''Плочка'' върху ГНП пти тд и тдс....
Модератор: Технически модератори
24 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
''Плочка'' върху ГНП пти тд и тдс....
Колеги от куп теми и изказвания за ремонта на тази част и гаранцийте,които се дават,взех да се ''винтилирам''.............
Или взех да повярвам на идеята,че е вечна.
щом след 15г.експлотация Тя подлежи на ремонт и всеки,който го прави дава гаранция още толкова-взех да се замислям
Та по същество-има ли някой ненужна(сменена преди това)плочка и му стои просто така?
Ако желае да ми я изпрати за ''общото благо'' дето се казва-имам некакви идеи
Да отговоря на личните ми съобщения-не изкам пари,просто ми е интересно,ако намеря решението-намирам го за всички,не за мене.
Или взех да повярвам на идеята,че е вечна.
щом след 15г.експлотация Тя подлежи на ремонт и всеки,който го прави дава гаранция още толкова-взех да се замислям

Та по същество-има ли някой ненужна(сменена преди това)плочка и му стои просто така?
Ако желае да ми я изпрати за ''общото благо'' дето се казва-имам некакви идеи

Да отговоря на личните ми съобщения-не изкам пари,просто ми е интересно,ако намеря решението-намирам го за всички,не за мене.
Ейййй Ванка Евалааааа......
Възхищавам се на такива хора като теб наистина
Намерил си решение за един от проблемите на ТДС-а Умната дюза, а сега търсиш и решение на един от основните...... Евалааааа......
Айде Колеги дайте някоя прецакана плочка да се намери решението на този проблем на любимите ни ТДС-и, айде че ако не се намери ще свалям моята работеща
Ванка ако намериш решение ще очакваме подробна тема, ще поразпитам няколко човека за демонтирана плочка
ПС. Дино намери решението на прегряването с електрическата перка и много скоро се очаква ТДС-а да стане ВЕЧЕН

Възхищавам се на такива хора като теб наистина

Намерил си решение за един от проблемите на ТДС-а Умната дюза, а сега търсиш и решение на един от основните...... Евалааааа......
Айде Колеги дайте някоя прецакана плочка да се намери решението на този проблем на любимите ни ТДС-и, айде че ако не се намери ще свалям моята работеща

Ванка ако намериш решение ще очакваме подробна тема, ще поразпитам няколко човека за демонтирана плочка

ПС. Дино намери решението на прегряването с електрическата перка и много скоро се очаква ТДС-а да стане ВЕЧЕН

Колега ,
първо да ти благодаря за хубавите думи;
после да кажа,само с плочката сме 50/50 т.е. на една кола става ,на друга не
Преди 3-год счупих моята плочка и така и не я ''разгадах''-сега имам други виждания........
П.п. Дани(динозаб) намери генерално решение на охлаждането-не само с ел.перката
п.п 2 ТУК има достъчно хора с ''капацитет'' и съм убеден,че на всяко проблемно нещо има решение;
първо да ти благодаря за хубавите думи;
после да кажа,само с плочката сме 50/50 т.е. на една кола става ,на друга не

Преди 3-год счупих моята плочка и така и не я ''разгадах''-сега имам други виждания........
П.п. Дани(динозаб) намери генерално решение на охлаждането-не само с ел.перката

п.п 2 ТУК има достъчно хора с ''капацитет'' и съм убеден,че на всяко проблемно нещо има решение;
Последна промяна ivan. на 20 Мар 2009, 12:33, променена общо 1 път
- nitrif
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 635d
- Мечтае да кара: Only BMW...
- Детайли за колата: M6
- Wenzy
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е34 М51Д25
- ///MILEN
- младши ентусиаст
-
- Кара: E30 31? , E34 525 TDS , E34 525 IX
- GALAB_DAIWA
- кандидат ентусиаст
-
Плочка
Здравейте на всички . Адаш аз имам плочка при това доколкото знам е работеща и върви барабар с компа за нея. Не знам дали помниш когато преди 1 година страдах с моето БМВ и колегата Стамбо ми монтира механично гнп , та тогава бях закупил целия компект от един софиянец , та сега сега са в София при колегата E34PSH , пратих му ги да се опита да ги продаде , та да си вазвърна поне някой лев , ама уви цяла година вече не успя. В комплекта е и старото ми гнп с което купих колата , но се оказа че е с износени писти , не много , но достатачно да ми създавапроблеми. Ще му пиша да ти ги прати и двете генепета със вси4ко което си е с тях . Евала ти за ентусиазма .И изобщо не се притеснявай ако не станат или се доразвалят , опитай вси4ко възможно , ако пък поне едното се оправи , ще е супер , ще го задържиш при теб и ако някой колега има проблеми , пък няма възможност ще му го пратиш , аз пари не искам , не че съм богат , но знам какво е да ти се реве от проблеми а да нямаш чалъм да ги разрешиш. Дано успееш братле. Поздрави , Иван.
НАСЛУКА
- nitrif
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 635d
- Мечтае да кара: Only BMW...
- Детайли за колата: M6
[quote="ivan."][quote="nitrif"]колега имам пло4ка но е на пар4ета и ниама сглобиаване!
[/quote]колега платката й начупена ли е или е здрава?[/quote]сас извадена букса е и изваден 4етец,платката мислиа здрава.Даи адрес!

Re: Плочка
Просто нямам думи....ЕВАЛАGALAB_DAIWA написа:Здравейте на всички . Адаш аз имам плочка при това доколкото знам е работеща и върви барабар с компа за нея. Не знам дали помниш когато преди 1 година страдах с моето БМВ и колегата Стамбо ми монтира механично гнп , та тогава бях закупил целия компект от един софиянец , та сега сега са в София при колегата E34PSH , пратих му ги да се опита да ги продаде , та да си вазвърна поне някой лев , ама уви цяла година вече не успя. В комплекта е и старото ми гнп с което купих колата , но се оказа че е с износени писти , не много , но достатачно да ми създавапроблеми. Ще му пиша да ти ги прати и двете генепета със вси4ко което си е с тях . Евала ти за ентусиазма .И изобщо не се притеснявай ако не станат или се доразвалят , опитай вси4ко възможно , ако пък поне едното се оправи , ще е супер , ще го задържиш при теб и ако някой колега има проблеми , пък няма възможност ще му го пратиш , аз пари не искам , не че съм богат , но знам какво е да ти се реве от проблеми а да нямаш чалъм да ги разрешиш. Дано успееш братле. Поздрави , Иван.

Обичай ближния,ближи обичания!!!
- panchev88
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e34 M50B20 touring
Re: Плочка
Здравей адашGALAB_DAIWA написа:Здравейте на всички . Адаш аз имам плочка при това доколкото знам е работеща и върви барабар с компа за нея. Не знам дали помниш когато преди 1 година страдах с моето БМВ и колегата Стамбо ми монтира механично гнп , та тогава бях закупил целия компект от един софиянец , та сега сега са в София при колегата E34PSH , пратих му ги да се опита да ги продаде , та да си вазвърна поне някой лев , ама уви цяла година вече не успя. В комплекта е и старото ми гнп с което купих колата , но се оказа че е с износени писти , не много , но достатачно да ми създавапроблеми. Ще му пиша да ти ги прати и двете генепета със вси4ко което си е с тях . Евала ти за ентусиазма .И изобщо не се притеснявай ако не станат или се доразвалят , опитай вси4ко възможно , ако пък поне едното се оправи , ще е супер , ще го задържиш при теб и ако някой колега има проблеми , пък няма възможност ще му го пратиш , аз пари не искам , не че съм богат , но знам какво е да ти се реве от проблеми а да нямаш чалъм да ги разрешиш. Дано успееш братле. Поздрави , Иван.

Нека ми прати само счупената плочка,да я развие от гнп-то и да я изпрати,пък да видим какво ще стане.Здравата ти помпа,все вярвам,че ще се разберете с някой колега за нея.
Много добре си го спомням твоя случай-как е сега колата.Помня на една поледица я бехте тествали със Стамбо.
Иначе няма смисъл да държа здрави части при мене,тъй като след месец заминавам.
Адаш пиши едно лично да ти върна адреса

- GALAB_DAIWA
- кандидат ентусиаст
-
гнп
Аз му писах на колегата преди 3 дена , но не го е прочел , сигурно не е влизал. По добре да ти прати всичко адаш , хем да ги прегледаш , пък и с нашите ,, невероятни ,, плочки ,, със сигурност някой колега ще пропищи преди да е изтекъл 1 месец
.....дано не е късмет де.

НАСЛУКА
- ///MILEN
- младши ентусиаст
-
- Кара: E30 31? , E34 525 TDS , E34 525 IX
24 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2