Колеги писна ми продавам си колата-Парахода е вече готов!
Модератор: Технически модератори
- saint85
- младши ентусиаст
-
- Кара: bmw X3 Е83 М47
- Мечтае да кара: bmw X3 Е83 М47
- Детайли за колата: bmw X3 Е83 М47N 2.0d
Колеги писна ми продавам си колата-Парахода е вече готов!
След 6 месеца лутане и ходене по мъките разбрах,че в скапаната ни държава човек с 1000лв. заплата неможе да поддържа Е34 и да живее добре това е положението
ще пусна тема в продава,ако някой се интересува да погледне там. Писна ми и от майстори и всичко при 10 майстора да отидеш секи различно нещо ще ти каже......не бързам да я продавам ще карам реното на бащата, а като се стопли си изкарвам колелото и те това е. Винаги ще остана фен на БМВ и когато имам реалната възможност да поддържам някакъв автомобил тогава пак ще си купя Е34
Много ми е мъчно да се разделя с хубавицата просто съм толкова пари назад,че не се знае кога ще изплувам

Последна промяна saint85 на 03 Апр 2009, 0:10, променена общо 4 пъти
- Peter Angelov
- ентусиаст
-
Re: Колеги писна ми продавам си колата,но винаги ще остана ф
saint85 написа:След 6 месеца лутане и ходене по мъките разбрах,че в скапаната ни държава човек с 1000лв. заплата неможе да поддържа Е34 и да живее добре това е положениетоще пусна тема в продава,ако някой се интересува да погледне там. Писна ми и от майстори и всичко при 10 майстора да отидеш секи различно нещо ще ти каже......не бързам да я продавам ще карам реното на бащата, а като се стопли си изкарвам колелото и те това е. Винаги ще остана фен на БМВ и когато имам реалната възможност да поддържам някакъв автомобил тогава пак ще си купя Е34
Много ми е мъчно да се разделя с хубавицата просто съм толкова пари назад,че не се знае кога ще изплувам

Искрено ти желая късмет
- Ненко Вранков
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: Тежка

Верно доста пъти се оплака с проблеми по кораба, но какво му стана сега, че прибягваш към тази крайна мярка

- ddddk
- ентусиаст
-
- Кара: E65

афекта не е помогнал на никого...

ако искаш... сподели проблемите с колата - да видим кой с какво ще помогне... и ако пак не стане работата... приберия за известно време... дет се вика ни хляб иска, ни вода...
Поздрави
Д

- LiTtLeRoCk
- СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
-
- Мечтае да кара: Е38 740IL
Re: Колеги писна ми продавам си колата,но винаги ще остана ф
Колега сподели проблемите и с нас и да видим кой с какво може да помогне а колата не е совалка че да не се намери решение на проблемите ти.saint85 написа:След 6 месеца лутане и ходене по мъките разбрах,че в скапаната ни държава човек с 1000лв. заплата неможе да поддържа Е34 и да живее добре това е положениетоще пусна тема в продава,ако някой се интересува да погледне там. Писна ми и от майстори и всичко при 10 майстора да отидеш секи различно нещо ще ти каже......не бързам да я продавам ще карам реното на бащата, а като се стопли си изкарвам колелото и те това е. Винаги ще остана фен на БМВ и когато имам реалната възможност да поддържам някакъв автомобил тогава пак ще си купя Е34
- saint85
- младши ентусиаст
-
ре
Колеги ситуацията е следната имам да връщам 9 хил. заем секи месец живея на ръба едвам закрепвам обаче сега последните няколко ме стопиха и станах 10 000 лв. заеми. Точно лошото е че незнам от каде да започна има по колата да се прави ваноса се е раздрънкал, каре на кормилната кутия, тапицерия таван и още външни забележки които майната им ама тука от един месец ми прави някакви мизерйй и незнам какво е ето линк към темата
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... sc&start=0
обиколох всички майстори в София и нищо днескса последно ходих при един пич който ми направи впечетление че разбира Ясен се казва ама колата не даде никакви грешки на компа и като се прибирах от него -аве самолет направо няма за какво да и се скараш и сега слизам долу и паля и пак се почна запали като че ли на 4-5 цилиндара и почна да мени обороти и след няколко секунди се оправи ей така вече 1 месец и лошото е че като го направи на път и после се така гадно си работи -Не искам да карам кола в която не съм сигорен и искам като отида у сервиз да кажат тва и тва 1000лв. и това е и колата да излезе бетон
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... sc&start=0
обиколох всички майстори в София и нищо днескса последно ходих при един пич който ми направи впечетление че разбира Ясен се казва ама колата не даде никакви грешки на компа и като се прибирах от него -аве самолет направо няма за какво да и се скараш и сега слизам долу и паля и пак се почна запали като че ли на 4-5 цилиндара и почна да мени обороти и след няколко секунди се оправи ей така вече 1 месец и лошото е че като го направи на път и после се така гадно си работи -Не искам да карам кола в която не съм сигорен и искам като отида у сервиз да кажат тва и тва 1000лв. и това е и колата да излезе бетон
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
колега ако си от софия ще те пратя при архитекта да ти я гледа колата и да ти я направи бетон за не много пари.
Недей да се отчайваш само защото отчаянието кара хората да правят неща за които да съжаляват
ПС а ясен не ти го препоръчвам мн мн
Недей да се отчайваш само защото отчаянието кара хората да правят неща за които да съжаляват
ПС а ясен не ти го препоръчвам мн мн
Последна промяна cod-cdbp на 17 Фев 2009, 15:30, променена общо 1 път

- saint85
- младши ентусиаст
-
ре2
колега ако си от софия ще те пратя при архитекта да ти я гледа колата и да ти я направи бетон за не много пари.
Колега аз нали идвах при тебе една неделя сещаш се как дървено работеше ей за това говоря ааа и поздрави твоя приятел с седмицата дето е като моя цвят

П.С. оправихте ли му климатроника?
Когато беше пуснал темата че искаш да закупиш Е34, видях себеси в теб, да оставим че сме набори и се занимаваме с еднакви неща...
Верно доста пъти се оплака с проблеми по кораба, но какво му стана сега, че прибягваш към тази крайна мярка
Колега аз съм голям фен на марката винаги ще карам БМВ и особенно Е34 просто във момента няма как да я поддържам може би след 1-2 години -дразня се на тъпата ни държава да караме коли на по 15г. и да неможем да ги поддържаме срамота е това аз небързам да я продавам то е ясно че ще постои в гаража и ако имам кинти и нерви и се намерят майстори направо почвам да я правя за сега това е пък и с тази мойта обява надали някой ще се навие да я земе

http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=133718
Колега не бързай да се разделяш с колата, яда не е добър съветник
Четох внимателно проблемите които си описал, но на практика ти се жалваш от газта а не от автомобила (въпреки че в крайна сметка и ти и колата страдате от газта, но това е мое мнение)
Препоръчвам ти да разкачиш и изолираш всякакви компютри прекъсвачи и т.н на газта и да си направиш диагностика на коалта на бензин и тогава да решиш каво и от каво е.
За продажба никога не е късно
Успех
Четох внимателно проблемите които си описал, но на практика ти се жалваш от газта а не от автомобила (въпреки че в крайна сметка и ти и колата страдате от газта, но това е мое мнение)
Препоръчвам ти да разкачиш и изолираш всякакви компютри прекъсвачи и т.н на газта и да си направиш диагностика на коалта на бензин и тогава да решиш каво и от каво е.
За продажба никога не е късно
Успех
- ddddk
- ентусиаст
-
- Кара: E65
кликнах на обявата за продажба и ...
за сменените части си дал около ... 3 бона
и кожения салон му пиши една стойност от около 1000 лв
и то какво излезе - продаваш ремонтите и салона... а къде е колата...
ще му я дадеш на някой готова...
личи си че си я гледал с мерак... ама пуста криза... м....у
Успех
Д
за сменените части си дал около ... 3 бона
и кожения салон му пиши една стойност от около 1000 лв
и то какво излезе - продаваш ремонтите и салона... а къде е колата...
ще му я дадеш на някой готова...

Успех
Д

- Peter Angelov
- ентусиаст
-
Колеги, намерете начин в София да момогнете с каквото може на пича.
Аз лично не разбирам бензин/газ а и съм твърде далеч, поне да научи и знае в какво е проблема
А колата аз ти писах просто щом си имаш гараж прибирай и не мисли много, че виж някой мазен циганин лъсне перчема в нея...
Аз лично не разбирам бензин/газ а и съм твърде далеч, поне да научи и знае в какво е проблема

- Alexi
- старши ентусиаст
-
- Кара: буретата да пресъхват
основния ти проблем е че си сложил газ на М50 ,той не обича да върви на газ .. на бензин е един от най безпроблемните ДВГ които съм карал ,направо е неуморен .Ваноса на М50 е проблемен ,добре е да няма ванос.
- xela
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше: E39 -540 iA, E34 - 525 TDS
- Мечтае да кара: E30 - M3
- Ненко Вранков
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: Тежка
Колега, послушай ни! Не я продавай. Започнал си я вече. Налял си не малко в нея. Остави я в гража и пътувай с градската известно време докато си стъпиш на краката. И аз имам неща които трябва да направя по моята а нямам възможност в момента, но ще почака.
Помисли трезво над нещата и прецени дали си заслужава да се набутваш така.
Помисли трезво над нещата и прецени дали си заслужава да се набутваш така.

- .:BENZINO:.
- ентусиаст
-
- Кара: вана Чайка
Батенце оплакваш се че не можеш с хиляда лева на месец да поддържаш Е34-ка
Срам ме е да го напиша,но аз получавам по-малко от това и какво трябва да го шитна и аз моето така ли
Едно от малкото ми удоволствия от тази шибана помия около мене е тази мъртва двайска,макар и иронично да слушам че тази кола не била за мене,много горяла да съм и сложел газ,че също и че частите били скъпи и не си струвало да карам толкова стара кола
Аз също имам косури да оправям но засега успявам да удържа фронта-крепи ме надеждата че ще се пооправят нещата и ще мога с кеф да си я направя
Така че помисли си и не бързай,защото ще съжаляваш много после