Едно голямо БЛАГОДАРЯ
Модератор: Технически модератори
13 мнения
• Страница 1 от 1
- Zubcho
- старши ентусиаст
-
- Кара: Кенеф за великани
- Мечтае да кара: Alpina B10 biturbo
Едно голямо БЛАГОДАРЯ
Онзи ден ivan. дойде от Петрич с 1 торба инструменти и снощи прави центровка на ГНП на ТДС-а ми. Е няма такава промяна. До сега съм карал 518 тдс, а не 525 тдс. Колата преди тръгваше към 3000 оборота, а сега вече не дава да й се пипне газта (беше направен реглаж на плочката и се пусна чрез нея малко повече гориво). Преди си палеше добре топла, но сега Иван центрова ГНП-то и не дава да й покажа ключа - още като ме види и почва да си трака самичка
На финала 1 шестограм в кората на мотора, един камък No7 също там долу, един накрайник от тези за отверките също е в долната кора и 1 бр. гайка от входящия колектор (тъпа работа винаги нещо пада ама тази вечер бяха доста неща и се надявам поне нещо да седи утре като махна кората), но след като изкарах колата да я покарам бях така
Иване искам още 1 път да ти благодаря най-искрено за перфектната работа, която свърши по моя мотор и искам да ти се извиня за скептицизма ми в началото на ремонта. (Страх си ме беше нещо да не се оака) Искам да ми кажеш какъв шестограм затрихме (ако не го извадя от кората) и ще ти го купя и изпратя по еконт още др. седмица.
И за финал съм оставил най-сладкото разхода 4.8/100
по борд градско за снощи смятал е компа около 30 изминати километра и съм си карал нормално. Свидетел е Kowalski, на който искам също да благодаря за оказаната подкрепа и осигурения закрит гараж. Ще допълня още наблюдения върху разхода в близките дни.

На финала 1 шестограм в кората на мотора, един камък No7 също там долу, един накрайник от тези за отверките също е в долната кора и 1 бр. гайка от входящия колектор (тъпа работа винаги нещо пада ама тази вечер бяха доста неща и се надявам поне нещо да седи утре като махна кората), но след като изкарах колата да я покарам бях така

Иване искам още 1 път да ти благодаря най-искрено за перфектната работа, която свърши по моя мотор и искам да ти се извиня за скептицизма ми в началото на ремонта. (Страх си ме беше нещо да не се оака) Искам да ми кажеш какъв шестограм затрихме (ако не го извадя от кората) и ще ти го купя и изпратя по еконт още др. седмица.
И за финал съм оставил най-сладкото разхода 4.8/100

Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.
Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?
Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?
- Бобби
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Алфа Ромео 159 SW
- Мечтае да кара: kолело
- Детайли за колата: Вагон-ресторант(РСВ)
Колко жалко, че съм пропуснал тази визита
....но така е като съм новобранец
Иван трябваше да го здаржим на маса...па и мястоза спане с екстри щяхме да осигурим
..за да може повече баварки да оправи
Ако има друга визита....казвйте!!!.
Не за първи път чувам добри отзиви за него

Иван трябваше да го здаржим на маса...па и мястоза спане с екстри щяхме да осигурим

Ако има друга визита....казвйте!!!.
Не за първи път чувам добри отзиви за него

BMW525TDS
Важното е да си в играта!
Важното е да си в играта!
- Воденичаров
- младши ентусиаст
-
- Кара: e65
Аз ако бях по-близо до Петрич (на пример от София) до сега да бях отишъл при Ivan. с пълен багажник с армагани. 

- mikluho
- младши ентусиаст
-
- Кара: Vmax, Е46 330 Convertible, E21 315
Re: Едно голямо БЛАГОДАРЯ
Zubcho написа:Онзи ден ..........................
Евала на майстора и на Zubcho че има културата да благодари за услугата в форума

На ваше място аз бих описал подробно всичките си приключения, като отстраня всичко освен отношенията с хората.
Източник:писмо от Толстой до Миклухо-Маклай. “Човекът от луната”, С., 1986.
Източник:писмо от Толстой до Миклухо-Маклай. “Човекът от луната”, С., 1986.
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Браво
Той е великолепен човек
Няма да забравя как една вечер преди не много време нямаше какво да правя в Банско и запалих комбито та отидох да го видя в Петрич и не ме пусна да си ходя
То софри ,то едни чудеса
Да е жив и здрав и той и Зъбчо и всички
п.с. Благодарности и за визитата му при мен и брат ми в гаража
Изобщо много срещи явно е имал
Георги Пенчев

Няма да забравя как една вечер преди не много време нямаше какво да правя в Банско и запалих комбито та отидох да го видя в Петрич и не ме пусна да си ходя

Да е жив и здрав и той и Зъбчо и всички

п.с. Благодарности и за визитата му при мен и брат ми в гаража

Изобщо много срещи явно е имал

Георги Пенчев
- stambo_81dg
- старши ентусиаст
-
- Кара: Х5
Аз искам да благодаря за страхотното посрещане-имах малко друга работа в София,получи се нещо като да слееш работата с удоволствието
Направаво не усетих 4 дни как минаха
Още с пристигането ми Зъбчо ме взе и хайде по клубовете в студентски град.На другия ден реших да звънна на Г.Пенчев и десет минути след като затворих телефона и комбито долетя,заведе ме на страхотно място,запозна с колеги от форума-там бе и Венци(Е34PОWER) и брат му Дилян.....по-късно дойде Иво и Ковалски и след като свършиме с тдс-а те ме заведоха на сбирката...
В петък се видяхме с Владос,взе ме и се почна по колата профилактика,след като станахме готови,се случи нещо,което не очаквах ,че мога да видя-до оживен булевард за минути се запали барбекю,то не беха скари,мезета ,за много кратко време дойдоха и другите колеги.Направо всичко беше супер
Благодаря ви за всичко колеги,запознах се с доста нови ,за мене хора,видях маняшко подържани коли-направо не ми се прибираше надолу.
Да сте живи и здрави,желая ви успех във всичко.

Направаво не усетих 4 дни как минаха

Още с пристигането ми Зъбчо ме взе и хайде по клубовете в студентски град.На другия ден реших да звънна на Г.Пенчев и десет минути след като затворих телефона и комбито долетя,заведе ме на страхотно място,запозна с колеги от форума-там бе и Венци(Е34PОWER) и брат му Дилян.....по-късно дойде Иво и Ковалски и след като свършиме с тдс-а те ме заведоха на сбирката...
В петък се видяхме с Владос,взе ме и се почна по колата профилактика,след като станахме готови,се случи нещо,което не очаквах ,че мога да видя-до оживен булевард за минути се запали барбекю,то не беха скари,мезета ,за много кратко време дойдоха и другите колеги.Направо всичко беше супер

Благодаря ви за всичко колеги,запознах се с доста нови ,за мене хора,видях маняшко подържани коли-направо не ми се прибираше надолу.
Да сте живи и здрави,желая ви успех във всичко.
- predel
- ентусиаст
-
- Кара: Е38, понякога Е61, Е34 и Е65
- Мечтае да кара: КА-50
Така е... дерзайте, аз тоя път пропуснах, ма не се надявайте да се "отървете" от мен още един път... 

Ако няма повреда в компютъра - бийте провайдера 

Имах идея да те извикаме по спешност(с подтекст липса на диагностик)predel написа:Така е... дерзайте, аз тоя път пропуснах, ма не се надявайте да се "отървете" от мен още един път...

Питах Владо за разстоянието София -Монтана........
Ама ще беше гадно да те разкарваме
Последна промяна ivan. на 31 Мар 2009, 7:17, променена общо 2 пъти
- KON4ETO
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е34 М5
- Мечтае да кара: ВЕЧЕ МЕЧТАТА СИ Я КАРА
- Детайли за колата: БМВ М5 3.6 315 КОНЯ ЗЕЛЕН МЕТАЛИК
Ех Ванка как ме е ят че не те видях направо ми идва да извадя брат ПИТ и от тупор в главата да се грамна
другиат пат малко по рано ми се обади за да се подготва

- NeoPrint
- бай печатар
-
- Кара: E34 525tds-A
- Мечтае да кара: Е38 728i
13 мнения
• Страница 1 от 1