форума :bchug:
На ваше място аз бих описал подробно всичките си приключения, като отстраня всичко освен отношенията с хората.
Източник:писмо от Толстой до Миклухо-Маклай. “Човекът от луната”, С., 1986.

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Мнение от Penchev » 27 Мар 2009, 17:37

Браво :D Той е великолепен човек :!:
Няма да забравя как една вечер преди не много време нямаше какво да правя в Банско и запалих комбито та отидох да го видя в Петрич и не ме пусна да си ходя :mhihi: То софри ,то едни чудеса :shock:
Да е жив и здрав и той и Зъбчо и всички :bchug: :have one: :drink: :yes:

п.с. Благодарности и за визитата му при мен и брат ми в гаража :D
Изобщо много срещи явно е имал 8)

Георги Пенчев
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Х5

Мнение от stambo_81dg » 27 Мар 2009, 20:32

бравос ;)
Изображение

Аватар
Кара: E34

Мнение от ivan. » 28 Мар 2009, 19:02

Аз искам да благодаря за страхотното посрещане-имах малко друга работа в София,получи се нещо като да слееш работата с удоволствието :D
Направаво не усетих 4 дни как минаха :shock:
Още с пристигането ми Зъбчо ме взе и хайде по клубовете в студентски град.На другия ден реших да звънна на Г.Пенчев и десет минути след като затворих телефона и комбито долетя,заведе ме на страхотно място,запозна с колеги от форума-там бе и Венци(Е34PОWER) и брат му Дилян.....по-късно дойде Иво и Ковалски и след като свършиме с тдс-а те ме заведоха на сбирката...
В петък се видяхме с Владос,взе ме и се почна по колата профилактика,след като станахме готови,се случи нещо,което не очаквах ,че мога да видя-до оживен булевард за минути се запали барбекю,то не беха скари,мезета ,за много кратко време дойдоха и другите колеги.Направо всичко беше супер :D
Благодаря ви за всичко колеги,запознах се с доста нови ,за мене хора,видях маняшко подържани коли-направо не ми се прибираше надолу.
Да сте живи и здрави,желая ви успех във всичко.

младши ентусиаст
Аватар

.

Мнение от BaHka » 28 Мар 2009, 21:03

Евала, Колеги. Направо завиждам че съм от далечната провинция...

ентусиаст
Аватар
Кара: Е38, понякога Е61, Е34 и Е65
Мечтае да кара: КА-50

Мнение от predel » 28 Мар 2009, 22:41

Така е... дерзайте, аз тоя път пропуснах, ма не се надявайте да се "отървете" от мен още един път... :wave:
Ако няма повреда в компютъра - бийте провайдера :)

Аватар
Кара: E34

Мнение от ivan. » 30 Мар 2009, 16:17

predel написа:Така е... дерзайте, аз тоя път пропуснах, ма не се надявайте да се "отървете" от мен още един път... :wave:
Имах идея да те извикаме по спешност(с подтекст липса на диагностик) :D
Питах Владо за разстоянието София -Монтана........
Ама ще беше гадно да те разкарваме
Последна промяна ivan. на 31 Мар 2009, 7:17, променена общо 2 пъти

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 М5
Мечтае да кара: ВЕЧЕ МЕЧТАТА СИ Я КАРА
Детайли за колата: БМВ М5 3.6 315 КОНЯ ЗЕЛЕН МЕТАЛИК

Мнение от KON4ETO » 30 Мар 2009, 16:28

Ех Ванка как ме е ят че не те видях направо ми идва да извадя брат ПИТ и от тупор в главата да се грамна :ranting: :ranting: :ranting: другиат пат малко по рано ми се обади за да се подготва :winky: :winky: :winky:
Изображение

бай печатар
Аватар
Кара: E34 525tds-A
Мечтае да кара: Е38 728i

Мнение от NeoPrint » 30 Мар 2009, 20:10

Конче много хубав подпис нещо ;)
Иван е нечовек, а и всички останали в подфорума. :yes:

Назад към E34