ГНП в Плевен????

5-та серия ('88-'95)

Модератор: Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

ГНП в Плевен????

Мнение от arkys » 25 Фев 2009, 0:13

Колеги извинявам се на Вас и на модераторите на този много як форум за въпросът ми,но ако може да ми помогнете ще Ви бъда безкрайно благодарен.Някой знае ли къде в Плевен или региона има майстор на ГНП-в смисъл,човек на когото мога да си занеса помпата да я прегледа,смени каквото е нужно,да има стенд за ГНП и като я монтира на колата да я центрова за да замърка милата,щото в момента нещо не е на кеф,а и аз с големичкия разход да ева.Поразпитах тук-там,но всеки като чуе за ел.помпа вдига рамене.Ако можете помогнете или дайте координати,пичове. :confused:
Обичай ближния,ближи обичания!!!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е30-М40В18;Е36-М44В19;E91-N43B20A
Мечтае да кара: Е30 М3 Sport Evolution

Мнение от momo-1st » 26 Фев 2009, 19:17

Ами колега как да ти кажа-в плевен си има оторизиран сервиз на БМВ!Защо не идеш там-по големи познавачи на БМВ т тях незнам да ти кажа ли?
bum_bum написа:Върти се, суче се и пак към соца се избива :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Забравете го вече тоя гнил строй.

Наслаждавайте се на придобивките на демокрацията- Е шейсе на 15 години, виски на промоция от Кауфланд, пура за 2,40 в панелката с ипотека до 2060-та.

ентусиаст
Аватар

Re: ГНП в Плевен????

Мнение от Peter Angelov » 26 Фев 2009, 22:34

arkys написа:Колеги извинявам се на Вас и на модераторите на този много як форум за въпросът ми,но ако може да ми помогнете ще Ви бъда безкрайно благодарен.Някой знае ли къде в Плевен или региона има майстор на ГНП-в смисъл,човек на когото мога да си занеса помпата да я прегледа,смени каквото е нужно,да има стенд за ГНП и като я монтира на колата да я центрова за да замърка милата,щото в момента нещо не е на кеф,а и аз с големичкия разход да ева.Поразпитах тук-там,но всеки като чуе за ел.помпа вдига рамене.Ако можете помогнете или дайте координати,пичове. :confused:

Здрасти, пиши на уважаваните от нас Пенчев или на Ванката:) До колкото съм чел има приятели и майстори в Ловеч :!: и не ми се вярва да не може да се намери един нормален майстор :!:

Успех

P.S. Ако ГНП не ти тече и т.н. не я сваляй и не се занимавай с глупости :!: Най вероятно ти е нужна една добра центровка и евентуално профилактика на дюзи, Мап сензор и т.н.

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Мнение от Penchev » 26 Фев 2009, 22:58

Пешо ,аз му пратих веднага л.с. с телефон на Румен Тонков в Ловеч :) Надявам се колегата като свърши работа да съобщи в темата 8)

Георги Пенчев
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от Peter Angelov » 26 Фев 2009, 23:03

Penchev написа:Пешо ,аз му пратих веднага л.с. с телефон на Румен Тонков в Ловеч :) Надявам се колегата като свърши работа да съобщи в темата 8)

Георги Пенчев

Здрасти Пенчев, извинявам се че пиша в темата на пича :uups: Кога ще можем да се видим и прискочим до ТОМ...

Благодаря ти и се радвам за помоща която оказваш на колегата

Сватбаря
Аватар

Мнение от Penchev » 26 Фев 2009, 23:14

И аз се извинявам ,че излизаме в лек офтопик ,но това ще е ценна информация за всички, които биха искали услуга от ТОМ :arrow: той е в Испания и ще си дойде живот и здраве лятото :idea:
Той работеше с още един невероятно кадърен и начетен човек - Сашко ,който след като ТОМ-и замина дойде в София и подготвя един от проектите на Роската Коларов ... Там в Несебър няма никой и нищо :(

Извинявам се още веднъж !

Георги Пенчев
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от arkys » 26 Фев 2009, 23:45

momo-1st написа:Ами колега как да ти кажа-в плевен си има оторизиран сервиз на БМВ!Защо не идеш там-по големи познавачи на БМВ т тях незнам да ти кажа ли?
Ами как да ти кажа брат,щом искам да разбера за други,макар и гаражни,но изпитани майстори,не ме питай защо не говорим за ВИА Интиркар в Плевен :evil: :evil: ,а и ще взема под внимание съветът на колегата Петър Ангелов и ще видя пичът за който ми каза Д.Пенчев да ми направи една хубава центровчица или ако неможе да ми даде координитите на един майстор от с.Пордимчец-близо до Ловеч.Тук авери казват,че бил Бог на ГНП и като стане всичко ще пиша...........като се върна от Испания след седмица :lalala:

ентусиаст
Аватар

Мнение от Peter Angelov » 27 Фев 2009, 0:18

arkys написа:
momo-1st написа:Ами колега как да ти кажа-в плевен си има оторизиран сервиз на БМВ!Защо не идеш там-по големи познавачи на БМВ т тях незнам да ти кажа ли?
Ами как да ти кажа брат,щом искам да разбера за други,макар и гаражни,но изпитани майстори,не ме питай защо не говорим за ВИА Интиркар в Плевен :evil: :evil: ,а и ще взема под внимание съветът на колегата Петър Ангелов и ще видя пичът за който ми каза Д.Пенчев да ми направи една хубава центровчица или ако неможе да ми даде координитите на един майстор от с.Пордимчец-близо до Ловеч.Тук авери казват,че бил Бог на ГНП и като стане всичко ще пиша...........като се върна от Испания след седмица :lalala:

:bchug: :yes:

Аватар
Кара: E34

Мнение от ivan. » 27 Фев 2009, 19:13

arkys написа:
Колега ако ти потрябват елементи от долната част на гнп(от карпуса му),пиши да ти пратя един подарък-роторната плочка ,хидравличната глава и соленедоида на авансатора са здрави

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от arkys » 27 Фев 2009, 22:26

ivan. написа:
arkys написа:
Колега ако ти потрябват елементи от долната част на гнп(от карпуса му),пиши да ти пратя един подарък-роторната плочка ,хидравличната глава и соленедоида на авансатора са здрави
:bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown:

Сватбаря
Аватар

Мнение от Penchev » 28 Фев 2009, 0:08

Ванката няма равен просто :yes: :bowdown:

Георги Пенчев
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от rosenlasi » 17 Мар 2009, 11:45

Колега,искам да те насоча към един майстор на ГНП,намира се в Криводол,не ти е много далече.Знам какво ти е на помпата още сега,електониката е ,имам и аз проблем,но моята е от първите помпи(номера и завършва на 992,който единствен не се ремонтира,ебати късмета имам).Излиза като от магазина и 200000км са твои без проблем.Провери си номера на помпата и ако последната цифра е над 2 (3,4,5,6,7,8,9) може да я закараш спокойно,гарантирам за момчето че е специалист,напражил е много такива

Аватар
Кара: E34

Мнение от ivan. » 17 Мар 2009, 19:40

rosenlasi написа:Колега,искам да те насоча към един майстор на ГНП,намира се в Криводол,не ти е много далече.Знам какво ти е на помпата още сега,електониката е ,имам и аз проблем,но моята е от първите помпи(номера и завършва на 992,който единствен не се ремонтира,ебати късмета имам).Излиза като от магазина и 200000км са твои без проблем.Провери си номера на помпата и ако последната цифра е над 2 (3,4,5,6,7,8,9) може да я закараш спокойно,гарантирам за момчето че е специалист,напражил е много такива
прав си :!:

Назад към E34