НЕ РАБОТИ НА БЕНЗИН ПОМАГАЙТЕ
Модератор: Технически модератори
29 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
НЕ РАБОТИ НА БЕНЗИН ПОМАГАЙТЕ
ЗДР КОЛЕГИ ТА МОЯ ПРОБЛЕМ Е СЛЕДНИЯ 6ТЕ САМ ВИ МНОГО БЛАГОДАРЕН АКО МИ ДАДЕТЕ САВЕТИ
ТА ЗНА4И ИМА СИ БЕНЗИН ПАЛИ СИ НА БЕНЗИН ВАРВИ НО КАТО И ПОДАМ ГАЗ И ПО4ВА ДА ПРЕКАСВА СЕЕДНО НЯМА БЕНЗИН ИЛИ НЯКОИ ЦИЛИНДАР ХИ4 ГО НЯМА А НА ГАЗ СИ ВАРВИ СУПЕР КАКВО МОЖЕ ДА Е
БОБИНИТЕ СА ПРОВЕРЕНИ И РАБОТЯТ СУПЕР ЛОЛИТЕ СМЕНЕНИ С НОВИ СВЕ6ТИТЕ НОВИ КАКВО МОЖЕ ДА Е ДА МУ СЕ НЕВИДИ
ПОМПАТА РАБОТИ ПРАИ СИ НАЛЯГАНЕТО ДУЗИТЕ ПО4ИСТЕНИ И ПАК НЕ6ТЕ ГЛАХНЕ И ПРЕКАСВА КАТО И СЕ ДАДЕ ГАЗ БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО

ТА ЗНА4И ИМА СИ БЕНЗИН ПАЛИ СИ НА БЕНЗИН ВАРВИ НО КАТО И ПОДАМ ГАЗ И ПО4ВА ДА ПРЕКАСВА СЕЕДНО НЯМА БЕНЗИН ИЛИ НЯКОИ ЦИЛИНДАР ХИ4 ГО НЯМА А НА ГАЗ СИ ВАРВИ СУПЕР КАКВО МОЖЕ ДА Е
БОБИНИТЕ СА ПРОВЕРЕНИ И РАБОТЯТ СУПЕР ЛОЛИТЕ СМЕНЕНИ С НОВИ СВЕ6ТИТЕ НОВИ КАКВО МОЖЕ ДА Е ДА МУ СЕ НЕВИДИ
ПОМПАТА РАБОТИ ПРАИ СИ НАЛЯГАНЕТО ДУЗИТЕ ПО4ИСТЕНИ И ПАК НЕ6ТЕ ГЛАХНЕ И ПРЕКАСВА КАТО И СЕ ДАДЕ ГАЗ БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО

Може да е дърто BMW но си е BMW
- ddddk
- ентусиаст
-
- Кара: E65
Здравей колега,
Моят съвет:
Свали дебитомера и виж вътре жичката цяла ли е. Ако е цяла значи със сигурност проблема не е от него, ако е скъсана - нов дебитомер - слагаш го и пак пробваш... и така ... по едно, по едно то ще излезе от къде е...
Поздрави,
Д
Моят съвет:
Свали дебитомера и виж вътре жичката цяла ли е. Ако е цяла значи със сигурност проблема не е от него, ако е скъсана - нов дебитомер - слагаш го и пак пробваш... и така ... по едно, по едно то ще излезе от къде е...
Поздрави,
Д

- Ненко Вранков
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: Тежка
Дюзите колега! Бензиновите дюзи са за чистене/смяна най-вероятно. Но така без да се погледне нищо не е на 100%.
Успех.
Успех.
- saint85
- младши ентусиаст
-
- Кара: bmw X3 Е83 М47
- Мечтае да кара: bmw X3 Е83 М47
- Детайли за колата: bmw X3 Е83 М47N 2.0d
Дюзите колега! Бензиновите дюзи са за чистене/смяна най-вероятно

И аз съм на това мнение щом на газ работи

- NikiNikolov
- старши ентусиаст
-
- Кара: Хилядолетен сокол
Пиши с малки букви моля.
Иначе по проблема: дебитомер, датчик колянов вал, ако има и на разпределителния вал. Провери да не хапва въздух от някъде където не трябва за всеки случай. Не съм много запознат с 6 - главия змей. Дано по-скоро се сдобия с нещо започващо поне с цифрата "6"
.
Иначе по проблема: дебитомер, датчик колянов вал, ако има и на разпределителния вал. Провери да не хапва въздух от някъде където не трябва за всеки случай. Не съм много запознат с 6 - главия змей. Дано по-скоро се сдобия с нещо започващо поне с цифрата "6"

- Ненко Вранков
- старши ентусиаст
-
Не е дебитомера... аз съм карал без дебитомер и не е толкова фатално. В смисъл оборотите й са нестабилни, но се форсираше мотора... е разхода бяга нагоре, ама това е друга тема...
- S_h_e_f_a
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е34/М50 и М60
- Мечтае да кара: Е34 V12
- Детайли за колата: Ооо много са...
NikiNikolov написа:дебитомер, датчик колянов вал, ако има и на разпределителния вал. Провери да не хапва въздух от някъде където не трябва за всеки случай.
Освем това погледни и клапана за излишното гориво,ако не задържа не ти достига бензина. За дебитомера,ако си с обикновенна газова е нормално да работи на газ,а на бензин не

- Ненко Вранков
- старши ентусиаст
-
За датчика на коляновия вал не съм съгласен, но за налягането на бензина-да. Може налягането да е недостатъчно - причините са 3 - помпата не подава с достатъчно налягане, бензиновия филтър е за смяна, клапана за "обратното/излишното" гориво не функционира коректно.
Кофтито е, че ние тук само хвърляме боб... в действителност трябва да се погледне автомобила и да се отхвърлят нещата едно по едно.
Кофтито е, че ние тук само хвърляме боб... в действителност трябва да се погледне автомобила и да се отхвърлят нещата едно по едно.
- S_h_e_f_a
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е34/М50 и М60
- Мечтае да кара: Е34 V12
- Детайли за колата: Ооо много са...
Така е,но поне можем да насочим колегата от каде да започне и какво да гледа. А за някой който не е в час и това е от полза 

- saint85
- младши ентусиаст
-
S_h_e_f_a написа:Така е,но поне можем да насочим колегата от каде да започне и какво да гледа. А за някой който не е в час и това е от полза

Аз така почнах и виж докаде стигнах

- Ненко Вранков
- старши ентусиаст
-
- saint85
- младши ентусиаст
-
dj_ennsy_1 - пратил съм ти лично да не пълним темата излишно
П.П. По темата първо да попитам ти с газов инжекцион ли си или с обикновенна и ако да - дойде ми една идея ходи на диагностика и виж компа какво ще каже -може да меша газ и бензин

П.П. По темата първо да попитам ти с газов инжекцион ли си или с обикновенна и ако да - дойде ми една идея ходи на диагностика и виж компа какво ще каже -може да меша газ и бензин
та зна4и днес си поиграх малко и проверих това онова
1-дебитомер-скасани жици
2-клапан работи
3-дат4ик незнам как да го проверя
4-с обикновенно газово сам =вакумно=
5-дюзи по4истени
6-ваздух не сму4е от никаде освен от там кадето трябва
7-помпата прави налягане от 2,5 бара=проверено в запалено састояние=
остана да е тоз керлиф дат4ик
1-дебитомер-скасани жици
2-клапан работи
3-дат4ик незнам как да го проверя