Проблем с е34 520
Модератор: Технически модератори
37 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
Проблем с е34 520
Здравейте всички!
Проблема ми е следния, много ми гори патицата. смесено 14/100(газ)
а на бензин незнам точно колко е ама и там требва да е същата работа.А днес пак напълних бутилката с газ и съм минал едва 60км и едната лампичка на датчика ми загасна.Даже като карам на 1000 об/м като натисна рязко газта прекъска предръпва да си ебе мамата та чак след 2000 оборота се пооправя.А като работи на място на тихи нещто и там каточели перпели мени малко оборотите работи на 700 някаде даже по някой път пада до 500. моля ви се некой ако знае от какво е ако иска да каже че мноо се ядосвам и щте я почна некои ден с големия ЧУК.
Проблема ми е следния, много ми гори патицата. смесено 14/100(газ)
а на бензин незнам точно колко е ама и там требва да е същата работа.А днес пак напълних бутилката с газ и съм минал едва 60км и едната лампичка на датчика ми загасна.Даже като карам на 1000 об/м като натисна рязко газта прекъска предръпва да си ебе мамата та чак след 2000 оборота се пооправя.А като работи на място на тихи нещто и там каточели перпели мени малко оборотите работи на 700 някаде даже по някой път пада до 500. моля ви се некой ако знае от какво е ако иска да каже че мноо се ядосвам и щте я почна некои ден с големия ЧУК.
Който не харесва моята мелодия бързо да поема свойта лична траектория!
- Ненко Вранков
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: Тежка
Лелееее, колега от колко време караш тая 5-ица? Питам понеже разхода който споменаваш е повече от нормален, е зависи колко е градското де... но за тази кола, с този мотор е напълно нормално в градски условия да гори 14-16, а извънградско 9-10-11 (това при нормално каране, разбира се).
С каква газова уредба си? За придърпването и припукването доста неща могат да са виновни, но главно, лули, свещи или напукани маркучи... ако ползваш търсачката ще откриеш десетки теми по този въпрос.
С каква газова уредба си? За придърпването и припукването доста неща могат да са виновни, но главно, лули, свещи или напукани маркучи... ако ползваш търсачката ще откриеш десетки теми по този въпрос.
- dizelboy
- старши ентусиаст
-
ми то тя толко си хар4и по принцип пак имаи те предвид зима е студено работи парно консумативи то се отразява студения въздух също е фактор се пак мотор4ето и по трудно загрява

- bmwfena
- БМВманиачения
-
- Кара: ПЕЧКА понавървяваща
- Мечтае да кара: на ядене и пиене
и аз съм на това мнение.Моята на газ 10-11 градско към 20теveso VTK написа:---Моята ако гореше 14 на 100 щях да съм щастлив.Перфектен ти е разхода колега.

- Ненко Вранков
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: Тежка
gecata73 написа:ако те плаши дай да я взема и ще ти дам мойта-извън града5-7л, в града 9-10л и немаш ядове, ама няма газ
Туй да не е някой корсинатор - 1литър - големия мотор

- intention
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е34 Alpinweis Е39 Silver
- Мечтае да кара: BMW с несвалени наелони на седалките!
- Детайли за колата: С Vanos без Vanos - все М50В20
Колега какъв ти е мототра м50 / м20
и каква ти е газовата уредба инжексион ли е или чиста нормална газова?
Виж колегите какво ти казват разхода е нормален съдейки какво си написал колата е 92' набор и за модела е добре разхода...но разбирам че след като се оплакваш може би преди разхода ти е бил по нисък ? или не е така ?
и каква ти е газовата уредба инжексион ли е или чиста нормална газова?
Виж колегите какво ти казват разхода е нормален съдейки какво си написал колата е 92' набор и за модела е добре разхода...но разбирам че след като се оплакваш може би преди разхода ти е бил по нисък ? или не е така ?
Jordana написа:Аурата на класиките от 80те години леко е претопена в морето от безлични возила .
мотора е М50 , газов инжекцион слаган е в Италия. И за разхода съдя по тва че един пр има същата кола с обикновенна газова и му гори 10/11 смесено.И по тва че вчера изминах 60км със 11/12 литра тва нее ли проблем и с тва прекъсване направо не се кара градско.
А свещите са сменени чисто нови сложих на "бош".
А свещите са сменени чисто нови сложих на "бош".
Който не харесва моята мелодия бързо да поема свойта лична траектория!
- kowalski
- кандидат ентусиаст
-
ще те посъветвам да се насочиш като за начало към консумативите предимно ВЪЗДУШЕН ФИЛТЪР... който е в рамките на 10тина кинта.... от там нататък може да ходиш на диагностики които са от 20 кинта нагоре, ще препоръчам човека горе в младост 3 там при СБА за складовата база на фирма МАРМЕТ.... може и някоя свещичка да погледнеш... все пак 40тина пари са 6-те броя.... и то НЖК ....
а на тоя твоя колега, с обикновенната газ м20 или м50 му е оная работа?
а на тоя твоя колега, с обикновенната газ м20 или м50 му е оная работа?
разхода е толкова относително понятие, че просто няма смисъл да го коментираме, все пак 14 ми се вижда малко много.
по - добре се концентрирай на прекъсването, защото това само по себе си е основателна причина за завишен разход. и от лични наблюдения - сложи си NGK, мотора работи доста по - добре с тях.
по - добре се концентрирай на прекъсването, защото това само по себе си е основателна причина за завишен разход. и от лични наблюдения - сложи си NGK, мотора работи доста по - добре с тях.
37 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3