Ремонтна сбирка е34 НЕДЕЛЯ 15.03. зала Фестивална 10:30
Модератор: Технически модератори
- Zubcho
- старши ентусиаст
-
- Кара: Кенеф за великани
- Мечтае да кара: Alpina B10 biturbo
Ремонтна сбирка е34 НЕДЕЛЯ 15.03. зала Фестивална 10:30
Здравейте всички,
пускам темата понеже се очертават ремонтни работи пред колегата Стоян (65538_kb_sec) в кв. Толстой. Ще се ремонтират Шофьорски седалки, ще се монтират моторчетата в задните седалки на Хай-Лайн салон на е32
Аз лично мисля да съм също там и да си разглобя централната конзола и да я намажа с черна боя + всички останали черни пластмаси + смяна на една изгоряла крушка в таблото ми. За сега още не сме уточнили ден и час със Стоян, но най-вероятно срещата ще е събота или неделя да кажем в 10:30. (Неделя го дават предимно слънчево с максимални температури 15 градуса)
До колкото разбрах и колегата SlipKnot (Чочо) също се нуждае от помощ за рекарото на неговата М5
Към Стефчо (Neoprint) ако идваш и времето е хубаво що не домъкнеш барбекюто да врътнем по някое кебапче?
Също може сбирката да я проведем на паркинга на зала Фестивална (на гърба на залата). Така ще има къде да се паркират повече автомобили и ако някой идва с децата ще има къде да играят (до паркинга май имаше парк с люлки)
Дайте и др. предложения, ако искате, и да се развихрим тази събота или неделя, ако е хубаво времето както е сега/днес.
Според анкетата сбирката ще се проведе на паркинга зала Фестивална - 10:30ч.
Всеки да се чувства поканен да дойде. Не е задължително да прави ремонти.
Поздрави и нека всеки се чувства поканен.
пускам темата понеже се очертават ремонтни работи пред колегата Стоян (65538_kb_sec) в кв. Толстой. Ще се ремонтират Шофьорски седалки, ще се монтират моторчетата в задните седалки на Хай-Лайн салон на е32

До колкото разбрах и колегата SlipKnot (Чочо) също се нуждае от помощ за рекарото на неговата М5

Към Стефчо (Neoprint) ако идваш и времето е хубаво що не домъкнеш барбекюто да врътнем по някое кебапче?

Също може сбирката да я проведем на паркинга на зала Фестивална (на гърба на залата). Така ще има къде да се паркират повече автомобили и ако някой идва с децата ще има къде да играят (до паркинга май имаше парк с люлки)
Дайте и др. предложения, ако искате, и да се развихрим тази събота или неделя, ако е хубаво времето както е сега/днес.
Според анкетата сбирката ще се проведе на паркинга зала Фестивална - 10:30ч.
Всеки да се чувства поканен да дойде. Не е задължително да прави ремонти.
Поздрави и нека всеки се чувства поканен.
Последна промяна Zubcho на 12 Мар 2009, 22:53, променена общо 5 пъти
Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.
Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
аз няма да дойда
ПС майтапя се де ...
барбекюто е много добра идея ама да омиришеме зала Универсиада някак си е доста тъпо.

ПС майтапя се де ...
барбекюто е много добра идея ама да омиришеме зала Универсиада някак си е доста тъпо.

- Zubcho
- старши ентусиаст
-
_65536_kb_sec_ написа:аз няма да дойда![]()
![]()
![]()
![]()
ПС майтапя се де ...
Фестивална бре, не Универсиада. Питай чичо Гугъл къде се намира. Има перфектен паркинг. Там се проведе е38 сбирката мин. неделя.
Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
ама не умирисаха на кебапчета и кюфтера нали
аз мисля
че може с лека уборка да си оправим района пред блока и да си опънем барбекюто докато бабите ни завиждат

аз мисля
че може с лека уборка да си оправим района пред блока и да си опънем барбекюто докато бабите ни завиждат

- Бобби
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Алфа Ромео 159 SW
- Мечтае да кара: kолело
- Детайли за колата: Вагон-ресторант(РСВ)
Пред Фестивална не става...вече са я оградили с колчета...май паркинг ще става... 

BMW525TDS
Важното е да си в играта!
Важното е да си в играта!
- Zubcho
- старши ентусиаст
-
Бобби написа:Пред Фестивална не става...вече са я оградили с колчета...май паркинг ще става...
Е това вчера го нямаше

- ЗАЯДЛИВ ЗМЕЙ
- старши ентусиаст
-
- Кара: 518
- Мечтае да кара: БМВ с кожен салон
- Zubcho
- старши ентусиаст
-
JIKI_RACER написа:Може и аз да дойда да се подразня с някой , ако няма кво да правя
Заповядай може да те направим супервайзор на скарата

- Zubcho
- старши ентусиаст
-
Pavlinius написа:Зала Фестивална е добро място. Може и аз да доплавам с моя кораб, но никой не познавам, а и немога да помогна със знания.
Аз имам някакви досадни проблемчета, но най-вече имам проблем с моторчето на празния ход, та ако някой покаже как се сваля и се чисти ще съм много признателен.
Ами идвай, все някой ще може да ти помогне.
- \MITETO\ DSB
- ентусиаст
-
- Кара: Е34 525ТДС
- Мечтае да кара: Е 38 Дизел
- Детайли за колата: Снегорин
http://prntscr.com/c056ee
Да се надяваме че и аз ще мога да присъствам.
Ако не се отвори неодложна работа тъкмо някой ще ми помогне да си сменя крушката на врътките за парното.
И аз ще помагам с каквото мога.
Ако не се отвори неодложна работа тъкмо някой ще ми помогне да си сменя крушката на врътките за парното.
И аз ще помагам с каквото мога.

- saint85
- младши ентусиаст
-
- Кара: bmw X3 Е83 М47
- Мечтае да кара: bmw X3 Е83 М47
- Детайли за колата: bmw X3 Е83 М47N 2.0d
Ехеееееееее браво време е аз утре ще вкарвам кораба на ремонт ама ако не е готов ще запаля реното на бащата и пак ще дойда
имам некви инструменти ще взема и тях (гедоре,мултицед и тн.) само да е неделя щото ние събота ще отработваме 

- mitko_1a1
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ушна клиника
Здравеите колеги.
Вие ме искушихте утре ще ходя да взема задните кори на вратите та така и аз ще си имам работа пък мога и да помогна на някои нещо монтаж ксенон музика с каквото мога 

мити 

- jullydjs
- ентусиаст
-
- Кара: Е70
- Мечтае да кара: 25 годишна
Ще следя темата за да видя деня, часа, и мястото, па ше са дотътря с моя приятел гедорето
да поразхвъряме некой кораб